Home cinema η εξέλιξη

Reaction score
3.935
Ποια isolation pads χρησιμοποίησες?
Άλλαξες και τα ΄λαστιχένια πόδια απο τα ηχεία βλέπω? Δεν είναι τόσο μεγάλα αυτά που έχουν στη συσκευασία.

Reaction score
7.845
Ποια isolation pads χρησιμοποίησες?
Άλλαξες και τα ΄λαστιχένια πόδια απο τα ηχεία βλέπω? Δεν είναι τόσο μεγάλα αυτά που έχουν στη συσκευασία.
Αυτά αγόρασα Acousonics MS-PAD 8 inch

Στα ηχεία έχω βάλει τις ακίδες που είχε μέσα η συσκευασία αλλά για να μη μου κάνει ζημιά στο πλακάκι έφτιαξα σε 3d printer κωνικά πιατάκια 3χιλ και πατάει στο κέντρο τους η κάθε ακίδα.

Reaction score
7.845
Μόλις έφτασε και ο δεύτερος κραουνάκις για να οδηγήσει το κεντρικό. άψογος όπως πάντα ο Μιχάλης @trane5587 σε άψογη κατάσταση σαν καινούριος.

Πλέον με 3 τελικούς και 9 συννολικά κανάλια ίσως ήρθε η ώρα σιγά σιγά να φύγει ο 7012 και να πάμε σε pro. ;):D

20190216_123210.jpg

Reaction score
7.845
Σε ποιόν θα πας;
Το δικό μου bugdet όταν έρθει η ώρα με πηγαίνει ανάμεσα σε marantz 7705 ή σε yamaha 5200
[DOUBLEPOST=1550314770][/DOUBLEPOST]
Το δικό μου bugdet όταν έρθει η ώρα με πηγαίνει ανάμεσα σε marantz 7705 ή σε yamaha 5200
και ποιο πολύ το σκέφτομαι λόγο των xlr. δεν ξέρω πόσο ρεαλιστικά καλύτερο ήχο θα μου δώσει ο pro.
ή τελικά θα κρατήσω τον 7012 και να πάρω δεύτερο sub να κάνει παρέα στο pb13ultra

Reaction score
7.845
Πανε σε XLR.
υπάρχει αισθητή - ουσιαστική διαφορά? το λέω γιατί με σχεδόν 1300 euro που χρειάζονται για τη μετάβαση σε pro + τα καλώδια (xlr) παίρνω άλλο ένα αξιοπρεπέστατο sub.

Reaction score
7.845
Πάρε sub :)
Για τη δουλειά που θες πάρε σαμπ και ένα minidsp.
Να σου πώ την αλήθεια και τα 2 με δελεάζουν. Και πιο πολύ αν καταφέρω να πίσω τη γυναίκα θα πάω σε δεύτερο sub.

Όσο για το mini dsp θα προτιμούσα να ξοδέψω αυτά τα χρήματα σε κάποια καλαίσθητη μπασοπαγίδα - διάχυση μιας και το αποτέλεσμα του audyssey μετά τις μετρήσεις που έχω κάνει βλέπω ότι είναι πολύ αξιοπρεπές. Ιδικά τώρα στη new version που θα κατεβάδουν το roll off από τα 20 στα 10 hz θα είναι super.
[DOUBLEPOST=1550328994][/DOUBLEPOST]
αν το sub κανει δουλεια εκει που θα το βαλεις, sub

αν δεν κανει, παρε pro που να παιζει τα παντα :D
Σα να λέμε marantz :whistling:
[DOUBLEPOST=1550329184][/DOUBLEPOST]
εκει που θα το βαλεις
Και πώς θα το δώ. Να βασιστώ στο simulator του rew?

Reaction score
15.543
Να σου πώ την αλήθεια και τα 2 με δελεάζουν. Και πιο πολύ αν καταφέρω να πίσω τη γυναίκα θα πάω σε δεύτερο sub.

Όσο για το mini dsp θα προτιμούσα να ξοδέψω αυτά τα χρήματα σε κάποια καλαίσθητη μπασοπαγίδα - διάχυση μιας και το αποτέλεσμα του audyssey μετά τις μετρήσεις που έχω κάνει βλέπω ότι είναι πολύ αξιοπρεπές. Ιδικά τώρα στη new version που θα κατεβάδουν το roll off από τα 20 στα 10 hz θα είναι super.
[DOUBLEPOST=1550328994][/DOUBLEPOST]

Σα να λέμε marantz :whistling:
[DOUBLEPOST=1550329184][/DOUBLEPOST]

Και πώς θα το δώ. Να βασιστώ στο simulator του rew?
ολοι τα θελουμε ολα, αλλα.........

ναι, σα να λεμε marantz

το simulator σου δειχνει τωρα το προβλημα που εχεις ;
....ειναι απλο, βαζεις το sub εκει που δεν εχεις ακυρωση οπως τωρα.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.202
τι είναι αυτό που χάνει τώρα με τα rca και θα το κερδίσει μετά με τα xlr;
Απόλυτη ησυχία-απουσία βόμβου
Καλύτερο δυναμικό εύρος
Σεξουαλικό κλικ όταν κουμπώνει :D

Το δεύτερο σαμπ κύριοι ειναι υποχρεωτικό βάσει νόμου, δεν θεωρείται αναβάθμιση, αλλά προϋπόθεση νομιμότητας.

Reaction score
7.845
Απόλυτη ησυχία-απουσία βόμβου
Καλύτερο δυναμικό εύρος
Σεξουαλικό κλικ όταν κουμπώνει :D

Το δεύτερο σαμπ κύριοι ειναι υποχρεωτικό βάσει νόμου, δεν θεωρείται αναβάθμιση, αλλά προϋπόθεση νομιμότητας.
αυτομάτως αυτό μας λέει ότι πρώτα πρέπει να νομιμοποιηθούμε. Οπότε sub no 2
[DOUBLEPOST=1550345439][/DOUBLEPOST]
ολοι τα θελουμε ολα, αλλα.........

ναι, σα να λεμε marantz

το simulator σου δειχνει τωρα το προβλημα που εχεις ;
....ειναι απλο, βαζεις το sub εκει που δεν εχεις ακυρωση οπως τωρα.
ναι σε γενικές γραμμές είναι πολύ κοντά.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.632
Members
38.212
Νεότερο μέλος
Falco_1000