Mr Spock
demokratischer - sektor
- Reaction score
- 52.650
Άσυλο - Magic De Spell . . . το χρήμα φταίει
Ευχαριστώ για την απάντηση.Σχετικα με τις ώρες λειτουργίας,τα 5 χρόνια είναι πολλά για περίπου 5 ώρες ακροάσεων την εβδομάδα?Δεν ισχύει
η ανάρτηση με τα χρόνια (από πολυμερισμό κλπ) μπορεί να "μαλακώσει-σκληρύνει' και να χρειάζεται αλλαγή.... αλλά η ανάρτηση είναι στο στέλεχος της βελόνας και όχι στην κεφαλή, άρα εάν υπάρχει πρόβλημα αλλάζεις την βελόνα μόνο!Μια ερώτηση σχετικά με τις κεφαλές πικάπ.Εχω ακούσει ότι ακόμα κι αν δεν χρησιμοποιείς την κεφαλή,μετά από κάποια χρόνια είναι άχρηστη , γιατί χαλάει η ανάρτηση της.Ισχυει?
Επίσης αν αλλάξουμε βελόνα,το πρόβλημα παραμένει? Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ.η ανάρτηση με τα χρόνια (από πολυμερισμό κλπ) μπορεί να "μαλακώσει-σκληρύνει' και να χρειάζεται αλλαγή.... αλλά η ανάρτηση είναι στο στέλεχος της βελόνας και όχι στην κεφαλή, άρα εάν υπάρχει πρόβλημα αλλάζεις την βελόνα μόνο!
Με την αναβελόνωση αλλάζουν και την ανάρτηση κάποιες εταιρίες!Οι κινητού πηνίου δεν αλλάζουν βελόνα, δηλαδή είναι άχρηστες αν φαγωθούν απ' την χρήση?
Στην Ελλάδα γίνεται αυτό?Με την αναβελόνωση αλλάζουν και την ανάρτηση κάποιες εταιρίες!
σίγουρα όχι.... πάρε τον αντιπρόσωπο η κανε ένα σέρτζ στο νέτ.... για ποια κεφαλή μιλάς.Στην Ελλάδα γίνεται αυτό?
Ενδιαφερομουν εκτός από mm,να πάρω και μια ακριβή mc για να μου φύγει η περιέργεια για την απόδοση τους πάνω στο mk2(Denon ή nagaoka) αλλά μάλλον χλωμό,αν είναι να δίνω τριακοσαρικα κάθε 2 χρόνια.σίγουρα όχι.... πάρε τον αντιπρόσωπο η κανε ένα σέρτζ στο νέτ.... για ποια κεφαλή μιλάς.
Ευχαριστώ,θα κάνω την έρευνα μου και επανέρχομαι.Έχω μια dynavector d-17ιι από το 1992 και λειτουργεί άψογα ως σήμερα.Αυτό για τις mc , από mm πολλές άνω των 20 ετών απροβλημάτιστες.Μη φοβού...
Ωραίο! Αν μπορείς να κατασκευάσεις καλής ποιότητας και εμφάνισης γιατί να αγοράσεις; Κάντο όπως το θέλεις εσύ.Νεο προτζεκτ στα σκαρια... αγοραστο πλινθ η χομ μειντ;
κοιταω ebay και βλεπω πως σε τιμη πανω κατω τα ιδια βγαινουν!Ωραίο! Αν μπορείς να κατασκευάσεις καλής ποιότητας και εμφάνισης γιατί να αγοράσεις; Κάντο όπως το θέλεις εσύ.
Καλησπέρα και καλή χρονιά,τυχαία έπεσα πάνω στο νήμα και θέλω να κάνω μια ερώτηση.Goldring 1012gx παιζει ονειρο με sl1200. View attachment 55345