Αναζήτηση ηχείων

Reaction score
248
Πλάκα έχουν τα 10-ποντα μιντ που νομίζουν ότι είναι γούφερ και δε θέλουν σαμπ...:gotcha:

Εμείς, επειδή έχουμε χιούμορ, απλώς λυνόμαστε στα γέλια μέχρι δακρύων! :lol:
Πλάκα έχουν και τα μιντ και τα σαμπ.Το καπνιστό malt που χάσατε δεν έχει πλάκα.

Reaction score
3.001
Κοιταξε να δεις:
Υπαρχουν 2 ειδων χαρακτηρες στο χαι φαι: Η πρωτη κατηγορια ειναι αυτοι που διδαχθησαν απ' τα λαθη τους και κανοντας την αυτοκριτικη τους και ενιοτε δημοσια, χλευαζουν τον εαυτο τους για το ποσο κοροιδα υπηρξαν καποτε που σκορπισαν πακτωλο χρηματων σε μια ψευτικη καταναλωτικη βλακεια. Η 2η κατηγορια ειναι αυτοι που, αντιμετωπιζοντας την αληθεια αρχιζουν να πηγαινοερχονται στην καρεκλα τους κι αν τολμησει καποιος να τους αναφερει οτι εδωσαν του κοσμου τα λεφτα για ενα συστημα που δεν πληροι συγχρονες προδιαγραφες, επομενως δεν παιζει σωστα, τοτε αναλωνονται σε φιλοσοφικες ενδοσκοπησεις...βραχμανικού τυπου περι ελεγχου θυμου και αλλα με τα οποια ασχολειται η γιογκα, μεχρι που σου κοβουν και την καλημερα. Μαντεψε σε ποια κατηγορια ανηκεις.

Κι ομως...πολυ φιλικα.:)

Υπάρχει και μια 3η κατηγορία, όπου το hi fi δεν είναι οπαδιλίκι αλλά απόλαυση,
επίσης Δεν είναι προτεραιότητα, αλλά συμπλήρωμα στην καθημερινότητα.
Ολοι μας έχουμε στερηθεί πράγματα απ' αυτήν την ιστορία, κι αν κάποιος δεν το διαχειριστεί σωστά θα τον καταπιεί.... κι όχι μόνο οικονομικά.
Δεν έχει σημασία πόσο ακριβό ή φθηνό είναι ένα σύστημα, όποιος αγαπά και γουστάρει την μουσική απ' όπου κι αν την ακούσει είναι ευχαριστημένος.

Τώρα για τα πικρόχολα σχόλια στο #63 ... απλά τραγικά !

ΥΓ. Θα υπάρξει και μιά 4 κατηγορία γι αυτούς που άφησαν μέσα απ' τα χέρια τους ένα Alon I.

.

Reaction score
690
Ποστς σαν το #63 είναι και ένας λόγος κάποιος να "ψαχτεί" περαιτέρω τελικά. Ανοίγει δρόμους και δεν κάνει καλό στο.. μάντρωμα. Κάτι είναι και αυτό.
Α, ναι ...και επιβράβευση για πολλές ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ επιλογές , όχι μόνο δικές μου , όποιες και αν είναι.

Last edited:

Rosinante

Dark Nιάου
Reaction score
5.609
ΥΓ. Θα υπάρξει και μιά 4 κατηγορία γι αυτούς που άφησαν μέσα απ' τα χέρια τους ένα Alon I.

.
Κι οχι μονο αυτο...Τα κανιβαλισα κιολας πριν τα πουλησω!!!
Αλλά δεν αγχωνομαι. Καποια στιγμη θα τα παραγγειλω στο φιλο μου τον Πητερμενη να μου τα φτιαξει και θα ειναι πολύ καλυτερα απο τα ''γνησια''. Γιατί ως γνωστον, υπαρχουν εδω τυποι που δε μενουν στη θεωρια. Φτιαχνουν κιολας και μαλιστα υποδειγματικα, απ' οσο μαθαινω.;)

