- Reaction score
- 85.404
Να φανταστώ σου ξέφυγε αυτή η ερώτηση.ποτέ δεν το χω πάθει
μια φορά μου είχε σκαλώσει ο ενισχυτής και το iphone όταν ενώ έκανα μέτρηση...κατέβηκα κάτω ο μλκς με το κινητό και βγήκα εκτός εμβέλειας του wifi...και όταν επέστρεψα για να συνεχίσω στα υπόλοιπα σημεία....μου έδινε τα @@ του...και ο ενισχυτής και το app
τον έκλεινα...τον άναβα...τίποτα....κολλημένος
αναγκάστηκα να κάνω factory restore τον μαραντζ για να επανέλθει
Υ.Γ Τα update τα κάνεις... να φανταστώ
εγώ τα ξεχνάω...Να φανταστώ σου ξέφυγε αυτή η ερώτηση.
ευτυχώς αυτό δε το έχω πάθει ποτέ και ας έχω κάνει restart το ap κατά λάθος γιατί γκρίνιαζε ο μικρός ότι δε φόρτωνε το nintendo.
Μπορω να το κατεβασω και σε ios και σε android και ας το πληρωσω 2 φορες?όπου θέλεις αρκεί να είναι android
όπου θέλεις αρκεί να είναι IOS
κοινώς.... στο λογισμικό που θα κάνεις αγορά....για εκεί θα ισχύει
ναιΜπορω να το κατεβασω και σε ios και σε android και ας το πληρωσω 2 φορες?
O Koντολέτας δεν μπορεί να το κατεβάσει καμμία!Μπορω να το κατεβασω και σε ios και σε android και ας το πληρωσω 2 φορες?
δεν μπορεις χωρις αυτο, το θελεις παντου ε !!!!!Μπορω να το κατεβασω και σε ios και σε android και ας το πληρωσω 2 φορες?
O Koντολέτας δεν μπορεί να το κατεβάσει καμμία!
γιατί τι τρέχει?O Koντολέτας δεν μπορεί να το κατεβάσει καμμία!
γιαπΕτσι και αλλάξεις λειτουργικό ξανά μανά φράγκα;
Υπάρχει και χειρότερο απ' αυτό!symbian
κατάλαβα...microsoftΥπάρχει και χειρότερο απ' αυτό!
2, με δύσκολη πρόσβαση (πρέπει να σκαρφαλώσεις πάνω απο μεγάλα σαμπ)πόσες θέσεις έχει ο κινηματογράφος που θα μπουν αυτά;
Αποφάσεις μετά τον Μάιο παρακαλώεπειδη εδω και καιρο σκεφτομαι την αγορα των jbl 4722n για μπροστινη τριαδα , μπορει καποιος να "διαβασει" τα διαγραμματα απο τα specs και να μου πει ποια ειναι η σωστη ελαχιστη αποσταση ακροασης?
https://www.jblpro.com/ProductAttachments/SS4722_0509.pdf
Εκτιμω τα 3μ. Πολύ οριακά.ποια ειναι η σωστη ελαχιστη αποσταση ακροασης?
αυστηρα 2 , οι υπολοιποι ορθιοιπόσες θέσεις έχει ο κινηματογράφος που θα μπουν αυτά;