- Reaction score
- 15.543
......μεχρι τοτε θαχει αλλα βρε συ
καλα τελειωματα Χαρη ......μαρεσεις
καλα τελειωματα Χαρη ......μαρεσεις
φίλε ο μικρός έχει πάθει τραμπάκουλο με το sub...με το που καταλαβαίνει ότι παίζει....πάει εκεί το αρπάζει να σηκωθείΆστα έτσι καλά είναι. Να πάει ο μικρός και να τα κάνει ντόμινο....
δεν βλεπεις καλα....
Δικός μας ειναι εύγε έκανες καλη δουλειά !!!!!φίλε ο μικρός έχει πάθει τραμπάκουλο με το sub...με το που καταλαβαίνει ότι παίζει....πάει εκεί το αρπάζει να σηκωθεί
και χοροπηδάει
προχθές το χάιδευε...συγκινήθηκα ο πατέρας...τι χαρά μου δωσε
Λέω να του φτιάξω ένα 12ιντσο για περπατούρα...και βλέπουμε...
View attachment 119248
bass τρούπα challenge το κάναμε...
αεροστεγές είναιΔικός μας ειναι εύγε έκανες καλη δουλειά !!!!!
Ω ρε φίλε κτήνος το sub πως θα μου το στειλεις ???
Τι φουστηςbass τρούπα challenge το κάναμε...
μνια δεν βλέπω να χορεύουν και ανησυχώ
[DOUBLEPOST=1551051417][/DOUBLEPOST]
αεροστεγές είναι
θα το πετάξω στη θάλασσα και θα στέλνεις κάθε μέρα τον Αβγδ στο λιμάνι για καμιά 20ριά χρόνια να δει αν έφτασε
Θεός ο μικρός!φίλε ο μικρός έχει πάθει τραμπάκουλο με το sub...με το που καταλαβαίνει ότι παίζει....πάει εκεί το αρπάζει να σηκωθεί
και χοροπηδάει
Καλού κακού, δεν βάζεις μια σήτα στο sub, μην ψάξει καμιά μέρα από πού θα μπει;
Sealed ευτυχώς Γιώργη...To sub είναι sealed ή ported; Εάν είναι ported και σε κάποια φάση ψάχνεις αυτοκινητάκι του πιτσιρικά και δεν το βρίσκεις, κοίτα στο port, εκεί θα είναι!
Me;κάποιος κάπου κάποτε...αθηναίος που ζει απομονωμένος κει κάτω μου είχε τάξει μια σίτα... αλλά τεσπα
Άντε είστε 2 τώρα vs Γωγουλίνι. Λογικά πρέπει να μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε......φίλε ο μικρός έχει πάθει τραμπάκουλο με το sub...με το που καταλαβαίνει ότι παίζει....πάει εκεί το αρπάζει να σηκωθεί
και χοροπηδάει
View attachment 119248
γιωργο εχεις μετρηση μονο το sub χωρις eq?Άντε είστε 2 τώρα vs Γωγουλίνι. Λογικά πρέπει να μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε......
γιες γιου βρε πaπaρι
μη του ανεβάζεις ρεεεε!Nαι μισό. Στη θέση ακρόασης ή στα 5 - 10 εκατοστά;
View attachment 119262
και κοντά το μικρόφωνο 5 εκατοστά View attachment 119263
η μοβ χωρίς οδυσσέα
σπίτι έχω..μόλις πάω θα ανεβάσωεχεις καποια μετρηση μονο το sub?
Μέτρησε το πλάτος του woofer + αέρα, κι αν επαρκεί σου τη στέλνω. Πρέπει να βρεις σοβαρούς μαγνήτες.γιες γιου βρε πaπaρι
εκεί είχαμε μείνει και την προηγούμενη φορά....και μετά πήγες για ράλλυΜέτρησε το πλάτος του woofer + αέρα, κι αν επαρκεί σου τη στέλνω. Πρέπει να βρεις σοβαρούς μαγνήτες.
στην θεση ακροασης χωρις οδυσσεα ειναι το πανω?Nαι μισό. Στη θέση ακρόασης ή στα 5 - 10 εκατοστά;
View attachment 119262
και κοντά το μικρόφωνο 5 εκατοστά View attachment 119263
η μοβ χωρίς οδυσσέα