Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Netflix μην περιμενεις. Δεν το υποσχονται και δεν το,παρεχουν. Αν θυμαμαι καλα, δειχνει ασυμβατη στο play store. Αν το βαλεις πλαγιως απο αλλου θα παιζεις SD.Θα περιμένω τα αποτελέσματα. Έχω το Χ-10.
Απ' ότι διάβασα, θα συνεχίσει να μην έχει προεγκατεστημένη την εφαρμογή για το Netflix, και δε θα συμπεριλαμβάνεται στα επίσημα players της. Αυτό σημαίνει ότι δε θα παίζει με την τελευταία εφαρμογή, θα πρέπει να εγκαταστήσει ο χρήστης κάποια παλαιότερη, την οποία θα πρεπει, μετα απο επικοινωνία, να του την στειλει η Νetflix. Δε θα του δίνεται δηλαδή η δυνατότητα να μπει στο site και να κατεβάσει την τελευταια. Aυτό επίσης σημαίνει, μη ελληνική επεξήγηση περιλήψεων, μετάφραση τίτλων ταινιών κ.α.
Αυτό είναι ένα ζήτημα.
Στο θέμα της αναπαραγωγής του tidal, που είχε θέμα (μη ολοκλήρωση τραγουδιών, και μη μετάβαση στα επομενα της λίστας), στο Χ-10, το είχε λύσει. Ελπίζω να μην εμφανιστεί πάλι στο X-20.
Ίδωμεν.
Προβλέπεις ότι αυτό θα γίνει σύντομα;
Και όμως! Στο Χ-10, το ανέφεραν σαφώς στην επίσημη ιστοσελίδα τους. Μου το είπαν και μέσω mail όταν τους ρώτησα.Netflix μην περιμενεις. Δεν το υποσχονται και δεν το,παρεχουν. Αν θυμαμαι καλα, δειχνει ασυμβατη στο play store. Αν το βαλεις πλαγιως απο αλλου θα παιζεις SD
Το Χ7 ειναι ψιλο παλιό και ευτυχώς η δυστυχως δεν ανηκει στη καλη σειρά. Που να αγόραζες δηλαδή και RK υλοποίηση άλλης εταιρείας! Θα είχες φρίξει! Φυσικά δεν αναιρώ τα γραφόμενα σου.μακριά απο Zidoo κατ' εμε...είναι η πιο άθλια εταιρία που έχω δει...έχω πάρει το x7 και εκτός απο ένα σορό προβλήματα που έχει βγάλει, δεν έχουνε καμία τεχνική υποστήριξη..
Ισχύει. Και οι νεες επιλογες σχετικές με το HDR, υπάρχουν θαρρώ πλέον και στην X σειρά.απο μενου απο οτι βλεπω με την τελευταια αναβαθμιση του χ10 ειναι ακριβως ιδια
Πρακτικά απο Amazon DE και Amazon UK.Από που μπορούμε να προμηθευτούμε μηχανάκια της συγκεκριμένης εταιρείας;
Έχω απο το 2006-07 ενα ταπεινό Xtreamer Sidewinder με εσωτερικό σκληρό 2,5" το οποίο με έχει υπηρετήσει άριστα και ακούραστα όλα αυτά τα χρόνια (παρά τις τούμπες που έχει φάει), αλλά λέω να αναβαθμιστώ, και τα μηχανάκια αυτής της εταιρείας μου τράβηξαν την προσοχή!
Δεν εχεις και σοβαρο λογο να αλλάξεις αφου εχεις το Χ10. coaxial θέλεις γιατι εχεις καποιο παλιό ενιχυτή? Η οπτική που εχει το Χ10 δεν σου κάνει?Ως κάτοχος του Χ - 10, εάν θα το αγόραζα, θα ήταν μόνο και μόνο για την έξοδο coaxial..