- Reaction score
- 140.259
Φικσντνα βάλεις ένα ίδιο για κεντρικό
Φικσντνα βάλεις ένα ίδιο για κεντρικό
εφόσον καταλήξω σε αυτά θα μπει και κεντρικόΝα κάτι που ήθελα να σου πω από χθες να βάλεις αφού δεν θα μπουν πίσω... μα καλά δεν σου είπε κανένας μέχρι τώρα να βάλεις ένα για κεντρικό ακόμα ;
αλλά το 8320να βάλεις ένα ίδιο για κεντρικό
Χωρίς να θέλω να συνεχίσω τη σχετική πλακίτσα με την αντίδραση της συμβίας... πραγματική απορία... έχεις τόσα συμπράγκαλα εκεί σχετικά με ήχο/εικόνα.... πραγματικά θα ενοχληθεί για 2 ακόμα;;; δε θα πρεπε να περάσουν σχεδόν απαρατήρητα;;;
ευχαριστώ για την ευχή...και ανταποδίδωΧωρίς να θέλω να συνεχίσω τη σχετική πλακίτσα με την αντίδραση της συμβίας... πραγματική απορία... έχεις τόσα συμπράγκαλα εκεί σχετικά με ήχο/εικόνα.... πραγματικά θα ενοχληθεί για 2 ακόμα;;; δε θα πρεπε να περάσουν σχεδόν απαρατήρητα;;;
Όπως και να χει, να τα χαρείς με υγεία !
Σώθηκες στο παρα πέντε .εφόσον καταλήξω σε αυτά θα μπει και κεντρικό
όχι
αλλά το 8320
Ίσως όλα να γίνουν 8320...και να πάψτε να σκούζετε με τις ομοιομορφίες σας![]()
με τη μεζούρα με πέτυχες...Σώθηκες στο παρα πέντε .
8320 / 406 mm x 343 mm
8340a / 457 mm x 457 mm
δεν ξέρω...θα το τολμήσω....ίσως το ΣΚ...
αλλά όποιος έχει 8320 ας είναι έτοιμος για ανταλλαγή![]()
...Καλά, μην δίνεις και τόσες ευχές...Νταχάρη καλορίζικα ρε συ!
Καλοάκουστα!
για τον ίδιο λόγο που δεν θα βάλω 8340 κεντρικο...8 18ιντσα sub και πάει λέγονταςΓιατί δε βγάζεις ένα ράφι από κάθε ραφιέρα πίσω από τα ηχεία να τα βάλεις μές στις ραφιέρες?Θα τα στουμπώσεις και με απορρόφηση όπως είχε κάνει ο susano,θα βάλεις και ένα πανάκι ηχοπερατό λευκό μπροστά και δε θα φαίνεται τίποτα!
τιμλκας..Πες τα ρε φίλε Τίμος toυ μαύρισαν την ψυχολογία του ανθρώπου ...μη δείτε άνθρωπο να προκόβει .![]()
Κρίμα ρε φίλε!
μια χαρά το γωγουλίνι καλέ....με περιμένει με ζεστές κρεπούλες σπιτάκι...Γωγουλίνι:
![]()
Άφησες τα ηχεία μόνα τους μαζί της;;;;;;;;;;;μια χαρά το γωγουλίνι καλέ....με περιμένει με ζεστές κρεπούλες σπιτάκι...![]()
Αν δεν ντρεπόταν...θα την ανέβαζα σελφι με τα ηχείαΆφησες τα ηχεία μόνα τους μαζί της;;;;;;;;;;;