dapost
Rehdeko & Harbeth lover
- Reaction score
- 11.407
Πιθανώς.Δεν μπορείς. Ειδικά στο crossover region.
Χαχαχαχαχα, εντάξει, θα ταλαιπωρηθώ.Και ο υπόλοιπος σχεδιασμός σου ειναι μια ταλαιπωρία, η οποία ειναι μάλλον μη πραγματοποίησιμη.
Αυτό είναι ερώτημα που έχει ήδη τεθεί, θα μάθουμε.Πχ δεν νομίζω το τρινοβ να δίνει απο την hdmi έξοδο equalized σήμα.
Έχω λύσεις για όλα.Και έχεις και αλλα θέματα.
Όχι καλέ! Δεν κοστίζει τίποτα τόσα που λες!Θα ξοδέψεις καμία δεκαπενταριά χιλιάρικα επιπλέον του κόστους του τρινοβ χωρίς λόγο.
Φυσικά και γίνεται, αλλά δεν έχω software πολυκάναλο.Το άμεσα εύκολο για 7.1 είναι να δοκιμάσω ντιρακ στο πισί. Γίνεται; Τι λες; Έτσι, για το παιχνίδι!
Δεν μπορει να απαντησει αυτον τον καιρο.Για ρώτα τον κιόλας αν λύθηκε το bug που υπήρχε μεταξύ Dirac/Metric
Πώς παίζεις με μετρικ και lynx χωρίς εξωτερικό ρολόι; Δεν έχει γρέζι;Λοιπόν, να εξηγήσω την συνδεσμολογία ως τώρα:
(εξαιρετικά απλή)
1. Media player. Παίρνω την HDMI έξοδο και τη στέλνω στο Arvus.
(Υποχρεωτικά PCM streams, δηλαδή ότι κάνει αποκωδικοποίηση το media player.)
2. Arvus. HDMI είσοδος, βγάζει 4 AES EBU εξόδους με 4 XLR (8 κανάλια, για το 7.1 δηλαδή) και 1 HDMI έξοδο που πάει καρφί στον προβολέα.
3. Metric Halo. Παίρνει τα 8 ψηφιακά streams από το άρβους, τα κάνει ότι θες (....) και τα στέλνει σε αναλογική μορφή στο Neumann 870.
4. Από το Neumann 870 στέλνονται σήματα στα 7 ηχεία του πολυκάναλου, αφού γίνει bass management. Επίσης από το 870 γίνεται ο έλεγχος volume, με το δικό του χειριστήριο.
-----------+++++++++ αυτά προς το παρόν. Πιο απλά δεν γίνεται.
5. Τα υπόλοιπα σαμπ, μπορούν είτε να συνδεθούν στο 870 (θα είναι το πρώτο που θα δοκιμάσω) είτε να συνδεθούν στην μέτρικ χάλο, από τις 8 ψηφιακές της εξόδους. Αν γίνει το δεύτερο, θα γίνεται και ρύθμιση του volume μόνο από μέτρικ.
6. Στο PC υφίσταται AES EBU server, της lynx. Από κει μπορώ να διαχειρίζομαι 16 εισόδους και 16 εξόδους AES EBU, πλήρως. Δηλαδή, μπορούν όλες οι AES EBU να παν στο πισί, του άρβους συμπεριλβανομένων, και να βγάλω 8 κανάλια για μέτρικ, και άλλα 8 για φιούζιον κλπ.
Στο πισί γίνονται όλα.
Δεν εννοώ κάποια από αυτές που προτάθηκαν εδώ. Γενική παρατήρηση/ερώτηση ήταν.Ποιά δεν έχει;
To bug δε λύθηκε αλλά το έκανε bypass o dapostΦυσικά και γίνεται, αλλά δεν έχω software πολυκάναλο.
Το δικό μου το πολυκάναλο είναι ενσωματωμένο στον Emotiva.
Πρέπει να αγοράσεις το software. Ο Δαποστ πουλούσε μια άδεια νομίζω. Για ρώτα τον κιόλας αν λύθηκε το bug που υπήρχε μεταξύ Dirac/Metric
Μπα, όλα μαζί βρίσκονται σε συνολικά 5 εύκολα προσβάσιμα πολύμπριζα, όλα πολύμπριζα με διακόπτη.
Ε, 5 διακόπτες είναι. Νοτ σόου τράτζικ...
Πάντως γίνεται να μπει τηλεχειριζόμενος διακόπτης πριν κάθε πολύμπριζο, και να ανοιγοκλείνουν όλα μαζί, με ένα τηλεκοντρόλ, ένα κουμπί. Ευκολάκι. Αν βαρεθώ τους διακόπτες στα πολύμπριζα, θα το κάνω, καλή ιδέα!
Πήρα πρόσφατα τηλεχειριζόμενες μπρίζες για τον κηπο, που η πρώτη έχει στη συσκευασία ενα τηλεκοντρόλ 5 "περιοχών", και παίρνεις όσες μπρίζες θες και τις βάζεις σε διαφορετικές ή όμοιες "περιοχές" του τηλεκοντρόλ, οπότε μπορείς να τις ανοιγοκλείνεις είτε ξεχωριστά, είτε όλες μαζί. Νομίζω 12€ η μπρίζα.
Γεγονός!Παίζει παίζει
Είναι το πρώτο που έβγαλε ήχο εδώ μέσα!Γεγονός!
Σε όλες τις φωτογραφίες του ποστ 752 που ανέβασες ,παίζει....το ΜιΚαππαΠέντε!!!
Με την Λόλαρε παιδια που ειναι αυτοι που ελεγαν οτι ο Κωσταυτας ολο θεωρια ειναι και εχει παθητικα ηχεια;;;;
Έχω "μικρά" και όχι πανάκριβα ενεργά ηχεία, χωράνε πολλά και παντού, δεν έχω θέμα.