Ήχος εικόνα show Athens 2018

Reaction score
139
Αύριο απόγευμα θα πάω. Πολύ old school βλέπω. Κανένα 2018 ηχείο (active) δεν έχει;
Νομίζω ότι έχει στο δωμάτιο του αντιπροσώπου της JBL ένα ζευγάρι ενεργών βάσης, αλλά δεν θυμάμαι το όνομά τους. Μόνο ότι έπαιζαν καταπληκτικά για το μέγεθός τους! :)

stavrosz

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.729
Πρωτες εντυπώσεις από την πρωτη γρηγορη επισκεψη (αυριο θα είναι πιο ενδελεχης η περιηγηση)

1) Πιο μικρη αποτι περυσι...κατανοητο και στεναχωρο. Λειπουν σημαντικες φιρμες και καταστήματα.
2) Οι τιμες δισκων παραμενουν υψηλες….. καποιοι νομιζουν ότι επειδή το βινυλιο ζει αναλαμπες θα κανουν γρηγορες αρπαχτες. Οσο κανουν τρεις δισκοι κοστιζει η ετησια συνδρομη στο Tidal.
3) Δεν αντεχονται τα ακούσματα με στριγγλιες, ξεστρατημενες μποτιες στα ντραμς και τραβήγματα αυτιων στις χορδες μονο και μονο για να επιδειχθεί η ικανοτητα ηχων ενός συστηματος. Κανεις εκτος φαρμακευτικης αγωγης δεν ακουει τετοια σπιτι του.
4) Δεν πρεπει να φερνει ο κοσμος cd μαζι του. Είναι εκθεση δεν είναι μαγαζι με ραντεβού πριβε ακροαση. Eπισης καποιοι δεν μπορουν να ακουσουν death metal, hip hop και διαφορες άλλες σκουριες πανω σε μεταλλικα δισκακια ουτε για λιγο..
5) Μεγαλη χαρα που ξαναειδα μηχανήματα της Jadis σε εκθεση αν και ανεβασμένες οι τιμες των μηχανηματων της αποτι θυμαμαι.
6) Χαρα αν και δεν μπορω ουτε να το ακουσω ουτε να το παρω (18500 ευρω ολοκληρωμενος και φθηνοτερο κομματι της εταιρειας) η εμφανιση της Boulder στην εκθεση εστω και με ένα μηχανημα σε γυαλα.
7) Δεν μου αρεσαν απλα, αλλα εντυπωσιαστηκα από καποια μοντελα ακουστικων της Focal
8) Τρομερο ξανα το ηχειο της Goldenear το five αυτή τη φορα.
9) Ομορφη εικονα αλλα πολύ λαθος για την ακροαση των μηχανηματων η εμφανιση της Ideon και του Pnoe στο φουαγιε.
10) Δυστυχως δεν ηταν ακροασιμα τα Kef lsx
11) Πολύ καλος ο ηχος στα δωματια των Ελλήνων και της Lαb12 και της AudioTechnologies.
12) Aπογοητευθηκα γιατι περιμενα να δω και δεν ειδα το JBL L100 classic...…………………..

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.743
1) Πιο μικρη αποτι περυσι...κατανοητο και στεναχωρο.
Πιό μικρή? Φέτος είναι 33 εκθέτες ενώ πέρσι ήταν 29...

12) Aπογοητευθηκα γιατι περιμενα να δω και δεν ειδα το JBL L100 classic...……
Αντιπρόσωπος για το Luxury Audio JBL-harman είναι η Αudio Evolution και ήταν γνωστό ότι δεν θα πάρει μέρος.

stavrosz

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.729
Πιό μικρή? Φέτος είναι 33 εκθέτες ενώ πέρσι ήταν 29...
Δεν ξερω γιατι μου φανηκε πιο περιορισμενη...ισως λειπαν σταθερα μαγαζιαπου ειχα συνηθισει να βλεπω και να επισκέπτομαι.

Αντιπρόσωπος για το Luxury Audio JBL-harman είναι η Αudio Evolution και ήταν γνωστό ότι δεν θα πάρει μέρος.

Reaction score
5.413
Λϊγες φωτό και από μένα (αφού έχουν ήδη παρουσιαστεί τα περισσότερα συστήματα)

[DOUBLEPOST=1543093019][/DOUBLEPOST]Ποια συστήματα μου άρεσαν (χωρίς σειρά αξιολόγησης)
Wii....ξεκούραστος, απαραμόρφωτος ήχος. νομίζω ότι έπρεπε να υπάρχουν τα μεγάλα τους αδέρφια για τον χώρο...

