Μετακόμιση σε νέο χώρο almost complete (daharis666)

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
81.155
Να κάτι που ήθελα να σου πω από χθες να βάλεις αφού δεν θα μπουν πίσω... μα καλά δεν σου είπε κανένας μέχρι τώρα να βάλεις ένα για κεντρικό ακόμα ;
εφόσον καταλήξω σε αυτά θα μπει και κεντρικό
όχι
να βάλεις ένα ίδιο για κεντρικό
αλλά το 8320 ;)

Ίσως όλα να γίνουν 8320...και να πάψτε να σκούζετε με τις ομοιομορφίες σας:p:roflmao:

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
17.235
καλά παιζν...:whistling:
Χωρίς να θέλω να συνεχίσω τη σχετική πλακίτσα με την αντίδραση της συμβίας... πραγματική απορία... έχεις τόσα συμπράγκαλα εκεί σχετικά με ήχο/εικόνα.... πραγματικά θα ενοχληθεί για 2 ακόμα;;; δε θα πρεπε να περάσουν σχεδόν απαρατήρητα;;;

Όπως και να χει, να τα χαρείς με υγεία !

daharis666

Moderator
Reaction score
81.155
Χωρίς να θέλω να συνεχίσω τη σχετική πλακίτσα με την αντίδραση της συμβίας... πραγματική απορία... έχεις τόσα συμπράγκαλα εκεί σχετικά με ήχο/εικόνα.... πραγματικά θα ενοχληθεί για 2 ακόμα;;; δε θα πρεπε να περάσουν σχεδόν απαρατήρητα;;;

Όπως και να χει, να τα χαρείς με υγεία !
ευχαριστώ για την ευχή...και ανταποδίδω:)

αν καταλήξουμε σε jbl...τα Αρτεμις θα φύγουν από το σαλόνι φυσικά...και μέχρι να πωληθούν θα παίζουν στο μαγαζί ;)

συμπράγκαλα άλλα δεν έχω...ένα προβόλι...pc...av...dsp....ένα subάκι...2 τελικούς...αυτά :D

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
εφόσον καταλήξω σε αυτά θα μπει και κεντρικό
όχι

αλλά το 8320 ;)

Ίσως όλα να γίνουν 8320...και να πάψτε να σκούζετε με τις ομοιομορφίες σας:p:roflmao:
Σώθηκες στο παρα πέντε .:lolsign:
8320 / 406 mm x 343 mm
8340a / 457 mm x 457 mm

Timaras

Reaction score
2.144
Νταχάρη καλορίζικα ρε συ! :)
Καλοάκουστα!

Βλέποντας τη φωτό μου ήρθε μια ιδέα ρε φίλε!

Γιατί δε βγάζεις ένα ράφι από κάθε ραφιέρα πίσω από τα ηχεία να τα βάλεις μές στις ραφιέρες?Θα τα στουμπώσεις και με απορρόφηση όπως είχε κάνει ο susano,θα βάλεις και ένα πανάκι ηχοπερατό λευκό μπροστά και δε θα φαίνεται τίποτα!

daharis666

Moderator
Reaction score
81.155
Γιατί δε βγάζεις ένα ράφι από κάθε ραφιέρα πίσω από τα ηχεία να τα βάλεις μές στις ραφιέρες?Θα τα στουμπώσεις και με απορρόφηση όπως είχε κάνει ο susano,θα βάλεις και ένα πανάκι ηχοπερατό λευκό μπροστά και δε θα φαίνεται τίποτα!
για τον ίδιο λόγο που δεν θα βάλω 8340 κεντρικο...8 18ιντσα sub και πάει λέγοντας:p:roflmao:
[DOUBLEPOST=1548440448][/DOUBLEPOST]
Πες τα ρε φίλε Τίμος toυ μαύρισαν την ψυχολογία του ανθρώπου ...μη δείτε άνθρωπο να προκόβει .:lolsign:
τιμλκας..:lol:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.460
Members
38.324
Νεότερο μέλος
One_Music