Black Friday 2018

Reaction score
2.518
Αν αγοράσεις από public με κάρτα πειραιώς σου επιστρέφεται το 20% σε yellows.
Tα yellos είναι πόντοι. Οι πόντοι μπορούν να εξαργυρωθούν σε κάποια συνεργαζόμενα καταστήματα με την πειραιώς.
Δηλαδή αν την αγοράσεις με 2000, 400 ευρώ μπορείς να τα χρησιμοποιείς σε mediamarkt,public, attica, shell,σκλαβενίτη,μασούτη και άλλα με την μορφή πόντων και κουπονιών. Άρα στην ουσία η τηλεόραση βγαίνει στα 1600. Αξίζει;

Reaction score
1.469
Αν αγοράσεις από public με κάρτα πειραιώς σου επιστρέφεται το 20% σε yellows.
Tα yellos είναι πόντοι. Οι πόντοι μπορούν να εξαργυρωθούν σε κάποια συνεργαζόμενα καταστήματα με την πειραιώς.
Δηλαδή αν την αγοράσεις με 2000, 400 ευρώ μπορείς να τα χρησιμοποιείς σε mediamarkt,public, attica, shell,σκλαβενίτη,μασούτη και άλλα με την μορφή πόντων και κουπονιών. Άρα στην ουσία η τηλεόραση βγαίνει στα 1600. Αξίζει;
Εχω κι εγώ καρτα Πειραιώς αλλα δεν εχω χρησιμοποιησει yellows
Καλορίζικη και σίγουρα αξίζει σίγουρα
Με αυτα τα χρήματα τι αλλο θα έπαιρνες?

Reaction score
2.518
Εχω κι εγώ καρτα Πειραιώς αλλα δεν εχω χρησιμοποιησει yellows
Καλορίζικη και σίγουρα αξίζει σίγουρα
Με αυτα τα χρήματα τι αλλο θα έπαιρνες?
Σημερα εκανα κι εγω την εγγραφη στα yellows λογω αυτης της προσφορας. Στα 1600 δεν ξερω τι αλλο θα επαιρνα. Οι 75 ιντσες με τραβηξαν πολυ να σου πω την αληθεια και το qled. Απ'οσο διαβασα αν μπεις στο service menu μπορεις να κανεις διαφορες ρυθμισεις ωστε να εχεις καλυτερη αποδοση του μαυρου. Αρχικα ηθελα oled αλλα εκανα πισω λογω τιμης. Αν τωρα βγει κατι καλο, το βλεπουμε.

Reaction score
1.469
Σημερα εκανα κι εγω την εγγραφη στα yellows λογω αυτης της προσφορας. Στα 1600 δεν ξερω τι αλλο θα επαιρνα. Οι 75 ιντσες με τραβηξαν πολυ να σου πω την αληθεια και το qled. Απ'οσο διαβασα αν μπεις στο service menu μπορεις να κανεις διαφορες ρυθμισεις ωστε να εχεις καλυτερη αποδοση του μαυρου. Αρχικα ηθελα oled αλλα εκανα πισω λογω τιμης. Αν τωρα βγει κατι καλο, το βλεπουμε.
Το έψαξα στους 20.000 πόντους που κερδίζεις στα public αντιστοιχούν σε 40€ κερδος:)

Οπως και να έχει σε αυτή την τιμή είναι πολύ καλη αγορά
Τέλος τα :offtopic:

Reaction score
600
Το έψαξα στους 20.000 πόντους που κερδίζεις στα public αντιστοιχούν σε 40€ κερδος:)

Οπως και να έχει σε αυτή την τιμή είναι πολύ καλη αγορά
Τέλος τα :offtopic:
Είναι 200.000 πόντοι και 400 € κέρδος.

Reaction score
600
https://www.public.gr/cat/corporate/synergasies/peiraios-yellow/

Τα yellows που κερδίζει το Μέλος του Προγράμματος αντιστοιχούν στο 20% της αξίας της αγοράς της τηλεόρασης (αξίας από €599 και άνω, εκάστη, κατά τα ανωτέρω). Το κέρδος αντιστοιχεί σε 100 yellows για κάθε 1€ συναλλαγής με χρέωση κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς, πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη, που συμμετέχει στο Πρόγραμμα, για αγορές στα φυσικά καταστήματα και στο https://www.public.gr/. Η συναλλαγή για αγορά της τηλεόρασης πρέπει να πραγματοποιηθεί εξ’ ολοκλήρου με μία κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα.

100 yellows x 2.000 Euro = 200.000 yellows = κέρδος 400 euro

Reaction score
1.469
https://www.public.gr/cat/corporate/synergasies/peiraios-yellow/

Τα yellows που κερδίζει το Μέλος του Προγράμματος αντιστοιχούν στο 20% της αξίας της αγοράς της τηλεόρασης (αξίας από €599 και άνω, εκάστη, κατά τα ανωτέρω). Το κέρδος αντιστοιχεί σε 100 yellows για κάθε 1€ συναλλαγής με χρέωση κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς, πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη, που συμμετέχει στο Πρόγραμμα, για αγορές στα φυσικά καταστήματα και στο https://www.public.gr/. Η συναλλαγή για αγορά της τηλεόρασης πρέπει να πραγματοποιηθεί εξ’ ολοκλήρου με μία κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα.
Ναι εχετε δίκιο
Είναι ειδική προσφορά των public μαζί και με πολλά άλλα :thumbsup:
Πολυ συμφερουσα προσφορά

sterkon

Τελεοράσεις!
Reaction score
1.616
Έχετε άποψη για την LG αυτή?
Καλησπερα Αντωνη
Η Sony KD-70XF8305,ειναι πολυ καλυτερη στην κατηγορια τιμης της,τωρα ειναι στα 1300 ε
Ηταν προσφορα στον Κοτσοβολο Μολ-στα 999 ε τον Οκτωβριο
69.5" Sony KD-70XF8305 - Specifications
Αν μπορείς να βολευτείς με 5" λιγότερες, ασυζητητί.
(Αν μπορείς να βολευτείς με 10" λιγότερες, τότε αυτήν!) 8-)

ryk

Reaction score
925
Αν μπορείς να βολευτείς με 5" λιγότερες, ασυζητητί.
(Αν μπορείς να βολευτείς με 10" λιγότερες, τότε αυτήν!) 8-)
Επειδή δεν βλέπω απάντηση εδώ: https://www.avsite.gr/forum/threads/tv-έως-500-euro.168315/
κάτσε να ρωτήσω εδώ μπας και προλάβουμε καμιά tv:

Πρόταση tv με 500€ (max.600€) με χαρακτηριστικά:
- smart
- wifi
- δορυφορικό δέκτη
Όχι απαραίτητο το 4K, αλλά να έχει ποιότητα η εικόνα (όσο είναι δυνατόν σε αυτά τα λεφτά).
Κοίταζα π.χ. αυτή: https://www.public.gr/product/tileorasi-lg-60-ultra-hd-hdr-4k-tv-60uk6200pla/prod9372044pp/
αλλά βλέπουμε και μικρότερες ίντσες!

ΤΗΧ!

sterkon

Τελεοράσεις!
Reaction score
1.616
Πρόταση tv με 500€ (max.600€)
Sony 55xf7096 πχ.

Υπ'όψιν, δεν είναι Android tv αυτή.
Από xf75** και πάνω είναι.
Αυτή είναι linux (δε σε νοιάζει), με youtube, netflix, opera browser και opera apps.
Με δορυφορικό δέκτη, HEVC T2, αξιοπρεπέστατο media player, VA panel 50/60hz
και αξιοπρεπέστατη εικόνα για την τιμή της.

---

Αυτή η LG 60uk6200 που λες, είναι συμπαθέστατη λύση για παιδικό προβολικό
(τα πιτσιρίκια δεν δίνουν δεκάρα αν, το καινούριο μπλοκμπάστερ ανιμέισιον
είναι DVD, bluray η 4Κ!). :party:

Ομως έχει IPS panel, που με σβηστά φώτα υστερεί στο μαύρο (και κατά συνέπεια
στο αντιληπτό κοντράστ...) Υπερτερεί σε γωνίες θέασης όμως.
Άν περάσει τη ζωή της σε ηλιόλουστο χώρο η σαλόνι με πολλά φώτα,
τότε η διαφορά χάνεται.
Οι LG του 2018, έχουν VA panel, αποκλειστικά στα μεγέθη των 50" (προσοχή, όχι 49"!)
και 70".

---

Αν υποτεθεί πως είσαι σοβαρός και συνειδητοποιημένος όσον αφορά
τα 600€ μπάτζετ, κι όχι "κουκουρούκου - πάμε και βλέπουμε" σαν εμένα,
πάρε την 55xf7096 ( η την 55xf7077, ίδια σε ασημί).
Η αμέσως επόμενη σειρά, 55xf7596 έχει android αλλά IPS...! Στις 65" έχει VA! 8-)
:drinks:

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.491
Μόλις έπαιξα στην Sony 55" XF9005 που διάβασα ολόγυρα (και τον Μπούτια εδώ) πώς πρόκειται για πολύ καλό μονδέλο.

Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.

BLUES

TV
Reaction score
974
Μόλις έπαιξα στην Sony 55" XF9005 που διάβασα ολόγυρα (και τον Μπούτια εδώ) πώς πρόκειται για πολύ καλό μονδέλο.

Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.
Εξαιρετικο μοντελο Αντωνη,παιζει στα χιλιαρικο στο παμπλικ με δωρο πενταετη εγγυηση

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.491
Εξαιρετικο μοντελο Αντωνη,παιζει στα χιλιαρικο στο παμπλικ με δωρο πενταετη εγγυηση

Παίζει όμως ΜΟΝΟ παραλαβή απο Σύνταγμα / Γλυφάδα και εγώ δεν έχω τη δυνατότητα αυτή.
Την πήρα απο Κωτσόβολο τελικά, στην ίδια τιμή.

Αν κάποιος έχει την όρεξη, μπορεί να μου στείλει ενα ΠΜ με το τί χρειάζεται να κάνω για το στρώσιμο?
Υφίσταται? Χρειάζεται? Κάτι να προσέχω?

Αυτά. Συγνώμη αν καταχράζομαι το thread.

:hi:

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.856
Members
38.250
Νεότερο μέλος
paris29