Τα μεγάλα Wilson...μεγαλειώδης ήχος. Συμφωνική μουσική σε όλο της το μεγαλείο

Focal Kanta + Mola-Mola. Εφάμιλλα των Wilson

Visaton ιδιοκατασκευή...επίσης μεγάλος, διάφανος ήχος με 4000 ευρώ (και 2 15ιντσα!)

Acapella...συμπαγής, κρυστάλλινος ήχος, ξεκούραστος...πολύ καλά

Και τα καινούργια δίπολα...πολύ καλή απόδοση, διαφανής. Αναμένεται και έκδοση με 2 12ιντσα!

Last edited:

Reaction score
3.332
Άντε και αυτό γιατί μια είναι η αγάπη

View attachment 110792

*κανει και για αερόθερμο ;)
[DOUBLEPOST=1543056704][/DOUBLEPOST]

Δεν προλαβαίνω άλλες, έρχεται η παντόφλα να με παραλάβει.
Αφήνω ανταποκριτή τον @Kotsidis John

20181124_121605.jpg

Πολλές αγάπες σε αυτή την έκθεση !

Reaction score
5.413
Από τα συστήματα που. επίσης, μου άρεσαν αυτό της Ideon Audio. Βέβαια ο χώρος του (στην είσοδο του ξενοδοχείου) δεν ήταν και ο πιο κατάλληλος!

Το περιβόητο "ιπτάμενο" πικαπ, που είχε ένα μικρό προβληματάκι. Το πλατώ δεν ήταν επίπεδο κατά την περιστροφή του αλλά έγερνε προς τα αριστερά!! Ο αντιπρόσωπος το απέδωσε σε ηλεκτρομαγνητική παρεμβολή από κάποια γειτονικά ραδιάκια Tivoli (που νομίζω ότι δεν ήταν καν εν λειτουργία).

Ενδιαφέροντα άλλα συστήματα
Τα μικρά Focal με τον αναπάντεχα "μεγάλο" ήχο. Πραγματικά η απόδοση των χαμηλών ήταν πλούσια σχετικά με το μέγεθος του ηχείου.

Ηλεκτροστατικά Audio Exclusiv...καλά, αλλά προτιμούσα τα μεγάλα Wilson που ήταν στον ίδιο χώρο και έπαιζαν εναλλάξ.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
12.851
Τι μου άρεσε στην έκθεση...
Το βασικό πιστεύω είναι το αντάμωμα με φίλους και γνωστούς που, κακά τα ψέματα, όπως έχει γίνει η ζωή μας, τους βλέπουμε σε κάτι τέτοιες εκδηλώσεις.

Στα καθαρά τα της έκθεση τώρα.
Η ανανεωμένη σειρά επίπλων της δικής μας Exelixis νομίζω ήρθε, αν και με καθυστέρηση, να δώσει το κάτι παραπάνω και στην εικόνα αλλά και στην ουσία.
Σημύδα 3,5 εκατοστών και μασίφ ορθοστάτες, συνθέτουν ένα έπιπλο που ντροπιάζει εισαγόμενες κατασκευές, όπου για μισού πάχους MDF πληρώνεις τα τριπλά.
exelixis athens 2018.jpg

Ηχητικά τώρα και τηρουμένων των αναλογιών χώρου, κόστους και του πρόχειρου στησίματος που περιμένεις σε ένα τέτοιο γεγονός, θεωρώ πως ο καλύτερος ήχος έβγαινε από ηχεία τρίδρομα, μικρά και ενεργά πολύ λογικού κόστους, σε μικρό δωμάτιο, με ότι αυτό συνεπάγεται για την απόδοση τους.

Reaction score
1.469
Με ήχο δεν ασχολήθηκα χθες
Ομως τελικά κατάλαβα ότι οι lg oled είναι καλύτερες απο τις qled samsung

65-80 plus ίντσες oled 4k νομίζω θα επικρατήσουν απέναντί στους 4κ προτζεκτορες
Είναι πιο ετοιμη κ ολοκληρωμένη λυση
:D

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.675

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.458
65-80 plus ίντσες oled 4k νομίζω θα επικρατήσουν απέναντί στους 4κ προτζεκτορες
Είναι πιο ετοιμη κ ολοκληρωμένη λυση
Υπάρχει ένα θέμα με τις τηλεοράσεις, σοβαρό για μένα, που δεν έχει η προβολή.
Φως στο δωμάτιο. Πολύ. Με την προβολή αυτό ελέγχεται με την κατάλληλη οθόνη.
Με την TV απλά δεν.

Reaction score
1.469
Κατ εμε ακόμα και τα 50 λεπτα δεν έχουν νόημα σε μια έκθεση η οποία γίνεται και απευθύνεται σε δυνητικους αγοραστές
Το οποιοδήποτε ποσο να το πληρώσει κάποιος γιατί?
Ατοπο εντελώς αν και είμαι σίγουρος πως ουτε καν χρειάζεται να το πληρώσει κάποιος
Καθε χρόνο ακομα και την ηλεκτρονική πρόσκληση στο τηλέφωνο κάνεις δεν την ζητούσε

Η κυρια στην εισοδο καταρχην με ρωτησε εαν εχω προσκληση αρα εγινε της προσκλησης φετος απο ολους τους large μουσικοφιλους
επειτα της λεω να σας δειξω το εισητηριο των 3ε μου απαντα οχι καλε αφου μου το λετε δεν θα σας πιστεψω

:D

gonis

Luger
Reaction score
12.058
011901BC-77F1-45A3-940C-7617031E7149.jpeg

Μεγάλος ήχος από το ηχείο Phoe της Arcadian Audio (Στασινόπουλος-Βιοχάλκο)
Σίγουρα οι συνθήκες δεν ευνοούν αλλά και μόνο ότι γεμίζει αυτό τον μεγάλο χώρο υπερκαλύπτοντας και τις ομιλίες των παρευρισκόμενων λέει πολλά.
Κάθισα χθες σε έναν καναπέ στα 5-6 μέτρα και αυτό που άκουσα ήταν εντυπωσιακό!
Άκουσα ότι τα μεγάφωνα σχετα κοστίζουν πενταψήφιο νούμερο.Αν γνωρίζει κάποιος ας μας ενημερώσει.
Συστήνω να του αφιερώσει λίγο χρόνο οποιος επισκεφθεί σήμερα την έκθεση.
Επίσης εντυπωσιακός για άλλη μια χρόνια ο Βιντεορυθμος με ένα μικρό σχετικά Golden Ear να γεμίζει με νότες έναν μεγάλο χώρο.
Μου άρεσε πολύ και το σετ Gryphon-Vienna Acoustics ,με πικαπ VPI,την ώρα που ήμουν εγώ στο δωμάτιο.
Απογοήτευση,τουλάχιστον την ώρα που επισκέφθηκα το δωμάτιο,τα Tad οδηγούμενα από Conrad Johnson

Reaction score
1.469
Υπάρχει ένα θέμα με τις τηλεοράσεις, σοβαρό για μένα, που δεν έχει η προβολή.
Φως στο δωμάτιο. Πολύ. Με την προβολή αυτό ελέγχεται με την κατάλληλη οθόνη.
Με την TV απλά δεν.
καταλαβαινω τι λες αλλα Σιγουρα με καλιμπραρισμα διορθωνεται

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.637
Ολα μια χαρα στην εκθεση δεν περιμενω και πολλα απο τοσο μικρα δωματια χαρηκα που εγινε και εγω ομως ενιωσα οτι ειχε λιγοτερα προιοντα φετος παρολο που οι εκθετες ηταν περισοτεροι απο περισυ. Μεγαλη ελλειψη για μενα η Audio Evolution συνεχεια σκεφτομουν ερχομενος στην εθνικη τα Jbl αλλα παρα πολυ τα Audio Analoge απογοητευθηκα που ηταν απων!!!
[DOUBLEPOST=1543137084][/DOUBLEPOST]Μου αρεσαν τα δωματια των τσακιριδαιων, Lab 12, και ακουσα αρκετα τα Rois acoustic που δεν κοστιζαν και 20.000 για να τα αποκτησεις! Ευγε και του χρονου!
[DOUBLEPOST=1543137279][/DOUBLEPOST]Πολλα ηχεια αναρωτηθηκα με Deep Purple πως θα παιζουν...πολυ κλασικ μιουζικ!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.555
Members
38.197
Νεότερο μέλος
YiorgosM