wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Reaction score
- 21.598
Η συσκευή διατίθεται από την ελληνική αντιπροσωπεία στα €1.700 (με ΦΠΑ).
το UMIK-1 πωλείται ως extra (€99) με δωρεάν μεταφορικά, ενώ στη σελίδα του κατασκευαστή πωλείται στα $50 (δεν γνωρίζω για μεταφορικά). Θα ρωτήσω να μάθω τι γίνεται στην ελληνική αντιπροσωπεία σχετικά με το μικρόφωνο.
Όχι, κατάλαβες λάθος. Δεν έχασα το ενδιαφέρον μου για την ελληνική αντιπροσωπεία. Απλώς, ενημερώνω το thread προς γνώση όλων.Τι έγινε, έχασες το ενδιαφέρον σου για την ελληνική αντιπροσωπεία τώρα;
Στο minidsp.nl συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία και στην τιμή το μικρόφωνο, όπως μου επιβεβαίωσαν.
ΜεγειάΠαρέλαβα σήμερα το miniDSP SHD. Στη συσκευασία δεν περιλαμβάνεται το UMIK-1.
Δεν γνωρίζω για ποιο λόγο αναγράφεται κάτι τέτοιο στα sites της miniDSP (Ολλανδικό και διεθνές). Εάν λάβουμε υπόψη το γεγονός ότι στο διεθνές προσφέρεται ως επιλογή αγοράς αλλά παρόλα αυτά αναγράφεται ότι συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία του SHD, θεωρώ ότι πρόκειται για εκ παραδρομής λάθος το οποίο έγινε στο διεθνές site κι αντιγράφηκε στο Ολλανδικό.
Τότε παρτους τηλέφωνο καλύτεραΌχι, το αγόρασα από την ελληνική αντιπροσωπεία.
Ήμουν σε συνεχή επικοινωνία με την ελληνική αντιπροσωπεία κατά τη διαδικασία της αγοράς. Εκείνοι μου επιβεβαίωσαν ότι το UMIK-1 δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία και για αυτό, άλλωστε, το αγόρασα κι αυτό.Τότε παρτους τηλέφωνο καλύτερα
Δεν είπα κάτι τέτοιο. Αυτό που ανέφερα είναι ότι κι η minidsp.nl κι η minidsp.com, αναφέρουν στις ιστοσελίδες τους ότι το UMIK-1 περιλαμβάνεται στη συσκευασία του SHD και ταυτόχρονα το προσφέρουν κι οι δύο ως επιπλέον αγορά. Αυτό είναι το περίεργο και για αυτό έστειλα email στη minidsp.com για σχετικές διευκρινίσεις.H minidsp.nl δεν είναι η ευρωπαϊκή σελίδα της minidsp, ούτε ευρωπαϊκός αντιπρόσωπος.
Απλός μεταπωλητής είναι. Τι τιμές/προσφορές κάνει και τι περιλαμβάνει στο πακέτο είναι δικό του θέμα.
Τουλάχιστον αυτό μου επιβεβαίωσε η soundimports.eu.
Ότι o μεταπωλητής minidsp.nl δίνει στο πακέτο μικρόφωνο, δεν σημαίνει ότι η ελληνική αντιπροσωπεία οφείλει να κάνει το ίδιο.
Ναι.1700 ευρώ το αγόρασες από την ελληνική αντιπροσωπεία;
Μαζί με το μικρόφωνο 225€Προσθέτοντας την αξία του μικροφώνου (99 ευρώ) η διαφορά είναι 324 ευρώ.
Η soundimports.eu πάντως αρνήθηκε να κάνει price-match και ακύρωσα την παραγγελία από εκείνους.