- Reaction score
- 83
υπαρχει το link για το z10Το συγκεκριμένο fw είναι το ίδιο - κοινό για το z9 & z10 που έχω εγώ?Έχω το 10. ΣΟΣ είμαι έτοιμος να το περάσω απαντήστε μου για να μην κάνω κάποια ζημιά. Ευχαριστώ.
υπαρχει το link για το z10Το συγκεκριμένο fw είναι το ίδιο - κοινό για το z9 & z10 που έχω εγώ?Έχω το 10. ΣΟΣ είμαι έτοιμος να το περάσω απαντήστε μου για να μην κάνω κάποια ζημιά. Ευχαριστώ.
Για το Ζ10 δες στην σελιδα τους εδω:υπαρχει το link για το z10
Φιλτατε δεν υπαρχουν 'χαζες ερωτησεις'... (για απαντησεις δεν ξερω..)Eπειδη δεν το βρισκω στην εγχώρια αγορα, σκεφτομουν μηπως εχει θεμα αναγνώρισης της ελληνικής γραμματοσειράς.
Αν πχ το εβρισκα θα ημουν ποιο σιγουρος οτι δεν θα ειχε θεμα.
Το δηλωσα, μπορει να είναι χαζη ερωτηση!
Μήπως ανώριμο firmware , εδώ στο x9s και περάσανε 3 χρόνια περίπου για να το φέρουν στα ίσια του, μάλλον έχει δρόμο ακόμα εάν πάρουμε παράδειγμα το x9s, ΥΠΟΜΟΝΗ είναι νωρίς ακόμαρε παιδια και μετά το περασμα του νεου fw στο Z10 πάλι πράσινα πετάει στα 4κ . Όχι όπως πρωτα αλλα πάλι πετάει πρασινα στην εικόνα. Τι να φταίει? Καλώδιο έχω το hamma version 2.0.
Kανε μια δοκιμη εαν παιζεις με AVR..ρε παιδια και μετά το περασμα του νεου fw στο Z10 πάλι πράσινα πετάει στα 4κ . Όχι όπως πρωτα αλλα πάλι πετάει πρασινα στην εικόνα. Τι να φταίει? Καλώδιο έχω το hamma version 2.0.
Ναι.Εαν υπηρχε θεμα θα ηταν οφθαλμοφανες σωστα;
Εξαρτάται απο το ποιά συσκευή έχει καλύτερο scaler. Συνήθως η τηλεόραση, οπότε no upscaling.Το πιο σωστο ειναι να παιζει οπως ειναι γραμμενο το αρχειο η να κανω upscale (για 1080 μιλαω)?