- Reaction score
- 98.520
Τους μίλησα για 'σένα και θέλουν να γνωριστείτε.Αφού αποφάσισαν να επισκέπτονται τον Γιάννη κάθε Σαββατοκύριακο.
Τους μίλησα για 'σένα και θέλουν να γνωριστείτε.Αφού αποφάσισαν να επισκέπτονται τον Γιάννη κάθε Σαββατοκύριακο.
Τους μίλησα για 'σένα και θέλουν να γνωριστείτε.
Την πρώτη σεζόν την είχα καταφέρει κι εγώ. Θα ξεκινήσω και την 2η και βλέπουμε.το ξεκινησα, ειδα μεχρι το 3-4 επεισοδιο, δεν ξερω δε μ αρεσε οπως η πρωτη σαιζον, το βαρεθηκα και το σταματησα....
το ξεκινησα, ειδα μεχρι το 3-4 επεισοδιο, δεν ξερω δε μ αρεσε οπως η πρωτη σαιζον, το βαρεθηκα και το σταματησα....
Η δεύτερη, αν εξαιρέσουμε ένα εφεύρημα που προωθεί μεν την πλοκή αλλά είναι εντελώς ηλίθιο, μου άρεσε περισσότερο κι απ' την πρώτη.Την πρώτη σεζόν την είχα καταφέρει κι εγώ. Θα ξεκινήσω και την 2η και βλέπουμε.
Είδαμε την πρώτη σαιζόν (με πολλά νεύρα). Ούτε με πληρωμή δεν το συνεχίζω.Εχω ξεκινήσεις το The Handmaid's tale, στο 4ο επεισόδιο προς το παρόν. Διαφορετικό, με κρατάει μέχρι τώρα αν και λίγο αργό για τα γούστα μου. Δημιουργούνται ερωτηματικά για την εξέλιξη της υπόθεσης, δυσκολεύομαι να το φανταστώ με δεδομένο ότι έχει και season 2 και θα υπάρχει και τρίτη φέτος!