- Reaction score
- 4.764
Θέλεις να πεις ότι έρχονται ελλαδα 3 ;;;;
Πουλημένοι ;;;;
Ε ρε κρίση ...
Πουλημένοι ;;;;
Ε ρε κρίση ...
Όχι, θέλει να πει οτι κάποιος θα εμπιστευθεί Trinnov σε κάποιον άλλο και δυο άλλοι θα επιτρέψουν να παίξει στα συστήματά τους.New Θέλεις να πεις ότι έρχονται ελλαδα 3 ;;;;
αστα αυτα...Σε 1 βδομάδα θα σου πω εγώ εντυπώσεις ακροάσεων.
Το .1 με 5 σαμπ.
Ναι, έχω έναν αέρα φρεσκάδας, σα το φρεσκοστημένο ερευνητικό κέντρο εδώ:εισαι φρεσκος
Βεβαίως!house curve που παιζεις...
Από τις πρώτες μετρήσεις ήταν εμφανές ότι δε λένε ψέματα στην Κλάιν Μάιν, τα ηχεία παίζουν όπως δείχνουν τα σχεδιαγράμματα στην πλάτη.καλα, οταν τα φτιαξεις μας βαζεις γραφηματα να δουμε πως παιζεις
πολλοι κατασκευαστες δεν λενε ψεματα...Από τις πρώτες μετρήσεις ήταν εμφανές ότι δε λένε ψέματα στην Κλάιν Μάιν, τα ηχεία παίζουν όπως δείχνουν τα σχεδιαγράμματα στην πλάτη.
ε ναι βρε, γιαυτο μιλαω ....Τέλος πάντων, όλα τα συστήματα θέλουν μια ισοσταθμιση για να γίνουν καρφί στην απόκριση, και για fine tuning. Με αυτό, δεν ασχολήθηκα ακόμα. Όταν έρθει το εργαλείο, θα το βάλω να ασχοληθεί.
Ήπιο LEDE. Δεν ήθελα σημαντική αντανάκλαση μεσοϋψηλων από την πίσω μεριά.Κωστα, γιατι εβαλες την διατρητη γυψοσανιδα στην πισω μερια. Συνηθως απ ότι διαβαζω μπαινει στην οροφη για πολύ συγκεκριμένους λογους.
Sony 270.Εάν κατάλαβα καλά πούλησες τον 9300 ;
Οπότε πλέον πας για sony 5000 η jvc n9 ;
Άσπρος ήταν ετοιμοπαράδοτοςΚαλός είναι
Αλλά σαν λάτρης των σπεκ που είσαι περιμένα παραπάνω από εσένα ...
επίσης γιατί άσπρος ;
Βεβαια εσύ ξέρεις καλύτερα...
Τεχνικώς ορθά και pdf σου λέει μετά..Πάντως το κυρίαρχο χαρακτηριστικό που ήθελα, ήταν το motion flow. Δε θέλω native 24 καρέ, θέλω κίνηση βούτυρο. Τέλος.