Μετακόμιση σε νέο χώρο almost complete (daharis666)

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.167
<<ΕΠΟΠ ότι να ναι...από τα μηνιαία άχρηστα χιλιάρικα όπως λέω..>>

Μάλλον εγώ δεν κατάλαβα καλά, εάν όμως κατάλαβα, εννοείς ότι οι ΕΠΟΠ παίρνουν τσάμπα λεφτά? δεν μπορώ (και δεν θέλω), να σου εξηγήσω πόσο λάθος κάνεις!!!

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
81.162
<<ΕΠΟΠ ότι να ναι...από τα μηνιαία άχρηστα χιλιάρικα όπως λέω..>>

Μάλλον εγώ δεν κατάλαβα καλά, εάν όμως κατάλαβα, εννοείς ότι οι ΕΠΟΠ παίρνουν τσάμπα λεφτά? δεν μπορώ (και δεν θέλω), να σου εξηγήσω πόσο λάθος κάνεις!!!
...δεν τσουβαλιάζω...και μη με παρεξηγείς...σε συγκεκριμένους αναφέρομαι ;)

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
ποιο κουτί ρε φίλε...μου ήρθε o πακετάς της speadex και μου λεει..θα σε γ@μήσω:laugh:

ειλικρινά δεν νομίζω να μπορέσω να τα πάω σπίτι άμεσα...πρέπει να συνέλθω εγώ πρώτα για να δείχνω ψύχραιμος όταν θα δίνω εξηγήσεις

τα τοποθέτησα πάνω σε βάσεις ξάπλα...πήρα ένα σκαμπό το έβαλα ανάμεσα...πήρα το καφεδάκι μου..το ηλεκτρονικό.....ανέβηκα πάνω στο σκαμπό όρθιος:lol: και έβαλα 2-3 τραγουδάκια να δω τι φτιάν...ενώ ο κόσμος με κοιτούσε από την βιτρίνα...τι κάνει ο μλκς εκεί πάνω?:roflmao:

είναι και μπασαριστός ο cav...:geek:
είναι αυτό που μου είπε και ο Εαρ....το gamwmidbass της jbl βαράει στο σπλήνα:cry:
:lol::lol::lol:

Reaction score
4.327
Προτείνω να στείλουμε μια επιστολή στην Κυρία του σπιτιού επίσημα από δω ως φόρουμ και να την προτρέψουμε να δείξει περισσότερη ελαστικότητα. Να πέσουν πολλές υπογραφές 100+ έτσι ώστε να την κάνουμε να λυγίσει κάπως και να μην χρησιμοποιεί πλέον βία..... :whistling:

daharis666

Moderator
Reaction score
81.162
Όχι απλά κάηκε η λεντοταινία.:p
:roflmao:

Προτείνω να στείλουμε μια επιστολή στην Κυρία του σπιτιού επίσημα από δω ως φόρουμ και να την προτρέψουμε να δείξει περισσότερη ελαστικότητα. Να πέσουν πολλές υπογραφές 100+ έτσι ώστε να την κάνουμε να λυγίσει κάπως και να μην χρησιμοποιεί πλέον βία..... :whistling:
άσε...να μένει....θα χάσω και αυτά που έχω :laugh::lol:

daharis666

Moderator
Reaction score
81.162
Δεν ταιριάζουν με το χώρο, στείλε μου πμ να κανονίσουμε τιμή και αποστολή... :lol::lol::lol::lolsign:
:acute::thumbsup::D
[DOUBLEPOST=1548423315][/DOUBLEPOST]
Δε μου λες τώρα, αλήθεια, εκείνο το άσπρο ξύλο γύρω γύρω από την οθόνη, γιατί δεν είναι ήδη μαύρο;
για τον ίδιο λόγο που δεν μπορώ να βάλω 8 18ιντσα:p:roflmao:

Reaction score
4.327
Eγώ λέω να ψηφίσουμε εδώ εμείς. Που να ξέρει ο Νταχάρης άμα παίζουν καλά ή όχι...... :roflmao:
Ψηφίζω όχι στη συμφωνία (προδότες πουλημένοι >:() αλλά να κρατήσει τα ηχεία χωρίς βία όμως από την κυρία Γωγουλίνι (πάρτον με το μαλακό :angel:)

daharis666

Moderator
Reaction score
81.162
Eγώ λέω να ψηφίσουμε εδώ εμείς. Που να ξέρει ο Νταχάρης άμα παίζουν καλά ή όχι...... :roflmao:
Ψηφίζω όχι στη συμφωνία (προδότες πουλημένοι >:() αλλά να κρατήσει τα ηχεία χωρίς βία όμως από την κυρία Γωγουλίνι (πάρτον με το μαλακό :angel:)
την έστειλα για καφέ και βάφλα να ηρεμήσει και θα κάνουμε μετά οικογενειακό συμβούλιο με πρόεδρο εμένα(2 ψήφοι) και τον υποτακτικό μου σύμβουλο(μπέμπη-ασβό-λαδοπόντικα) :p:roflmao:
[DOUBLEPOST=1548424178][/DOUBLEPOST]τα κότσαρα κατευθείαν...χωρίς audyssey...και αν και χαμηλά(γιατί ο άλλος κοιμάται μέσα)...νιώθω πολύ καλή μπότα

σε αυτό το ύψος και η σκηνή γλείφει το ταβάνι...

με βολεύει..αυτό
μπορώ να τα βάλω αρκετά πιο χαμηλά και ούτε γάτα ούτε ζημιά:dance2:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
140.281
καλά παιζν...
Μας φλομωσες στη φιλολογία ρε!
Καλά, λίγο στερεοφιλ δε διαβάζεις; Λίγο τας;
Κάνε μια περιγραφή της προκοπής!
Τι'ν'τούτος βρε, που τονε βρήκατε;