Τι είδαμε, τι θα δούμε

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
90.749
How It Ends (2018)

rerr.jpg

Κλασική περίπτωση ταινίας παραγωγής Netflix. Η περίληψη δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες και η υλοποίηση διαψεύδει κάθε φαντασία. Κάποιες υποθέσεις χρειάζονται μεγάλο budget. Αν δεν είσαι σε θέση να το βρεις, υπάρχουν χιλιάδες άλλες ιστορίες για μεταφορά στην οθόνη.

4/10

Reaction score
16.061
Lemony snicket: Τα παιδιά μου είχαν διαβάσει το βιβλίο στην εφηβεία τους και τους βλέπω να καταβροχθίζουν τα επεισόδια σαν ενήλικες.

https://www.imdb.com/title/tt4834206/?ref_=nv_sr_1

A Series of Unfortunate Events

Για μικρούς και μεγάλους.

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
52.271
'' city that never sleeps - 1953 ''

- μέσα στα 5 καλύτερα ( από πλευράς πληρότητας ) , moir που έχω δει . . . αστυνομικό με hard boiled σκηνές , ρομαντικό , με έξυπνο άν και δαιδαλώδες σενάριο , γρήγορο και καλογυρισμένο

- πολύ ωραία αποτύπωση της νύχτας στο Chicago της εποχής με ταιριαστό soundtrack

- ο Τζόνυ Κέλυ όντας αστυνομικός όπως και ο πατέρας του , σχεδιάζει να αφήσει την γυναίκα του για μια χορεύτρια σκοπεύοντας να παρατήσει την δουλειά του στο σώμα και να ξεκινήσει μια καινούρια ζωή. Μέσω ενός διεφθαρμένου ποινικολόγου , μπλέκει σε μια υπόθεση η οποία όμως ανατρέπει τα σχέδιά του

- καλή θέαση . . . 7,5+/10 . . .

City That Never Sleeps (1953) clip

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
52.271
για λανθιμο ανοιγουμε καποιο καινουριο θεμα? τον προσπερναμε?
- καλό θα ήταν να άνοιγε . . . αν και με τις βαθμολογίες θα ψιλογίνει ένας χαμός μιάς και οι δουλειές του βιώνονται ως επί τω πλείστον και θα έλεγα πως δεν βλέπονται αβασάνιστα

- στον κυνόδοντα πχ θα έβαζα 8 , κατανοώντας παράλληλα την πιθανή αποστροφή κάποιων αλλά & εμού συγκαταλεγομένου . . . ( την έχω δεί 3-4 φορές και κόλλησα , αλλά μου έχει τύχει και να την διακόψω )

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
41.998
- καλό θα ήταν να άνοιγε . . . αν και με τις βαθμολογίες θα ψιλογίνει ένας χαμός μιάς και οι δουλειές του βιώνονται ως επί τω πλείστον και θα έλεγα πως δεν βλέπονται αβασάνιστα

- στον κυνόδοντα πχ θα έβαζα 8 , κατανοώντας παράλληλα την πιθανή αποστροφή κάποιων αλλά & εμού συγκαταλεγομένου . . . ( την έχω δεί 3-4 φορές και κόλλησα , αλλά μου έχει τύχει και να την διακόψω )
5+ στις Αλπεις ,4 στον Αστακο. - στις υπολοιπες δεν βαζω βαθμολογια.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.536
Members
38.194
Νεότερο μέλος
led106