stathis
Ultra Home Theater
- Reaction score
- 36.424
εγώ φαντάζομαι ήδη την επόμενη μέρα μετά από αυτά και κλαίωΜιχάλη, μήπως το παρακάνεις λίγο;
Δεν κάνω πλάκα.
Πηγα προχθές με τον μικρό και είδαμε Μαίρυ Πόπινς ( κάτσε να το γράψω και στο νήμα τι είδαμε )
Μια αίθουσα 100+ την γεμίζουν άνετα.
Σοβαρα , ολα τα αμερικανακια λενε τα καλυτερα , βεβαια σε μεγαλυτερους χωρους αλλα οχι και τοσο μεγαλυτερους.Ρε Μιχάλη σοβαρά το λες αυτό τώρα;
Θέλεις να βάλεις αυτά τα ηχεία στον χώρο σου;
Μιχαλη τι σου λειπει περισσοτερο; Ο μεγαλος ηχος η τα μεσαία;Σοβαρα , ολα τα αμερικανακια λενε τα καλυτερα , βεβαια σε μεγαλυτερους χωρους αλλα οχι και τοσο μεγαλυτερους.
αναλόγως σε ποιο όργανο αναφέρεσαι...Μιχαλη τι σου λειπει περισσοτερο; Ο μεγαλος ηχος η τα μεσαία;
Δεν ειναι οτι μου λειπει κατι , εχω ενθουσιαστει με το mid bass των jbl και λεω οτι με διπλο και καλυτερο 15αρι θα ακουγεται ακομα καλυτερα και η καλυτερη κορνα των 4722 , απο την αλλη σκεφτομαι βελτιωση τα υπαρχοντα με καποιο καλυτερο driver και ισως και woofer.Τα adam s3h (για τρια ιδια μιλαμε μπροστα) βγαζουν 123 db η τριαδα στα 2 μ αποσταση. ΔΕΝ θα τα εβαζα με τιποτα πισω απο οθονη ουτε περισσοτερο απο 2.20 μ αποσταση ομως. Αν πηγαινα σε τετοια λυση ομως, ισως θα επρεπε να φυγουν και τα 4645c.
[DOUBLEPOST=1547056784][/DOUBLEPOST]
Μιχαλη τι σου λειπει περισσοτερο; Ο μεγαλος ηχος η τα μεσαία;
Εντάξει, οκ.Για να παίζει κανείς στα όρια των ηχείων, και τσιτωμένα και με EQ, μόνο JBL, ώστε να αντέχουν ανελέητο βρωμόξυλο σε home cinema.
Απαραίτητη θεωρώ την αναβάθμιση σε 4722 για τον Μιχάλη. Δεν είναι υπερβολική η κίνηση.
Πρέπει να περιορίζεται στο ελάχιστο η πιθανότητα να βογγήξει γούφερ, ανεξαρτήτως έντασης.
Να παίζει στο τέρμα και να μπορεί να δώσει ακόμη λίγο, χωρίς να σκιάζεται.
Σε torture tests να μην μπορούν καν να ανιχνευτούν τα όριά τους.
Μόνο έτσι σε ταινία θα παίζει μετά χωρίς το παραμικρό άγχος σε δύσκολη σκηνή στο τέρμα το γκάζι.
υπάρχουν και άλλοι τρόποι....δολιοφθορά ..Να δω πως θα τα πάρεις πίσω.
Έχει σημαντικά μεγαλύτερη μυϊκή μάζα από σένα ο Μιχάλης, δεν τον φέρνεις βόλτα...
Ναι, ναι, πολύ χρήσιμο.να έρθουμε να τα ακούσουμε.
θα σε παρω τηλ συντομα , μεχρι χθες ημουν αποκλεισμενος.ποτε θα ερθω να κανουμε τα κολπα μας?