- Reaction score
- 84.020
Δεν πατάω το preorder όταν δεν έχω άμεση παράδοση. Παίρνω απο τον ανταγωνιστή, και τέλος.Κι όποιος δεν πατάει το preorder, απλά γκρινιάζει.
Δεν πατάω το preorder όταν δεν έχω άμεση παράδοση. Παίρνω απο τον ανταγωνιστή, και τέλος.Κι όποιος δεν πατάει το preorder, απλά γκρινιάζει.
Όποιος ενδιαφέρεται, κάνει preorder, ενδεχομένως να καταφέρει και καλύτερη τιμή επειδή δεν είναι άμεσα διαθέσιμο.
Για να παραλάβει τρεις-τέσσερις μήνες μετά; Να λείπει.Κι όποιος δεν πατάει το preorder, απλά γκρινιάζει.
Ναι, όλο το ποσό.Γι' αυτό και λέγεται προπαραγγελία και όχι παραγγελία.
Ζητάει όλο το ποσό ή προκαταβολή κατά την προπαραγγελία;
Και πώς θα πάρει κανείς το πρώτο του sub?Να βγει νόμος που να απαγορεύει την πώληση ενός σαμπ, παρά μόνο σε όποιον υπογράψει δήλωση νόμου 105 πως έχει και άλλο, με serial number.
Δυο θα πάρετε υποχρεωτικά. Δεν πουλάμε ένα κύριος, απαγορεύεται.Και πώς θα πάρει κανείς το πρώτο του sub?
Να διευκρινήσω πως δεν υπονοώ πως θα χάσω τα λεφτά μου. Απλώς όπως και ο Ζιζικ, όταν είμαι ζεστός για αγορά θέλω άμεση παράδοση.Τότε συμφωνώ, δικαιολογημένη η ανησυχία.
είμαι (πολύ ελαφρά ) ιδιότροπος
και η svs στο παρακάτω βίντεο για τα πλεονεκτήματα των 2 sub λέει αλλά δε μας κάνει καμιά προσφορά να τα παίρνουμε δύο δύοΚαι πώς θα πάρει κανείς το πρώτο του sub?
δεν ειναι καλω αυτο......συμβιβάζεσαι.Δεν πατάω το preorder όταν δεν έχω άμεση παράδοση. Παίρνω απο τον ανταγωνιστή, και τέλος.
Εγω το υπονοω οπως εκεινος το υπονοει οτι δε θα πληρωθει οταν τα ζητα μποστατζα ολα ,δεν το καταλαβα....Να διευκρινήσω πως δεν υπονοώ πως θα χάσω τα λεφτά μου. Απλώς όπως και ο Ζιζικ, όταν είμαι ζεστός για αγορά θέλω άμεση παράδοση.
Εμενα να δειςΚαι έτσι με το ασταρι μόνο με καλυβουν