- Reaction score
- 1.554
E δε σε πιστεύω 1.0000 like και ναι αυτά δε τα δίνεις τα κρατάς και ας μείνει σε ντουλάπα. Αυτή την έκδοση δεν την έχω δει ποτέ. Θυμάμαι μάλλον μεταγενέστερη πάλι σε κουτί με τα ιδιότυπα UV meters που φτιάχνει.
Άσε λάθη της νεότητας ...E δε σε πιστεύω 1.0000 like και ναι αυτά δε τα δίνεις τα κρατάς και ας μείνει σε ντουλάπα. Αυτή την έκδοση δεν την έχω δει ποτέ. Θυμάμαι μάλλον μεταγενέστερη πάλι σε κουτί με τα ιδιότυπα UV meters που φτιάχνει.
Στο ανωτέρω πιντιέφ ( ) που παραπέμπεις, ζντελεφταία σελίδα κάτω-κάτω, υπάρχει ενδιαφέρων υπερσύνδεζμος προς δείγματα ζωντανών ηχογραφήσεων του Μεταξά. Κρίνονται ως λίαν ενδιαφέρουσες. Κατά πάσα πιθανότητα δε θα σε αρέσουν ως περιεχόμενο (εμπίπτουν εις την λεγομένη Ντιμιφούτειο Τέριτορυ) αλλά θα είχε ενδιαφέρον να τις κατεβάσεις και να μας γράπσεις πως "ακούγονται" εντός της Ενιαίας Οντότητάς σου. Γκο ον εντ μπη ε σπορτ, γουίλλ γιού;Κρίμα που δεν είμαστε ζάμπλουτοι.
Θα μπορουσε να σου ελεγε και τα εξης.Tον Μεταξα τον βλεπω πολλα πρωινα σε γνωστο καφε της χαλκιδας που παω για καφε πολλες φορες εχω κατσει και 2 μετρα κοντα του μπας και ξεκλεψω τιποτα...
200 χιλιάρικα?? Ακριβά, ναι, άλλα όχι και 200 χιλιάρικα! Ελάτε να τις ακούσετε!Πάντως στα 200 χιλιάρικα που ζητάει για τις σειρήνες ο ανταγωνισμός είναι μεγαλος. Στα ίδια λεφτά περνεις Wilson Alexandria η Genesis. Πάντως από design δίνει ρεστα.
Ευχαριστούμε οταν ανέβω Αθήνα θα προσπαθήσω να σας επισκεφθω.Σε κάθε περίπτωση, όποιος θέλει να ακούσει το πλήρες φάσμα των προϊόντων της Metaxas & Sins είναι ευπρόσδεκτος να κλείσει ένα ραντεβού (6943619271) για να έρθει στο στούντιο της Αθήνας για μια ιδιωτική περιήγηση. https://www.instagram.com/metaxasandsinsathens/
[DOUBLEPOST=1551601368][/DOUBLEPOST]
200 χιλιάρικα?? Ακριβά, ναι, άλλα όχι και 200 χιλιάρικα! Ελάτε να τις ακούσετε!
Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση.Σε κάθε περίπτωση, όποιος θέλει να ακούσει το πλήρες φάσμα των προϊόντων της Metaxas & Sins είναι ευπρόσδεκτος να κλείσει ένα ραντεβού (6943619271) για να έρθει στο στούντιο της Αθήνας για μια ιδιωτική περιήγηση. https://www.instagram.com/metaxasandsinsathens/
[DOUBLEPOST=1551601368][/DOUBLEPOST]
200 χιλιάρικα?? Ακριβά, ναι, άλλα όχι και 200 χιλιάρικα! Ελάτε να τις ακούσετε!
Θα περάσω.Σε κάθε περίπτωση, όποιος θέλει να ακούσει το πλήρες φάσμα των προϊόντων της Metaxas & Sins είναι ευπρόσδεκτος να κλείσει ένα ραντεβού (6943619271) για να έρθει στο στούντιο της Αθήνας για μια ιδιωτική περιήγηση. https://www.instagram.com/metaxasandsinsathens/
Τα ηχεία είναι κανονική σπονδή στο γυναικείο φύλλο και επειδή σαν άντρας λατρεύω τις γυναίκες τα θερμά μου συγχαρητήρια!!!Πάντως, 'οποιος επισκέπτεται τον εκθεσιακό χώρο στο Χαλάνδρι θα δει τουλάχιστον τα ακόλουθα ...
View attachment 119961
View attachment 119962
View attachment 119963
View attachment 119964
View attachment 119965
Πάντως, 'οποιος επισκέπτεται τον εκθεσιακό χώρο στο Χαλάνδρι θα δει τουλάχιστον τα ακόλουθα ... [...]
Τα ηχεία είναι κανονική σπονδή στο γυναικείο φύλλο και επειδή σαν άντρας λατρεύω τις γυναίκες τα θερμά μου συγχαρητήρια!!!
Καλά, οι φωτογραφίες δείχνουν ηχεία/electronis που είναι ακριβά έργα τέχνης και εσύ ρωτάς για subwoofers;;;;Τα subwoofers ποια είναι;