- Reaction score
- 138.489
Μη καταπιέζεσαι βρε, πες τα να τα μάθουν όλοι!
Έχασα το βιβλίοΜη καταπιέζεσαι βρε, πες τα να τα μάθουν όλοι!
Ψεύτη.Έχασα το βιβλίο
Εσένα θα σου πάρω μέτρα για σορτσάκι για βασική θέση στην ομάδα!!Α μα και τέτοιο σύστημα έχω, για 2ο. Τα 801 μπήκαν στη θέση Klipsch RF7, τώρα τα έχω για 2α. Δεν υπάρχει σύγκριση.
Εγώ αναμένω επική κόντρα μεταξύ <<Καραμούζα Πονοκέφαλου>> και <<Μπασοπρίμα Ασυνάρτητου>> για την πρωτοκαθεδρία και τι μου λέτε εσείς, τα ακούω βερεσέ!!!
Τζαμπα χαίρεσαι, δεν υπάρχει κόντρα.Εγώ αναμένω επική κόντρα μεταξύ <<Καραμούζα Πονοκέφαλου>> και <<Μπασοπρίμα Ασυνάρτητου>> για την πρωτοκαθεδρία και τι μου λέτε εσείς, τα ακούω βερεσέ!!!
.......Bουβουζελας και φλαουτου !Εγώ αναμένω επική κόντρα μεταξύ
1ον) Αι γυναίκες βρίσκω πως ακούνε καλύτερα από εμάς. Μπροστά τους είμαστε σχεδόν ...κουφάλογα.και οι δυο ειναι δογματικοι.............
περιμενεις απο κλιπσα να αφησει την λαιβια του ?
και αγγλοφιλο να χασει τις εμφατικες μεσαιες του........
Ουτε μια στο μυριο......
Του παλικαριου πιο πανω του εβαλα μια ενα κλιπσοσετ ...εισαγωγικο κοντρα στο δικο του
Και δεν ακουσε διαφορες....αν αγοραζε τωρα ηχεια θα επαιρνε κλιπς γιατι ηταν πολυ πιο φτηνα
Και αυτό σωστό... υπό το σκεπτικό ότι ακούς το φλάουτο μέσα από την κλειδαρότρυπα του χώρου ηχογράφησης!.......Bουβουζελας και φλαουτου !
1ον) Αι γυναίκες βρίσκω πως ακούνε καλύτερα από εμάς. Μπροστά τους είμαστε σχεδόν ...κουφάλογα.
2ον) Όταν μου ήρθαν τα 801, πριν τα στήσω (μιλάμε για δικάναλο πάντα, και χωρίς σαμπ), έβαλα τη σύζυγο να ακούσει προσεκτικά 2-3 κομμάτια από τα RF7. Τα οποία, εντάξει δεν είναι Klipschorn ώστε να είναι ευθέως συγκρίσιμης κατηγορίας, αλλά οπωσδήποτε δεν είναι του πεταματού και έχουν πολύ δυναμικό άκουσμα και προπάντων "μεγάλο" ήχο (είναι και νεότερα ως μοντέλα από τα 801Ν). Μετά έκανα το ίδιο με τα 801, και μάλιστα με τα ίδια τότε συνοδά, τα οποία για τα 801 ήταν οπωσδήποτε λίγα.
3ον) Στα 801 δεν χρειάστηκε να ακούσει πάνω από 30 δεύτερα. "Δεν υπάρχει καμία απολύτως σύγκριση" ήταν το πόρισμα του ...πραγματογνώμονα.
I rest my case συνεπώς.
Άσχετο... και εγώ έχω μόνιμα στημένο ποδήλατο επάνω σε προπονητήριο δίπλα στην τραπεζαρία!!!Ευτυχως δεν ειχα τετοια θεματα (εδω στο σαλονι ειχα ενα ποδηλατο σπινινγκ και ενα δρομου)
ευτυχως.....γιατι αλλιως θα ζουσα μονος μου........