- Reaction score
- 79.842
γιατί εσύ χέρια δεν έχεις?Πραγματικά αν τα είχα για να έπαιρνα κάτι τέτοιο θα απαιτούσα να την αλλάξουν.
Last edited:
γιατί εσύ χέρια δεν έχεις?Πραγματικά αν τα είχα για να έπαιρνα κάτι τέτοιο θα απαιτούσα να την αλλάξουν.
έχει γίνει case mod ή είναι εργοστασιακός? Φαίνεται αρκετά ποιο προσεγμένος. Και after market cooler της scytheView attachment 123592
Και ο 32αρης
θέμα τύχης, στατιστικής και εμπειρίας είναι Μιχάλη...Γιατί, τι έχει η MSI ??
Θεωρείται από τις καλές εταιρίες με καλά προϊόντα.
Δεν είναι;
Α! Μάλιστα.θέμα τύχης, στατιστικής και εμπειρίας είναι Μιχάλη...
καλό είναι να μην παίρνεις φτηνιάρικη(40+ ευρώ)
μια κατηγορία των 80 ευρώ είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή που καλύπτει όλα τα γούστα
για εμάς της δουλειάς...με άλλα μεγέθη αγοράς.... είναι όλα τα παραπάνωΑ! Μάλιστα.
Κι εγώ λέω ότι μάλλον είναι θέμα τύχης.
έχει γίνει case mod ή είναι εργοστασιακός? Φαίνεται αρκετά ποιο προσεγμένος. Και after market cooler της scythe
το fan δείχνει λίγο πρόχειρα τοποθετημένο
View attachment 123593
τότε οκ. Είναι σχεδιαστικό το θέμα.View attachment 123595
Και εδω ετσι ειναι το fan τοποθετημενο
θα θελα να ξερα...αν το στείλεις έτσι όπως είναι στο ΑΠΘ ή στα ΤΕΙ με πόσα γιούροζ μπορούν να στο copyάρουν?View attachment 123595
Και εδω ετσι ειναι το fan τοποθετημενο
Ως hardware θα ειναι ευκολο με το software τι θα κανουν...θα θελα να ξερα...αν το στείλεις έτσι όπως είναι στο ΑΠΘ ή στα ΤΕΙ με πόσα γιούροζ μπορούν να στο copyάρουν?
και αυτό θα κοπιάρεται...Ως hardware θα ειναι ευκολο με το software τι θα κανουν...
ή αλλιώς...όταν ξέρεις γαλλικά και πιάνο...Δεν θυμάμαι πού είχε μπει το video, αλλά το έχω φυλάξει.
Απο το 8 και μετά.
Αλήθεια τώρα είχες την περιέργεια να δεις πως είναι το τηλεκοντρόλ;Δεν θυμάμαι πού είχε μπει το video, αλλά το έχω φυλάξει.
Απο το 8 και μετά.
Αλήθεια τώρα είχες την περιέργεια να δεις πως μπαίνει το προφυλακτικό;
Όχι γιατί δεν τα χρησιμοποιώ σχεδόν ποτέ.
Πάντως έχουν χρόνια να εμφανιστούν τέτοια φαινόμενα, τουλάχιστον στην Αθήνα.
Καλά θα έχω δώσει 15χιλιάρικα πόσο κάνει και θα βάλω χέρι να χάσω την εγγύηση?γιατί εσύ χέρια δεν έχεις?
και ποιος θα τον δανείσει για να σφαχτεί ?Χάρη ψηνεσαι για reverse engineering στον trinnov;