- Reaction score
- 85.682
Όλα αυτά τα μηχανήματα είναι πολύ δυνατά. Δεν νομίζω πως έχουν νόημα οι συγκρίσεις σε αυτό το επίπεδο, όλα καλά παίζουν. Δεν εχω αμφιβολία πως ο,τι και να έπαιρνα απο το “πάνω ράφι” θα έμενα ευχαριστημένος σε θέματα απόδοσης.Μεγεια doc!
Τόσα πού μας έλεγες για το ντιρακ σε περίμενα πιο πολύ για datasat ls10 πάρα για τρινοβ.... καλύτερη επιλογή ο τρινοβ και με καλύτερη ισοσταθμηση
Αλλά εδώ κάθε μέρα με τους άλλους τον Trinnov συζητούσαμε (βρισκόμαστε συχνά). Έφαγα πολυ ψήσιμο.
Και τώρα, με το να είμαστε τρεις θα ειναι εύκολο να βοηθάει ο ένας τον αλλο σε απορίες, ρυθμίσεις κτλ.
Στην επιλογή μου έπαιξε σημαντικό ρόλο και η σχέση συνεργασίας του Ζαπάντη με τον Ελληνα αντιπρόσωπο (Λάιος). Ειναι δυνατή αντιπροσωπεία, έχει μαζέψει πολλές μεγάλες εταιρίες (Klipsch, B&w, nad) και αυτο σχετίζεται με το after sales support σε βάθος χρόνου.
Σε συνδυασμό με το οτι το μηχάνημα ειναι Γαλλικό και όχι Αμερικανικό, μου δίνει ασφάλεια σε περίπτωση βλάβης (χτύπα ξύλο)...θα εχω καλή εξυπηρέτηση, και θα αποφεύγω τελωνεία κτλ.
Last edited: