Ωραία, πως ακριβώς το φαντάζεσαι το τεστ?τυφλό θα είναι!
μουγκό δε θα ναι!
Τι θα πρέπει να αποδειχθεί και με ποιον τρόπο
Ωραία, πως ακριβώς το φαντάζεσαι το τεστ?τυφλό θα είναι!
μουγκό δε θα ναι!
κατά πρώτον, είσαι καλεσμένος,Ωραία, πως ακριβώς το φαντάζεσαι το τεστ?
Τι θα πρέπει να αποδειχθεί και με ποιον τρόπο
το τρόπο του τεστ τον αποφασίζουμε από κοινού οι παρευρισκόμενοι,Παίδες, τα πράματα είναι απλά!
Βαζω το σπίτι, το σύστημα μου κι ακούμε 5 διαφορετικά καλώδια ρεύματος που ήδη έχω ή και όποιο εσείς φέρετε και άλλα 10 stock καλώδια ρεύματος προς δοκιμή.
Δε λέω ποιο θα ακουστεί καλύτερα, λέω εγώ όμως ότι ΚΑΙ στα 5 θα ακούσετε διάφορες!
Όσοι θέλετε στείλτε πμ να βρεθούμε
Ένα καλώδιο με συστρεμμένους αγωγούς και θωράκιση,καθώς και με τη σωστή φάση,φτάνει και περισσεύει.Σημασία δεν έχει από που έρχεται το ρεύμα,αλλά το τελευταίο στάδιο,άρα από την πρίζα μέχρι την συσκευήεπειδη περασε ντουκου....ξαναλεω και ας μου απαντησει καποιος....το καλωδιο στον τοιχο ειναι ενα τυπικο καλωδιο(δεν λεω για καποιον που εχει μεριμνήσει απο αρχη για αυτο ) και εσυ πας παράλληλα και συνδεεις το εξωτικο καλωδιο,πως νομιζεις οτι θα φτιαξεις τον ηχο δηλαδη με μισο μετρο δικο σου καλωδιο?πραγματικα με ξεπερναει...και δεν λεω ,επειδη γουσταρεις και να το βλεπεις ,δινεις ενα κατοστάρικο...αλλα μετα απο εκει δεν βρίσκω το λογο για κατι παραπανω...
Να μου πεις για τα καλωδια ηχειων εχει καποια λογικη απο τον ενισχυτή μεχρι τα ηχεία..γιατι παιζεις με διατομές και τα λοιπά αλλα
στο ρευμα απο την στιγμη που μεσα στον τοιχο παίζουν διακλαδώσεις και το καλωδιο κανει 50 λεπτά τι νόημα εχει να δωσεις 1.000 ευρω!
Προσωπική γνωμη,εννοείται ο καθενας οτι γουστάρει κανει!!
ωρες ωρες το ολο θεμα θυμιζει συζητηση για την θρησκεια,η γρια θα σου πει οπου και αν σταθει οτι διπλα της ειναι το χερι θεου και την βοηθαει παντου!θαυμα!!!!
Δε με καλύπτει η απάντηση...το τρόπο του τεστ τον αποφασίζουμε από κοινού οι παρευρισκόμενοι,
θασ έρθεις?
τι άλλο να σου κάνω μάνα μ?Δε με καλύπτει η απάντηση...
Κι εφόσον έχω εξηγήσει στο παρελθόν ότι καθένας από τους τόπους διαμονής μου απέχει από σένα απόσταση ανώτερη του Dimifoot,θα είμαι τουλάχιστον εξίσου δικαιολογημένος να ζητήσω μια πιο άμεση πληροφόρηση πάνω στο θέμα του ups που είχες ο ίδιος χρησιμοποιήσει.θα έχεις όλη τη πληροφόρηση που θες σπίτι μου κατά τη διάρκεια του συγκριτικού, για να φέρεις και πατατάκια!
α, μπορείς να φέρεις και το δικό σου ups να το δοκιμάσουμε, όπως και τα καλώδια που ακούς στο σύστημα σου για να πάρουν μέρος στο συγκριτικό
Κακώς τα ξεφορτώθηκες...Έπρεπε να είχες κρατήσει τα...φασόν για να τοποθετηθούν στον Trinnov ώστε να σου βελτίωνε τη...διαχείριση σήματος.Μη γελάς καθόλου.
Και γω είχα Τάρα λάμπς...
Ηχείων, και ψηνόμουν και για άλλα. Ο καθαρός ο χαλκός της αυστραγαλίας...
Φέρνει τα μαγικά μπωλ από το Bangladesh,κατόπιν τα λιώνει και κάνει κρυογένεση.Άντε μαρτύρα και σε μας τον τρόπο μπας και φτιάξουμε και μεις....
μαλλον φοβουνται οτι θα τους υπνωτισεις και θα ακουσουν πραγματα που δεν πρεπει.ε ρε παιδιά εκτός από τον argi και το Νίκο Σταθόπουλο ΚΑΝΕΙΣ δε μπορεί να έρθει για μια δοκιμούλα?
ΚΑΝΕΙΣ??????
Άντε, και χωρίς πατατάκια!
θα βγάλουμε και κοινό ανακοινωθέν για το αν ακούστηκαν διαφορές ή όχι!
Δεν έρχονται γιατί αμα τούς αρέσει αυτό που θα ακούσουν θα πρέπει μετα να αλλάξουν θρησκεία .... Δηλαδή θεση στο φόρουμ και αυτό ειναι δύσκολο.τι έγινε ρε παιδιά εκτός από τον argi και το Νίκο Σταθόπουλο ΚΑΝΕΙΣ δε μπορεί να έρθει για μια δοκιμούλα?
ΚΑΝΕΙΣ??????
Άντε, και χωρίς πατατάκια!
θα βγάλουμε και κοινό ανακοινωθέν για το αν ακούστηκαν διαφορές ή όχι!
Το βράδυ που θα έχω λίγο χρόνο θα σου προτείνω ένα ιντριγκαδορικο τεστακι.τι άλλο να σου κάνω μάνα μ?
η πρόσκληση ισχύει πάντως!
όποιος είναι gadgetάκιας και μπορεί να έρθει, μπορούμε την κάθε αλλαγή να την τραβήξουμε και video ακούγοντας το ίδιο κομμάτι και φτιάχνοντας ένα compilation video με υπότιτλους πιο καλώδιο παίζει κάθε φορά και να το αναρτήσουμε εδώ!
δε ξέρω αν μπορεί να γίνει και να ακούγεται σωστά, αλλά θα είχε το ενδιαφέρον του!
αρκεί να έρθεις κι εσύ!Το βράδυ που θα έχω λίγο χρόνο θα σου προτείνω ένα ιντριγκαδορικο τεστακι.
Κάνε λίγη γιόγκα ακόμα, και θα σου περάσει.υποσχομαι να κουμπωσω δικο μου καλωδιο σε οποιοδηποτε ups
και να ακουσω διαφορες......αν οχι χαριζω το καλωδιο.................
Με πόσα λες να ξεκινήσουμε ?Πάρε ενεργά...