- Reaction score
- 4.327
Μήπως να κοίταγες και τα 15-άρια τα um της dayton? Νομίζω είναι καλή περίπτωση....
Μιλάς για το συγκεκριμένο? https://www.soundimports.eu/en/um15-22.html Εξαιρετικό μεν, αλλά τα φοβάμαι τα 15αρια. Μεγάλο βάρος, μεγάλες διαδρομές. Εδώ με το ζόρι να πάω σε 12-13 ίντσες. Κανονικά ήθελα 10αρια αλλά δεν συνέφερε το κόστος. Αν κάποιο μέλος το έχει δοκιμάσει και όντως σε μουσική είναι γρήγορο όπως πρέπει, θα το προχωρούσα άνετα. Για ταινίες δεν το συζητάω, απλά πρέπει να είναι απίστευτο, όπως και το 18αριΜήπως να κοίταγες και τα 15-άρια τα um της dayton? Νομίζω είναι καλή περίπτωση....
Αν δεν έλθει η κοπέλα που καθαρίζει το σπίτι, φωτογραφία δεν θα δει κανείςΕχει βαλει μονο μια φωτο του χωρου ! Ban για μια μερα για παραδειγματισμο !
Κουρτινουλα δεν παίζει προς το παρόν. Στο μέλλον ναι θα μπει.Κουρτινούλα;
Εχεις αρκετές γυάλινες επιφάνειες.
Καλά πάνε, έχουν και σωστα μουσικά ακούσματατα ψαρια ζουν?
Ώπα, γνωστηςΕχει και θαλασσινο ο ατιμος
Ώπα! Και άλλος γνώστης. Τι εγινε βρε παιδιά; ( στείλτε να τα δω!)Πολύ γουστάρω ενυδρείο, πρέπει να δεις και τα δικά μου!
Γιαααααα μπλόγα το έγκλημα τώρα: ασύρματα ηχεία τοίχου; Για πες!
Και άλλος fan αλλά στα JL! Εχεις δοκιμάσει τα Dayton? Δεν εχει ιδιαίτερη διαφορα στην τιμη να πας για JL αντί Dayton. Θέλω ομως γνώμη για τα Daytonεχεις JL και συζηταμε για dayton;
αμαγκαντ...
jl μαναμ και τα μυαλα στα spider
Οκ, στο τζακι το καταλαβαίνω αυτό που λες, αλλά αυτό πίσω από το καναπέ που κόβει πόσες αντανακλάσεις γιατί δεν έχει νόημα?Από τα τα πάνελ μόνο αυτό που έχεις πίσω από τη θέση ακρόασης έχει νόημα.Μπορείς βέβαια να εκτυπώσεις ότι σου αρέσει για να μην δείχνει κάπως έτσι μονόχρωμο....
Στο τζάκι είναι πολύ φάουλ κόβεις το πρισματικο σχήμα που προσφέρει διάχυση ειδικά στα σαραουντ!
Ούτε και αυτό πίσω από τα ηχεία έχει νόημα..
Στην στην γυάλινη πόρτα μπορείς και κουρτίνες ρολά τύπου μπαμπού να τοποθετήσεις...
Βλέπω ότι έχουμε ένα κοινό γνωστό, τον Ανδρέα! Είναι δυνατός όντως, από εκεί τις πήρα τις μονάδες.δεν εχω γνωμη για dayton αλλα δεν εχω ακουσει JL σε οποιοδηποτε μεγεθος και σειρα να μην παιζει εκπληκτικα (σε αυτοκινητο).
επισης εχω ακουσει και καποια χυμεξ σε χωρο και ηταν ομοιως εντυπωσιακο.
η διαφορα τους με παρα πολλα αλλα μεγαφωνα ειναι τουλαχιστον χαοδης. απο την αλλη την dayton δεν την εχω σε ιδιαιτερη υποληψη (εως καθολου) και δεν εχω διαβασει τιποτα περι του αντιθετου.
Ξαναδιάβασε προσεκτικά τι έχω γραψει.Οκ, στο τζακι το καταλαβαίνω αυτό που λες, αλλά αυτό πίσω από το καναπέ που κόβει πόσες αντανακλάσεις γιατί δεν έχει νόημα?
Τα κάδρα είναι μονόχρωμα γιατί ακόμα δεν έχουν τελειώσει. Έχω βρει που τυπώνουν σεντόνι με το μέτρο, και πρέπει να γεμίσω 10 τετραγωνικά να κάνω δουλειά. Όποτε no stress, όποτε γίνει. Ίσως προσθέσω και κανα άλλο, τρόπο και ωραίο σημείο ψάχνω.
[DOUBLEPOST=1545509070][/DOUBLEPOST]
Βλέπω ότι έχουμε ένα κοινό γνωστό, τον Ανδρέα! Είναι δυνατός όντως, από εκεί τις πήρα τις μονάδες.
Ο ενισχυτής που θα παίξει τα έξτρα subs θα είναι ο Crown xls 1502. Αρκετα watt για οποία επιλογή
Από τα τα πάνελ μόνο αυτό που έχεις πίσω από τη θέση ακρόασης έχει νόημα
Ναι έχεις δίκιο, τα μπέρδεψα.Ξαναδιάβασε προσεκτικά τι έχω γραψει.
[DOUBLEPOST=1545513915][/DOUBLEPOST]
Είναι λίγο καλύτερα, ναιΜια μικρή παρατήρησή μπορεί να είναι και ανούσια. Το umik δε θα έπρεπε καλύτερα να είναι κάθετα με το αντίστοιχο αρχείο?