- Reaction score
- 600
To τι είναι αντικειμενικό και τι όχι, σε αυτά τα θέματα, σηκώνει κουβέντα. Χωρίς μετρήσεις, όλα είναι σχετικά. Στο δικό μου χώρο, με τα δικά μου ηχεία, με τα δικά μου αυτιά, ο marantz είναι πιο ευχάριστος στη θέαση ταινιών. Ακούω λεπτομέρειες που πριν απλά δεν.... Απ' την άλλη, θεωρώ πως το antimode κάνει εφάμιλλη, αν όχι καλύτερη δουλειά απ' το Audyssey στις χαμηλές.Κωστα το antimode το είχε ο γιαμαχα
Οπότε θεωρώ ότι δεν είναι αντικειμενικό το πόρισμα υπέρ του μαραντζ κατά τα λεγόμενα του
Αναφορικά με στιβαρότητα, ποιότητα κατασκευής κλπ, ο marantz φαντάζει σαν παιχνιδάκι μπροστά στον Yamaha.
[DOUBLEPOST=1545759692][/DOUBLEPOST]
Ντεσιμπελόμετρο έχω πάρει και έχω φέρει τις στάθμες στα ίδια επίπεδα, αλλά και πάλι το κεντρικό μου ακούγεται κάπως .....νωθρό. Με app δεν μπλέκω, δεν έχω ιδέα από manual ρυθμίσεις. Κάποια στιγμή θα φωνάξω τον Καστρουνή να μου τα ρυθμίσει μία και καλή.Φαντασου να μην ειχες και το antimode !!!!
Λογικο ειναι να ακουσεις καλυτερα αφου εγινε καλυτερη ισοσταθμιση σε ολα τα ηχεια διορθωνοντας οτι εκανε με καλυτερα φιλτρα απο τον yamaha.
Πρεπει να παρεις το app να μπορεις να κανεις καποιες διορθωσεις που θες και χρειαζεσαι τουλαχιστον ενα ντεσιμπελομετρο να δεις αν οι σταθμες ηχειων ειναι στα ιδια db