Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Καλοριζικος και καλοακουστος!!!Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια τελικά έκλεισα τον marantz sr7012
Ναι από Ελλάδα 1200ε μου φάνηκε καλή τιμή αφού στην Γερμανία ξεκινάει από 1100Καλοριζικος και καλοακουστος!!!
Από Ελλάδα τν πήρες; αν επιτρέπεται ποσό;
Χαχαχα ελπίζω να μην με πιάσουν ένα sub θέλω και είμαι μια χαρά ίσως αργότερα έναν τρικαναλο τελικο με τα κατάλληλα ηχείαΦιλε στον σκρουτζ τον βλέπω στα 1400, αφου τον πήρες 1200 είσαι ωραίος.
Αν δε σε πιάσουν τίποτε χαϊεντίστικες εμμονές το μηχάνημα θα σε υπηρετήσει για πολλά πολλά χρόνια.
Ναι.Αξίζει τα 520€ ο DENON X2500H ;
Εξαρτάται απο το τι περιμένεις.Θα παίξει καλά ΚΑΙ μουσική με τα JBL ES 100;
Marantz 7012 η 6012 αναλογα τα χρηματα που μπορεις να φτασειςΚαλησπέρα.
Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα με επιλογή av, τί θα προτείνατε προς αντικατάσταση του Pioneer 922k;
Θέλω να κάνω αλλαγή ενιχυτή για να μπορέσω να έχω όλα τα νέα μπλιμπλίκια (HDR,4K κλπ).
Από χρήματα μπορώ να ανέβω μέχρι 1000 αυστηρά.
Τα ηχεία που θα παίζω είναι τo rp σετάκι της klipsch.
Αυτά που έχω δει έως τώρα είναι τα Pioneer 933, Onkyo 686, Sony Str DN1080 και εάν ανέβω πάνω από την τιμή αυτών, Pioneer SC LX701.
Kαι μεταχειρισμένςο δε με πειράζει αρκεί να έχει τα μπλιμπλίκια.
Προς το παρών δε με ενδιαφέρει τόσο το atmos αν και δε θα με χάλαγε να βάλω δύο ηχειάκα να βαράνε ταβάνι.
Ευχαριστώ.
Δεν νομιζω οτι ειναι προβλημα , ολοι οι marantz που ειχα ζεστενοταν αλλα ποτε δεν σταματησαν να δουλευουν γι αυτο τον λογο.Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.
Και με τα θεματακια υπερθερμανσης που διαβασα τι γινεται;
Marantz 5012 απο Γερμανια 620 ευρωΜε 500-600€ τι παίρνω αυτή την στιγμή σε AV με όλα τα καλούδια dolby atmos κλπ αλλά να με ικανοποιεί και μουσικά;