- Reaction score
- 431
Αμα υπήρχε θα έπαιρνα να γλυτώσω απο το αυχενικό.
Καλησπερα σε ολους,
ειμαι σε φαση που ψαχνω για στρωμα και επεσα εδω... 8ελω να παρω το Ατλας της κοκοματ και 8αλασα ανωστρωμα, μπορει καποιος που εχει εμπειριεα με αυτα να με συμβουλεψει? ευχαριστω![]()
Και πρόσεξε: κατάληξη "η" στην υποτακτική. Πρέπει ο χρόνος να έχει σταματήσει γύρω στο 1970-1975. Το "η" καταργήθηκε αρκετά πριν την έλευση του μονοτονικού.Wow!!!
Πολυτονικό!!!
Δυστυχώς δεν αποφύγαμε το:καὶ προτιμῶ νὰ μήν ἔχη ἐλατήρια.
Αὐτὸ ὑποπτεὺομαι ὅ.τι μπορεῖ νὰ συμβῆ σὲ ὅλα τὰ στρώματα.
Και πρόσεξε: κατάληξη "η" στην υποτακτική. Πρέπει ο χρόνος να έχει σταματήσει γύρω στο 1970-1975. Το "η" καταργήθηκε αρκετά πριν την έλευση του μονοτονικού.
Δυστυχώς δεν αποφύγαμε το:
Πιστεύω πως η υπογεγραμμένη κάτω από το "ω" είναι απαραίτητη, δίχως αυτή χάνεται και το σεξουαλικό υπονοούμενο....χωρίς ὅμως νὰ φτὰνω στὸ σημεῖο νὰ γράφω δασυνόμενα ρὸ καὶ ὑπογεγραμμένες σὲ φωνήεντα.
Αμ οι πολιτικοί μας, που από τότε λένε ολοένα και πιο κακόφωνες λαλακίες;; Νομίζω πως το βρήκες φίλτατε....Κατὰ τήν γνώμη μου, γιὰ αύτὸ δέν ἔχουμε πιὰ μεγάλους ἠθοποιούς, δέν διδάσκονται πλέον ποῦ καὶ πῶς νὰ τονίσουν τίς λέξεις ποὺ ἐκφέρουν, ὥστε νὰ άποδώσουν μελωδικὸ συναίσθημα καὶ ἐσωτερικὸ ρυθμό.
Μετά το πολυκάναλο θα περάσεις και στο πολυτονικό;;;Άσταστρώματα, πολυτονικό λέμεεεεε, θαύμα θαύμα θέλω και γω απ