- Reaction score
- 79.667
δικός μας είναι αυτός?
δικός μας είναι αυτός?
Εγώ είχα ζητήσει 1811 τον Αύγουστο, και ακόμα φέρνουν
δεν μπορει, κατι θα κανει ο TomΕγώ είχα ζητήσει 1811 τον Αύγουστο, και ακόμα φέρνουν
Τώρα πάει, πέταξε το πουλάκιδεν μπορει, κατι θα κανει ο Tom
Αλλη δουλειά δεν έχουμε...μια χαρά είμαι. Και οπως λέει και μια ψυχή, δεν πουλάμε σαμπς μόνο αγοράζουμε. Και εφοσον αρχίσαμε με svs και είμαι ικανοποιημένος, και το επόμενο τέτοιο θάναι.μπορεις να τα δωσεις ευκολα τα svs
Έτσι.Όταν δεν λειτουργεί η βασική επικοινωνία, φαντάσου τι θα γινόταν αν χαλούσε κάτι.
Όχι μόνο.Αρκετοί από μας φαντάζομαι θέλουν το οικογενειακό σαλόνι να είναι σαλόνι και όχι χώρος ακρόασης-στούντιο!Σε οικογενειακό σαλόνι ο αριθμός των σαμπ αποφασίζεται απο την σύζυγο, όχι απο την Χάρμαν.
PSA να φάνε και οι κότες ...Αλλη δουλειά δεν έχουμε...μια χαρά είμαι. Και οπως λέει και μια ψυχή, δεν πουλάμε σαμπς μόνο αγοράζουμε. Και εφοσον αρχίσαμε με svs και είμαι ικανοποιημένος, και το επόμενο τέτοιο θάναι.
Περιμένω με ενδιαφέρον κάποιον να πάρει πσα για εντυπώσεις.
Αυτά ειναι η προηγούμενη σειρά, σωστά; Χωρίς XLR.PSA να φάνε και οι κότες ... View attachment 111706 View attachment 111707
Εκπληκτικά. Μην μου ζητήσεις διαγράμματα, κατόψεις και waterfalls και δεν ξέρω τι άλλο. Όταν φωνάξω τον Καστρουνή αυτά.
Μία χαρά επικοινωνία και συνεννόηση με τον Άγγλο αντιπρόσωπο.
Σίγουρα. Άλλο άθλημα το σαλόνι. Για ηχομπάρες.Όχι μόνο.Αρκετοί από μας φαντάζομαι θέλουν το οικογενειακό σαλόνι να είναι σαλόνι και όχι χώρος ακρόασης-στούντιο!
Ισχύει.Σίγουρα. Άλλο άθλημα το σαλόνι. Για ηχομπάρες.
Εξαρτάται την ηχομπάρα υπάρχουν ηχομπαρες που είναι πολύ ακριβές αν ήμουν στο σαλόνι θα είχα μόνο ηχομπάρα.
Τι γελάς μαρή σουρλουλού εσύ ηχομπάρα είπα Δεν είπα κρυσταλιερες