Most visitors online was 2975 , on 26 Feb 2025
Φαντάζομαι ότι εννοείς ποια χαρακτηριστικά πρέπει να έχει το καλώδιο ηχείων και όχι ποιας μάρκας είναι!Καλησπέρα, έχω Τελ. Ενισχυτή Pass labs Aleph3 και ηχεία Klipsch heritage το μικρό.
Ποιο καλώδιο θα ταιριάξει;
Ευχαριστώ.
2-2,5mΣε τί μήκος θέλεις να είναι τα καλώδια;
ΝαιΦαντάζομαι ότι εννοείς ποια χαρακτηριστικά πρέπει να έχει το καλώδιο ηχείων και όχι ποιας μάρκας είναι!
Καλημέρα και από εμένα και ας μου επιτραπεί να αναφέρω τη γνώμη μου σαν πρώην κάτοχος των Klipschorn σεταρισμενα με διαφορους τελικούς Αρχικά θα πρότεινα όχι καλώδια τύπου kimber λόγω χωρητικότητας αρχικά και δεύτερον λόγω του χαρακτήρα τους ηχητικά .2-2,5m
[DOUBLEPOST=1555055077][/DOUBLEPOST]
Ναι
Δεν βλέπω να έχει απαντήσει κανείς επί της ουσίας λοιπόν, όλοι μάρκες προτείνουν (συνήθως αυτή που έχουν!).2-2,5m
[DOUBLEPOST=1555055077][/DOUBLEPOST]
Ναι
Λογικό. Πως μπορεί κάποιος να προτείνει καλώδια που δεν έχει ακούσει;Δεν βλέπω να έχει απαντήσει κανείς επί της ουσίας λοιπόν, όλοι μάρκες προτείνουν (συνήθως αυτή που έχουν!).
Φαντάζομαι μέσω κάποιων τεχνικών στοιχείων του καλωδίου, με τι άλλο; Δηλαδή αυτά που έχει ακούσει κάποιος γιατί να κάνουν και για το set-up του φίλου μας;Λογικό. Πως μπορεί κάποιος να προτείνει καλώδια που δεν έχει ακούσει;
Σε πολλά θέματα που έχουν ανοιχτεί, έχω ζητήσει έως και επίμονα να μου δοθούν κάποιες τεχνικές παράμετροι που καθορίζουν την απόδοση του εκάστοτε καλωδίου και έχω ζητήσει και σύγκριση ανάμεσα σε δύο καλώδια με τα ίδια χαρακτηριστικά αλλά διαφορετικής τιμής. Δυστυχώς, απάντηση δεν έχω πάρει ακόμα.Φαντάζομαι μέσω κάποιων τεχνικών στοιχείων του καλωδίου, με τι άλλο; Δηλαδή αυτά που έχει ακούσει κάποιος γιατί να κάνουν και για το set-up του φίλου μας;
"Matthew 7:6-8Σε πολλά θέματα που έχουν ανοιχτεί, έχω ζητήσει έως και επίμονα να μου δοθούν κάποιες τεχνικές παράμετροι που καθορίζουν την απόδοση του εκάστοτε καλωδίου και έχω ζητήσει και σύγκριση ανάμεσα σε δύο καλώδια με τα ίδια χαρακτηριστικά αλλά διαφορετικής τιμής. Δυστυχώς, απάντηση δεν έχω πάρει ακόμα.