- Reaction score
- 996
No other questions your honorΟυστ κωλόπαιδο. Θα σε πιάσω με τη γκλίτσα και θα σε τσακίσω.
No other questions your honorΟυστ κωλόπαιδο. Θα σε πιάσω με τη γκλίτσα και θα σε τσακίσω.
ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι τι του πε!!!Όχι βρε φιλόζωε, εννοείται. Εγώ το εννοούσα καλοπροαίρετα...
[SPOILER="δλδ"...για στήριγμα
Άναψε ένα κεράκι κι από μας τους βόρειους...Μετά συναντήσαμε την εκκλησά της οσίας Ισοστάθμιας της Φλετσεμανσονίτισας
ε, τι ήθελες να σου στείλει ο Κύριος; κόπρους άπλυτους; σε δοκιμάζει...πρόσεχεΦορούσαν κολάρα και ήταν πεντακάθαρα βέβαια.
Μετά συναντήσαμε την εκκλησά της οσίας Ισοστάθμιας της Φλετσεμανσονίτισας, μεγάλη η χάρη της, και προσευχήθηκα να είναι πάντα σωστές οι καμπύλες του σπιτιού.
View attachment 112152
Εκει να στειλουμε τον ντιμιφουτ να του διαβασουν τα μετρητικα μηπως και ανανηψει!
Πρέπει να το πληρώσεις αλλιώς δεν ''πιάνει''!Άναψε ένα κεράκι κι από μας τους βόρειους...
Οι πσυχές σας είναι καταδικαζμένες να καίγονται αιώνια στσι φλόγες τση κόλασης του ορθολογιζμού, δε σώζονται με τίποτα.Άναψε ένα κεράκι κι από μας τους βόρειους...
Βρε και λαμπάδα στο μπόι του να κάμει τάμα στον Όσιο Σπαϋλάμπιο τον Εικονογράφο εν Σπηλαίω προκοπή και σωτηρία δεμπρόκειται να δει!Πρέπει να το πληρώσεις αλλιώς δεν ''πιάνει''!
Κάθε μέρα όταν περνάω απο τις εκκλησίες σκέφτομαι "να πάρω αύριο μαζί μια σκούπα να καθαρίσω λίγο". Την επομένη το έχω φυσικά ξεχάσει...τα χόρτα δεν τα είδες που θέλουν περιποίηση?
πραγματικά....τι χαρά να σε έχει κάποιος γείτονα...Κάθε μέρα όταν περνάω απο τις εκκλησίες σκέφτομαι "να πάρω αύριο μαζί μια σκούπα να καθαρίσω λίγο". Την επομένη το έχω φυσικά ξεχάσει...
Άλλο σοβαρότερο ζήτημα υφίσταται όπου έχει σειρές κυπαρισσιών, αμυγδαλιές ή βαλανιδιά στην άκρη του δρόμου, και τα φύλλα με τα σπόρια έχουν καταπατήσει τις άκρες αφήνοντας μόνο το πλάτος ενός οχήματος καθαρό.
Εκεί κάθε μέρα λέω "να πάρω το φτυάρι του χιονιού αύριο". Με ενοχλεί αφάνταστα όπως καταλαβαίνετε.
Πριν λίγα χρόνια είχα πάει και φτυάριζα χαλίκια που είχαν κατέβει απο νεροποντή εκεί που ήταν οι αγελάδες (1,5 χιλιόμετρο απ' το σπίτι), απ' όπου περνάω για το scenic route, και βλέπω γείτονα να πετάει φύλλα με τις σακούλες στο μεγάλο ρέμα της περιοχής. Έγινε πόλεμος.
Μα δεν ντρέπονται; Μεσημέρι, καλοκαίρι να πετάς τα σκουπίδια σου 100 μέτρα απ' το σπίτι σου;
Πήραμε μια μέρα με το Ντολμαδάκι το παλιό μου Honda HR-V*, και πήγαμε να καθάρισουμε όσο μπορούσαμε απο το ρέμα. Βγήκαν 8 μεγάλες σακούλες κήπου σκουπίδια απο 40-50 μέτρα μήκος. Γουρούνια.
*πριν μας το αρπάξει το μ0υν1 που το έκανε καινούριο και δεν μπορούμε πιά να βάλουμε τίποτα μέσα, γιατί για να του το δώσω ένα χιλιάρικο είχαμε συμφωνία να το παίρνω όποτε θέλω για χαμαλίκια. Αλλά το έβαψε, του έβαλε alcantara καθίσματα, αμορτισέρ, silent blocks, φρένα και το λυπάμαι...