- Reaction score
- 571
Δεν το έγραψα καλά και δεν κατάλαβες,δεν την έχω πιά,η ερώτηση είναι αν ταιριάζει με τον βραχίονα-πικάπ που τώρα έχω.Αν η 1012 ειναι σε καλη κατασταση γιατι οχι ?
Δεν το έγραψα καλά και δεν κατάλαβες,δεν την έχω πιά,η ερώτηση είναι αν ταιριάζει με τον βραχίονα-πικάπ που τώρα έχω.Αν η 1012 ειναι σε καλη κατασταση γιατι οχι ?
Σωστα.Μάλλον ρωτάει αν η μάζα της κεφαλής ταιριάζει με τη μάζα του βραχίονα, ώστε να έχουν κατάλληλη ιδιοσυχνότητα, μέσα στα όρια. Έτσι δεν είναι @Καβακιώτης Κώστας;
Εγώ προσωπικά δεν τα ξέρω αυτά, αλλά όλο και κάποιος που ξέρει θα σου απαντήσει.
Το ξερω οτι ειναι too much χεχε λογικη και hifi υπαρχει;Μάλλον ρωτάει αν η μάζα της κεφαλής ταιριάζει με τη μάζα του βραχίονα, ώστε να έχουν κατάλληλη ιδιοσυχνότητα, μέσα στα όρια. Έτσι δεν είναι @Καβακιώτης Κώστας;
Εγώ προσωπικά δεν τα ξέρω αυτά, αλλά όλο και κάποιος που ξέρει θα σου απαντήσει.
Είναι η παλιά Stanton 500; , Αυτή που αναφέρεται και ως Stanton 500 gold;Αλλη μια φοβερη κεφαλη που την εχω χρονια και απο το πολυ παιξιμο εχει ματωσει στο πλαι!!!
Stanton 500 με την ελειπτικη 0.3Χ0.7mil D5100ee της Jico με βαρος αναγνωσης 1,5 γραμμαρια.
Γεματος ηχος ωραιο μπασο και χωρις παραμορφωσεις ουτε στα εσωτερικα αυλακια.
View attachment 239170
Ναι η παλιά θα την βρεις εδώΕίναι η παλιά Stanton 500; , Αυτή που αναφέρεται και ως Stanton 500 gold;
Για δώσε ένα λινκ για τη βελόνα , από πού αγοράστηκε;
Ωραίο εργαλείο!!!