- Reaction score
- 1.559
Τι εννοείς;
Για τον σκηνοθετη... ημουν ο έκτος της παρεας..8/10 για τον αλεξ που ειναι διψασμενος ρε γ@μοτο!
Αυτό ακριβώς... διέσχισε και το δικό μου μυαλό!Όχι Band of Brothers;
7/10 Γιατι θα βγει και δευτερο!!!!!!
Για τον σκηνοθετη... ημουν ο έκτος της παρεας..8/10 για τον αλεξ που ειναι διψασμενος ρε γ@μοτο!
9/10. Σε βάζει στο τρυπάκι η ταινία. Και το orion στο τέλος γαμώ.....
Φαντάσου ότι μου άρεσε πολύ το Band of Brothers και δεν θυμόμουν ότι έπαιζε εκεί. Για να καταλάβεις πόσο τις σκέφτομαι, σειρές και ταινίες...Όχι Band of Brothers;
Δεν ειναι λιγες οι φορες που πιαστηκα να τους φωναζω μη....σποιλερ ....καντε ρε ..σποιλερ ...λενε οτι απο τα λαθη μαθαινεις,αν καποια πραματα ειναι στο ανθρωπινο dna δεν ελεγχονται ευκολα...παιχνιδια λογικης,ανθρωπιας και απληστιας....9/10. Σε βάζει στο τρυπάκι η ταινία. Και το orion στο τέλος γαμώ.....
Όταν ξεκίνησε το Homeland τον "είδα" (πρόσεξα) πρώτη φορά. Κι έλεγα πού τον βρήκαν...
Ωραίο γκομενάκι που έπαιζε καλά! Αν είχε και γυμνές σκηνές θα με είχε ξετρελάνει...Όταν λες σου άρεσε υπό πια έννοια?
Ωραίο γκομενακι ?έπαιζε καλά?είχε γυμνές σκηνές?
Sorry Chris.Καλά,μερικοί από εσάς που γνωρίζετε τι μου αρέσει θεματικα στις ταινίες,(όπως ο Ζιζικ για παράδειγμα),μου προτείνετε να δω πολεμική σειρά? Δυο επεισόδια είδα ....την DDay....από την αμερικανική πλευρά ...και το τέλος.