- Reaction score
- 102.824
Καλησπέρα!
Ολα μας τα νιάτα σε μία φωτό!!Καλησπέρα!
Θα βάνεις πράμα μπαμπάτσικο να γουστάρουμε και να σου κολλήσω κάνα λάϊκ ή θα μας έχεις με αφτά τα διαίτης;;;
Μη μού στενοχωριέσαι...Θα βάνεις πράμα μπαμπάτσικο να γουστάρουμε και να σου κολλήσω κάνα λάϊκ ή θα μας έχεις με αφτά τα διαίτης;;;
Θα βάνεις πράμα μπαμπάτσικο να γουστάρουμε και να σου κολλήσω κάνα λάϊκ ή θα μας έχεις με αφτά τα διαίτης;;;
Έξτρα λάϊτ, 0% γιατρέ μου?!?!?!?!?Μη μού στενοχωριέσαι...
View attachment 111743
Καληνύχτα με διατάσεις γιόγκα View attachment 111722 και ήρεμα βράδια.
Μην ανησυχείς!!Θα βάνεις πράμα μπαμπάτσικο να γουστάρουμε και να σου κολλήσω κάνα λάϊκ ή θα μας έχεις με αφτά τα διαίτης;;;
Νάτα τα ωραία τα γούστα!Μην ανησυχείς!!
Είναι γνωστόν ότι τα πλούσια προσόντα κ θέλγητρα μετέχουν της καθ ημάς φιλοκαλίας!!
Αλλωστε κ εγώ απο μικρός αυτό σιγοτραγουδώ ενθυμούμενος: ""Αποτάσσεσαι τις χτικιάρες? - Απεταξάμην!!!!!!!""
Κ μιάς κ έχω καταλάβει ότι είσαι βασταγερός στην άρθρωση της ελληνικής, αήττητος στην αρχαϊζουσα καθαρεύουσα, κ ισορροπείς εξόχως μεταξύ της φυσικής ευγλωττίας και της συστηματικής ρητορικής, έχε κατά νού ότι μπορεί να χρειαστεί να με υπερασπιστείς
σε περίπτωση "χοντρού" πεσίματος από τους admins!!
Να γλυτώσω τις ψιλές δηλαδή!!
Το λοιπόν Special για σένα Λεβεντοκρητίκαρε!!
Καλημέρα μας κιόλας..
View attachment 111762
σοφιουλα.....τεταρτη 5.30 ασταγκα..........
[DOUBLEPOST=1543825635][/DOUBLEPOST] View attachment 111748 View attachment 111749
Επιτελους....Μην ανησυχείς!!
Είναι γνωστόν ότι τα πλούσια προσόντα κ θέλγητρα μετέχουν της καθ ημάς φιλοκαλίας!!
Αλλωστε κ εγώ απο μικρός αυτό σιγοτραγουδώ ενθυμούμενος: ""Αποτάσσεσαι τις χτικιάρες? - Απεταξάμην!!!!!!!""
Κ μιάς κ έχω καταλάβει ότι είσαι βασταγερός στην άρθρωση της ελληνικής, αήττητος στην αρχαϊζουσα καθαρεύουσα, κ ισορροπείς εξόχως μεταξύ της φυσικής ευγλωττίας και της συστηματικής ρητορικής, έχε κατά νού ότι μπορεί να χρειαστεί να με υπερασπιστείς
σε περίπτωση "χοντρού" πεσίματος από τους admins!!
Να γλυτώσω τις ψιλές δηλαδή!!
Το λοιπόν Special για σένα Λεβεντοκρητίκαρε!!
Καλημέρα μας κιόλας..
View attachment 111762
Αστα να πάνε καλέ μου zomboy!!
Εεε οχι
Πήγαινε μόνο Ουρανούπολη.Αστα να πάνε καλέ μου zomboy!!
Πολλές φορές στο Αγιον Ορος ηρεμούσα κ έφευγαν μακριά οι πονηροί λογισμοί, κ ήμουν άλλος άνθρωπος!
Μόλις πάταγα το πόδι μου όμως στην Ουρανούπολη επιστρέφοντας, δεν προλάβαινα να απομακρυνθώ λίγο κ αμέσως έπεφτα πάνω σε λουόμενες (κατά την περίοδο του καλοκαιριού φυσικά) κ καταλαβαίνεις!!
Αυτό φαντάζομαι θα συνεχίζει να συμβαίνει κ όσες φορές θα πάω ακόμη! Χα Χα..
Για όσους έχουν πάει γνωρίζουν τι εννοώ..