ψαχνω 2 ηχεια για atmos

Status
Not open for further replies.
Reaction score
202
καλησπερα τελικα αφου πηρα την εγκριση της γυναικας για 5.1.2 (μιας και για 5.1.4 θα επρεπε να ματωσω στα δωρα ) ψαχνω δυο ομορφα μικρα φινετσατα ηχειακια ..... κατι σαν τα focal sib evo αλλα ποιο οικονομικα για atmos. για την ωρα μπορω να διαθεσω μεχρη 100 ευρω. περα απο της προσφορες δεκτες και συμβουλες μιας και δεν ξερω αν ολα τα μικρα ,ομορφα, φινετσατα ηχεια κανουν για ατμος.

Reaction score
11.773
Θα ανέβεις σε σκάλα, θα μετρήσεις, θα σημαδέψεις, θα τρυπήσεις, θα περάσεις καλώδια.....

Θα τα κάνεις που θα τα κάνεις πουτ.... χάλια θέλω να πω, βάλε 4 από την αρχή να ησυχάσεις!!!!!

Reaction score
202
Κι ομως δεν θα τρυπησω τα καλωδια θα περασουν απο το καναλι του προβολεα αλιος δεν ια ειχα παρει εγκριση ο χωρος που θα μπουν ειναι αυτος στα κενα δεξια και αριστερα του φωτηστικου-βαση προβολεα και θα κοιτανε ελαφρος προς τα κατω στον καναπε....
[DOUBLEPOST=1543347868][/DOUBLEPOST]Εδω φωτο

Attachments

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.521
Κι ομως δεν θα τρυπησω τα καλωδια θα περασουν απο το καναλι του προβολεα αλιος δεν ια ειχα παρει εγκριση ο χωρος που θα μπουν ειναι αυτος στα κενα δεξια και αριστερα του φωτηστικου-βαση προβολεα και θα κοιτανε ελαφρος προς τα κατω στον καναπε....
[DOUBLEPOST=1543347868][/DOUBLEPOST]Εδω φωτο
εκεί δεν θα παίξουν..

Reaction score
202
επειδη γινεται συνεχεια up και δεν ξερω αν ειναι σωστο ,αν κρινει ο moderator οτι πρεπει να μεταφερθει το θεμα δεν υπαρχει προβλημα.....

QUOTE="daharis666, post: 2365907, member: 32978"]εκεί δεν θα παίξουν..
[/QUOTE]

μισο να ανεβασω αλλη μια φωτο νομιζω οτι ειμαι οκ με της μοιρες αυτες που δεινει το atmos
[DOUBLEPOST=1543349304][/DOUBLEPOST]Θα ειναι 50 cm πισο απο το κεφαλι μου

Attachments

daharis666

Moderator
Reaction score
83.521
επειδη γινεται συνεχεια up και δεν ξερω αν ειναι σωστο ,αν κρινει ο moderator οτι πρεπει να μεταφερθει το θεμα δεν υπαρχει προβλημα.....

QUOTE="daharis666, post: 2365907, member: 32978"]εκεί δεν θα παίξουν..
μισο να ανεβασω αλλη μια φωτο νομιζω οτι ειμαι οκ με της μοιρες αυτες που δεινει το atmos
[DOUBLEPOST=1543349304][/DOUBLEPOST]Θα ειναι 50 cm πισο απο το κεφαλι μου[/QUOTE]

αυτό λέω...ότι για 5.1.2 τα ατμος πρέπει να είναι ελαφρά μπροστά από το κεφάλι
ποιον ενισχυτή έχεις?

Reaction score
6.607
:rolleyes:auro και αερα στα πανια του!! οπως το βλεπω δεν εχει χωρο για θεσεις στον τοιχο απο τη μια δε βλεπω εαν εχει καν τοιχο απο την αλλη :D ή εχω χασει κατι....
Εαν μπορεις να κανεις δυο χαραξιες στο σοβα λεπτες να μπουν σφηνωτα τα καλωδια και να στοκαριστει και δεν ενοχλει οπτικα μια τετοια θεση μπροστα απο τον καναπε οπως πρεπει να στηθει εισαι ο.κ.

Reaction score
202
:rolleyes:auro και αερα στα πανια του!! οπως το βλεπω δεν εχει χωρο για θεσεις στον τοιχο απο τη μια δε βλεπω εαν εχει καν τοιχο απο την αλλη :D ή εχω χασει κατι....
Εαν μπορεις να κανεις δυο χαραξιες στο σοβα λεπτες να μπουν σφηνωτα τα καλωδια και να στοκαριστει και δεν ενοχλει οπτικα μια τετοια θεση μπροστα απο τον καναπε οπως πρεπει να στηθει εισαι ο.κ.
εγω μια χαρα θα ειμαι ......οσο προλαβω μεχρη να γυρισει απο την δουλεια.....
[DOUBLEPOST=1543355941][/DOUBLEPOST]
Ωραία η βάση του προβολέα. Ανάποδα πατάει μέσα της, έτσι δεν είναι;
Ναι παταει μεσα λιγο πιο κατο να ηταν θα ηταν καλητερα γιατι το shift δεν κατεβαινει τοσο και αναγκαζομαι να χρησειμοποιω keystone +4

Reaction score
202
Του Μιχάλη πήρες?
ωραία...έχει auro 3d...
κάνε τοποθέτηση κατά auro τότε;)
ναι απο τον μηχαλη ειμαι σε σκεψεις για auro 3d αλλα η μονη θεσει που μπορω να βαλω τα front heigth ειναι πανω απο κυρια ακριβως διπλα στο πανι και τα πισω μονο δεξια και αριστερα του προβολεα

daharis666

Moderator
Reaction score
83.521
ναι απο τον μηχαλη ειμαι σε σκεψεις για auro 3d αλλα η μονη θεσει που μπορω να βαλω τα front heigth ειναι πανω απο κυρια ακριβως διπλα στο πανι και τα πισω μονο δεξια και αριστερα του προβολεα
τα surround που τα έχεις?
[DOUBLEPOST=1543359379][/DOUBLEPOST]
τα surround που τα έχεις?
άσε είδα το ένα
πάνω από το κλιματιστικό δεν μπορείς να το βάλεις το ένα?
το άλλο που βρίσκεται?

Reaction score
202
Σας ευχαριστω πολυ ολους !!!! βρεθηκαν και παμε και για auro 3d!!!!!!! βγαζω και φωτο αν προλαβω σημερα να παρουσιασω και των χωρο μου ....

Reaction score
202
επαναφερω την αγγελια γιατι ψαχνω αλλα δυο focal sib, focal dome, tangent e4 , η καποια αλλα παρομια σε διαστασης...

Status
Not open for further replies.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas