- Reaction score
- 1.381
. Θα ελεγχθεί εάν ανταποκρίνεται στην πραγματικοτηταhttps://www.imdb.com/title/tt3622120/?ref_=nv_sr_1 Συγκλονιστικο..........................Αληθινη ιστορια.
Να δεις το τρίτο και να μη δεις το δεύτερο.Πολύ καλό και το S02!
Τώρα είμαι σε μεγάλο δίλημμα, γράψατε κάποιοι ότι σας άρεσε πολύ το true detective S03.
Δεν έχω δει το S02 γιατί δεν μου άρεσε (τρελά) το S01. Να μπω στον κόπο να δω το 02 και μετά το 03 ή να μην μπω; Ιδού η απορία!
Συνηθωs,δεν βλεπω...........b-movies,αλλα.....,περασα πολυ ωραια,ανελπιστα καλο. 6.5/10
Διαφωνώ. Το είδα στο σινεμά και χθες στο σπίτι, 7-/10 ενώ το προηγούμενο ήταν τουλάχιστον +1.Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald
7/10
Βλέπετε ευχάριστα με πολύ καλό ήχο
Καλύτερο από το πρώτο
- ο Jean Reno εξανθρωπιζει τους εκάστοτε ρόλους που υποδύεταιΜετα απο πολλα χρονια ηθελα και ξαναειδα το 22 bullets 8.5/10 αξιζει να το ξαναδειτε
Είδα και αυτά που έχασα, ήταν λιγότερα από οτι πίστευα.Εκατσα να δω το 'The Favourite'.
Κάπου μετά τη μέση κοιμήθηκα.
Είναι και αυτό μια πρόοδος για ταινία του Λάνθιμου, στις άλλες που δοκίμασα πατούσα το stop στο 20λεπτο.
Εγώ πάντως στον αστακό το σταμάτησα στο 10λεπτοΕκατσα να δω το 'The Favourite'.
Κάπου μετά τη μέση κοιμήθηκα.
Είναι και αυτό μια πρόοδος για ταινία του Λάνθιμου, στις άλλες που δοκίμασα πατούσα το stop στο 20λεπτο.
Το είδα νωρίτερα.Είδα και αυτά που έχασα, ήταν λιγότερα από οτι πίστευα.
Αδιάφορη ιστορία. Πολύ Καλές ερμηνείες.
Τα κόλπα του Λανθιμου με την κάμερα (υπερευρυγωνιος και fisheye φακός, πολύ γρήγορο panning) δεν μου αρέσουν. Καποια (λίγα) πλάνα μου αρέσουν πολύ, στα περισσότερα δεν μου αρέσει η γωνία που διαλέγει. Για μένα που δεν είμαι κριτικός κινηματογράφου και με ενδιαφέρει να δω μια ταινία για να την απολαύσω δεν τα έχω καταφέρει ακόμα με αυτόν τον σκηνοθέτη. Αυτό δεν σημαίνει κάτι για την αξία του, την οποία αντικειμενικά δεν μπορώ να αξιολογήσω όσο ‘έμπειρος’ θεατής και αν ειμαι.