Reaction score
248
Κι οχι μονο αυτο...Τα κανιβαλισα κιολας πριν τα πουλησω!!!
Αλλά δεν αγχωνομαι. Καποια στιγμη θα τα παραγγειλω στο φιλο μου τον Πητερμενη να μου τα φτιαξει και θα ειναι πολύ καλυτερα απο τα ''γνησια''. Γιατί ως γνωστον, υπαρχουν εδω τυποι που δε μενουν στη θεωρια. Φτιαχνουν κιολας και μαλιστα υποδειγματικα, απ' οσο μαθαινω.;)
Συγνώμη που διακόπτω αλλά όταν λέτε οτι τα κανιβαλίσατε τι εννοείτε?Ρωτω επειδή δεν το έχετε βάλει σε εισαγωγικά.Τα πουλήσατε fake?

Reaction score
7.038
Πολύ πονεμένη υπόθεση τελικά ο ήχος και ακόμη μεγαλύτερος πόνος ( πιθανότατα ) το ηχείο.
Τελικά το παν μέτρον άριστον και εδώ ίσως είναι η βέλτιστη επιλογή σε σχέση με τι συνοδά διαθέτεις ή σκοπεύεις να αποκτήσεις....

Rosinante

Dark Nιάου
Reaction score
5.609
Συγνώμη που διακόπτω αλλά όταν λέτε οτι τα κανιβαλίσατε τι εννοείτε?Ρωτω επειδή δεν το έχετε βάλει σε εισαγωγικά.Τα πουλήσατε fake?
Οχι, αλλά επειδή τα γουφερ τους ηταν απο κακης ποιοτητας χαρτι και εγιναν φυτιλια χωρις ποτέ το ηχειο να ζοριστει, τα πεταξα αφου δεν ηξερα οτι επισκευαζονταν.>:( Εβαλα αλλα γουφερ αλλα χωρις αυστηρες προδιαγραφες. Μονο να ειναι 4ωμα και κλειστου τυπου...Ενταξει, εχουν περασει πολλαααα χρονια απο τοτε. Δεν ηξερα.:D

• Like
Reactions: PMC

Reaction score
248
Από τώρα διάλειμμα; Ακόμα στο ζέσταμα είναι!:D
Έχεις χάσει επικές μάχες τα παλιά τα χρόνια εδώ.
OK αλλά δεν είμαι σίγουρος οτι ασχολούνται με το ζητούμενο(μουσική),προλαβαινουν?Πολύ bullying και αγένεια χωρίς λόγο.

Reaction score
11.750
OK αλλά δεν είμαι σίγουρος οτι ασχολούνται με το ζητούμενο(μουσική),προλαβαινουν?
Μάλλον ακούνε ταυτόχρονα.

Πολύ bullying και αγένεια χωρίς λόγο.
Την πρώτη φορά με πείραξε, γιατί ήταν και χωρίς να κάνω κάτι. Μετά συνήθισα και βουρ στον πατσά.

I

iason

Guest
OK αλλά δεν είμαι σίγουρος οτι ασχολούνται με το ζητούμενο(μουσική),προλαβαινουν?Πολύ bullying και αγένεια χωρίς λόγο.
Αγαπητέ φίλε εχεις απόλυτο δίκαιο ,αλλα να γινεται και λίγος χαβαλές δεν βλάπτει.
Εγώ ασχολούμαι με το χομπυ γυρω στα 35 χρόνια ,θαυμαστής του ωραίου (Υποκειμενικό βεβαια ) του ποιοτικού και του ξεχωριστού.
Τα τελευταία χρόνια εχω μια αποστροφή με αυτά που βλεπω στην αγορά . Φτηνοδουλειά ,αρπακόλα ,υπερτιμημένες μετριότητες και όλα αυτά τυλιγμένα στην λαδόκολα του HI END με τιμές που αμα ειχαμε δραχμές δεν θα τολμουσαμε να λέγαμε τα ποσά.....
Εχει και τιμιους κατασκευαστές μην τους παρει η μπάλα ολους.
Ομως εάν ασχοληθεις και λιγο με τα τεχνικά του θεματος και τα υλικά εκει απογοητευσαι, Ζητάει ο άλλος για το ηχείο δαπέδου 3δρομο 7500 ευρώ ,και λες αγοράζω ποιότητα .
Τί ποιότητα το κρός ειναι γεματο ηλεκτρολυτικούς από την κίνα με κόστος 1 ευρώ ο ένας ... εχει και δυο ΜΚΤ για να κόβει το τουιτερ και τα μεσαία ,αντιστάσεις με 0,60 σεντς και 5 πηνία από 2 ευρώ. Αμα τα μαζέψεις όλα μαζί με 30 ευρώ εχει κάνει κρός ηχειου που κοστίζει 7500 ευρώ ....
Τί πουλάς ρε μεγάλε Βαμένα σανίδια ???
Τέτοια εβλεπε και ο φίλος μου ο Κωστας ο EAR και το γυρισε στα ενεργά . Είναι να μην ψωνιζεσαι ?

