Preamp vs Av preamp

Reaction score
129
καλησπέρα καλησπέρα για ακόμα μια φορά μου ήρθε μια απορία εχω πλέων τον yamaha wx-c50 ως προενισχυτη και streamer αμα λέμε τώρα είχα έναν πολυκαναλο ενισχυτή και δούλευα εκείνων ως προενισχυτη θα ήταν καλύτερα με κάποιο τρόπο? για παράδειγμα marantz Sr 7012

melina

Cargo 200
Reaction score
43.884
Το ένα είναι stereo το άλλο πολυκάναλο, το ένα είναι μόνο προενισχυτής (περίπου) το άλλο και τελικός αν θέλεις, το ένα έχει κάποιες βασικές ρουτίνες eq στο άλλο έχεις σχεδόν πλήρες eq. Επίσης δεν θα τον έλεγα προενισχυτή τον streamer καθώς δεν έχει πολλαπλές εισόδους, περισσότερο ως dac (και δικτυακό) μηχάνημα το βλέπω.
Μήλα με πορτοκάλια.
Αν περιορίσεις τη σύγκριση μόνο στο κομμάτι του dac νομίζω ο marantz έχει καλύτερα dac αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρος.

Reaction score
129
γιατί δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τον marantz ως stereo προενισχυτη? πέρα από ποληκαναλο ? πιστεύω γίνεται.. έλεγα να δώσω και τον denon και τον yamaha και να πάω σε ένα flagship ποληκαναλο ώστε να έχω κάτι all in one
[DOUBLEPOST=1549313351][/DOUBLEPOST]οσο για αυτο ναι αρκετά άτομα τον βλέπουν σαν "προενισχυτη" ενώ δεν είναι αλλά σίγουρα κάνει την δουλεια του τωρα πόσο καλός είναι... δεν γνωρίζω

Reaction score
4.327
καλησπέρα καλησπέρα για ακόμα μια φορά μου ήρθε μια απορία εχω πλέων τον yamaha wx-c50 ως προενισχυτη και streamer αμα λέμε τώρα είχα έναν πολυκαναλο ενισχυτή και δούλευα εκείνων ως προενισχυτη θα ήταν καλύτερα με κάποιο τρόπο? για παράδειγμα marantz Sr 7012
Τελικός-οί, ηχεία sub-s;

Reaction score
129
τελικός :τσακιρίδης απόλλων plus
Sub: Sb 3000 or Pb 3000 (δεν αποφάσισα ακόμα )
Speakers: Kef Ls50
Preamp/streamer: Yamaha wx c50

μελλοντικός πολυκάναλος?: κάτι στην κατηγορία του marantz Sr 7012 1000/1500 Euro

Reaction score
5.616
Ενας προενισχυτης av εχει τελειως διαφορετικο ηχητικο προσανατολισμο απο εναν stereo. Οπως και ενα dac που φοραει ενα chip της sabre 9016 και κοστιζει 200 euro με ενα που κοστιζει 1000 δεν παιζουν το ιδιο. Παιζουν ρολο τα επιμερους κυκλωματα,τροφοδοτικα,φιλτρα κ.λ.π.
Ειχα προενισχυτη av onkyo (886)ο οποιος επαιζε καλα στο stereo αλλα οταν συνεδεσα απ ευθειας την καρτα ηχου(focusrite)στον τελικο ειχε πολυ μεγαλη διαφορα ηχητικα με καλυτερη την καρτα ηχου.

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
140.984
Δώσε κανα 500-αρικο ακόμα, και πάρε τον γιαμαχα τον av προενισχυτή.

Με XLR βύσματα, είναι μια καλή βάση για να στήσεις πάνω του κάτι αξιόλογο.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.661
Members
38.357
Νεότερο μέλος
PTin