- Reaction score
- 79.675
δεν θα φαίνεται το μίνι έτσι..Βάλτε ακουστικά.
δεν θα φαίνεται το μίνι έτσι..Βάλτε ακουστικά.
Νομίζω ότι έχει στο δωμάτιο του αντιπροσώπου της JBL ένα ζευγάρι ενεργών βάσης, αλλά δεν θυμάμαι το όνομά τους. Μόνο ότι έπαιζαν καταπληκτικά για το μέγεθός τους!Αύριο απόγευμα θα πάω. Πολύ old school βλέπω. Κανένα 2018 ηχείο (active) δεν έχει;
Πιό μικρή? Φέτος είναι 33 εκθέτες ενώ πέρσι ήταν 29...1) Πιο μικρη αποτι περυσι...κατανοητο και στεναχωρο.
Αντιπρόσωπος για το Luxury Audio JBL-harman είναι η Αudio Evolution και ήταν γνωστό ότι δεν θα πάρει μέρος.12) Aπογοητευθηκα γιατι περιμενα να δω και δεν ειδα το JBL L100 classic...……
Πιό μικρή? Φέτος είναι 33 εκθέτες ενώ πέρσι ήταν 29...
Δεν ξερω γιατι μου φανηκε πιο περιορισμενη...ισως λειπαν σταθερα μαγαζιαπου ειχα συνηθισει να βλεπω και να επισκέπτομαι.
Αντιπρόσωπος για το Luxury Audio JBL-harman είναι η Αudio Evolution και ήταν γνωστό ότι δεν θα πάρει μέρος.
Το δώσαμε πίσω και αυτό.μας πέθανε στη λάμπα και στο πικάπ...ρε σεις, μόνο το αβαταρ του πήρατε;
Άντε και αυτό γιατί μια είναι η αγάπη
View attachment 110792
*κανει και για αερόθερμο
[DOUBLEPOST=1543056704][/DOUBLEPOST]
Δεν προλαβαίνω άλλες, έρχεται η παντόφλα να με παραλάβει.
Αφήνω ανταποκριτή τον @Kotsidis John
γιατί δεν ενώσατε κρεβάτια καλέ...?Να, μονο ετσι ξυπναμε τα πρωινα με τον Στεργιο Κακαλιο στην Αθηνα τις ημερες της εκθεσης....
View attachment 110886
Υπάρχει ένα θέμα με τις τηλεοράσεις, σοβαρό για μένα, που δεν έχει η προβολή.65-80 plus ίντσες oled 4k νομίζω θα επικρατήσουν απέναντί στους 4κ προτζεκτορες
Είναι πιο ετοιμη κ ολοκληρωμένη λυση
Κατ εμε ακόμα και τα 50 λεπτα δεν έχουν νόημα σε μια έκθεση η οποία γίνεται και απευθύνεται σε δυνητικους αγοραστές
Το οποιοδήποτε ποσο να το πληρώσει κάποιος γιατί?
Ατοπο εντελώς αν και είμαι σίγουρος πως ουτε καν χρειάζεται να το πληρώσει κάποιος
Καθε χρόνο ακομα και την ηλεκτρονική πρόσκληση στο τηλέφωνο κάνεις δεν την ζητούσε
καταλαβαινω τι λες αλλα Σιγουρα με καλιμπραρισμα διορθωνεταιΥπάρχει ένα θέμα με τις τηλεοράσεις, σοβαρό για μένα, που δεν έχει η προβολή.
Φως στο δωμάτιο. Πολύ. Με την προβολή αυτό ελέγχεται με την κατάλληλη οθόνη.
Με την TV απλά δεν.