Reaction score
248
Μάλλον ακούνε ταυτόχρονα.

Την πρώτη φορά με πείραξε, γιατί ήταν και χωρίς να κάνω κάτι. Μετά συνήθισα και βουρ στον πατσά.
Ευτυχώς μου προέκυψε ένα ρεπό αύριο και κανόνισα μια ακρόαση αύριο.Βλέπω οτι δεν έκλεισαν το θέμα.Φίλε μου δεν είναι έτσι το πράμα.Φαντάζομαι οτι κάνεις χιούμορ.
[DOUBLEPOST=1551998272][/DOUBLEPOST]
Αγαπητέ φίλε εχεις απόλυτο δίκαιο ,αλλα να γινεται και λίγος χαβαλές δεν βλάπτει.
Εγώ ασχολούμαι με το χομπυ γυρω στα 35 χρόνια ,θαυμαστής του ωραίου (Υποκειμενικό βεβαια ) του ποιοτικού και του ξεχωριστού.
Τα τελευταία χρόνια εχω μια αποστροφή με αυτά που βλεπω στην αγορά . Φτηνοδουλειά ,αρπακόλα ,υπερτιμημένες μετριότητες και όλα αυτά τυλιγμένα στην λαδόκολα του HI END με τιμές που αμα ειχαμε δραχμές δεν θα τολμουσαμε να λέγαμε τα ποσά.....
Εχει και τιμιους κατασκευαστές μην τους παρει η μπάλα ολους.
Ομως εάν ασχοληθεις και λιγο με τα τεχνικά του θεματος και τα υλικά εκει απογοητευσαι, Ζητάει ο άλλος για το ηχείο δαπέδου 3δρομο 7500 ευρώ ,και λες αγοράζω ποιότητα .
Τί ποιότητα το κρός ειναι γεματο ηλεκτρολυτικούς από την κίνα με κόστος 1 ευρώ ο ένας ... εχει και δυο ΜΚΤ για να κόβει το τουιτερ και τα μεσαία ,αντιστάσεις με 0,60 σεντς και 5 πηνία από 2 ευρώ. Αμα τα μαζέψεις όλα μαζί με 30 ευρώ εχει κάνει κρός ηχειου που κοστίζει 7500 ευρώ ....
Τί πουλάς ρε μεγάλε Βαμένα σανίδια ???
Τέτοια εβλεπε και ο φίλος μου ο Κωστας ο EAR και το γυρισε στα ενεργά . Είναι να μην ψωνιζεσαι ?
Δεν διαφωνώ καθόλου μαζί σας.Επαυξανω κιόλας.Το είπατε και μόνος σας οτι υπάρχουν και τίμιοι κατασκευαστες,οπότε όλα είναι ανοιχτά.Και καλά έκανε ο κύριος ear αφού αυτό ένοιωθε και γούσταρε.Αυτό το δικαίωμα έχουμε όλοι εξάλου.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.979
Πάρτε αυτό το Chario που σας προέτεινε ο VonKarayian. Είναι ένα ηχείο που σας ταιριάζει απόλυτα.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.857
Members
38.508