- Reaction score
- 99.474
Τι εννοείς; Για τον CX-A5100, που είναι το προηγούμενο μοντέλο, ακόμα βγαίνουν αναβαθμίσεις στο λογισμικό.Απορώ γιατί οι εταιρίες δεν βγάζουν τους προ έστω αναβαθμησιμους μέχρι ενός σημείου βέβαια.
Τι εννοείς; Για τον CX-A5100, που είναι το προηγούμενο μοντέλο, ακόμα βγαίνουν αναβαθμίσεις στο λογισμικό.Απορώ γιατί οι εταιρίες δεν βγάζουν τους προ έστω αναβαθμησιμους μέχρι ενός σημείου βέβαια.
Εννοώ κάτι ποιο μεγαλόπνοοΤι εννοείς; Για τον CX-A5100, που είναι το προηγούμενο μοντέλο, ακόμα βγαίνουν αναβαθμίσεις στο λογισμικό.
View attachment 110686
Προτιμώ να αγοράζω καινούριο CX-A5x00 όποτε είναι απαραίτητο.Υπάρχει νομίζω βλ.Datasat,αλλά θες κανα 3.000 για κάθε αναβάθμιση π.χ atmos κτλ.
Μάλλον λιγότερα κοστίζει,αλλά θες κατάλληλα ηχεία και χώρο όλο το πακέτο.Με κάνα 30000 αγορά λογικό είναι να κοστίζει τόσο η αναβάθμιση.
Παίζει όμως για 30000?
Λάθος.Τίποτα που κοστίζει x10 δεν μπορεί ποτέ να παίξει x10. Ούτε καν x1.5.
Όταν μάλιστα δεν υπάρχουν τελικά στάδια...
και η https://www.stormaudio.com/en/products/av-immersive-sound-processors/Υπάρχει νομίζω βλ.Datasat,αλλά θες κανα 3.000 για κάθε αναβάθμιση π.χ atmos κτλ.
Είναι καλός αυτός ?Ο δικος μου πάντως αναβαθμίζεται, και παίρνει atmos και HDR με 1200$
Και ο NAD (τιμές δεν ξέρω)
μου θύμισες το ανέκδοτοΕίναι καλός αυτός ?
Γιατί δεν έχω δει να κυκλοφορούν πολλοί.
Τίποτα που κοστίζει x10 δεν μπορεί ποτέ να παίξει x10. Ούτε καν x1.5.
Μωρό μου διαφωνείς και για το 1,5;Λάθος.
Και ειδικά και γενικά.
Δυστυχώς.
μπλακ φραϊντεϊ, κόψε κάτιΜωρό μου διαφωνείς και για το 1,5;
Τίποτα που κοστίζει x10 δεν μπορεί ποτέ να παίξει x10. Ούτε καν x1.5.
Δίκιο έχεις ...Λάθος.
Και ειδικά και γενικά.
Δυστυχώς.
και η μεγάλη λίγκα που λες όμως των τρινοβ,ντατασατ,στορμ κλπ έχουν μαστερ τσιπ που αδειάζει με τον καιρό (οι κάρτες αναβάθμισης δεν παύουν να μπαίνουν σε παλιό μπορντ από ένα σημείο και μετά).....oι προ προ 20ετιας ....αντε και λιγο λιγοτερο
κοστιζαν απο 3 χιλιαρικα .....οταν οι ολοκληρωμενοι μεγαλη λιγκα.....1000 κατι ευρω
Εκει οι προ (ναντ σανφαιρ αντκομ κλασε λεξικον) ηταν πολυ μπροστα σε ηχο .....
Πλεον ενας ολοκληρωμενος 1000 κατι ευρω......παιζει πολυ κοντα (αν οχι σχεδον τα ιδια) με ενα προ του 2,5 χιλιαρικου.
Ενας προ ειναι μονο για γοητρο......συνηθως αυτα που προσφερει δεν <αξιζουν> για αυτα που ζητα.
Η μεγαλη λιγκα των προ...ειναι για αλλα σαλονια.....εκει τρεχει ΜΕΓΑΛΟΣ ηχος,,,,,
Στα μικρα σαλονια οταν πουλας προ .........ψιλοματωνεις ....(εις γνωση σου)
Η ναντ (σαν φτηνιαρα ) αναβαθμιζει....δεν εχει σημασια αν μεινει καμποσο πισω....αλλα αναβαθμιζει.
Αλλα οταν το μαστερ τσιπ γερνα....(τεχνολογικα) τι να το κανεις να παιζει νεα φορμα......
Αν ανεβεις σε θιτα (theta) ,.....εκει ματωνεις......οκ,...εχει ηχο....αλλα και εδω.....το master chip ειναι καμποσο πισω.
Αν σκαρφαλωσεις και πιο ψηλα ντατασαπ τρινοβ......εκει σπας σφραγισματα με τον ηχο τους.....
Προσωπικα ενα τρινοβ ακουσα και αυτο σε γιοτ.........
Αναλογα με την λιγκα σου ψωνιζεις.........ή ονειρευεσαι.......