Περί καλωδίων ρεύματος

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.105
καλημέρα!
Η 3/5 πλησιάζει!
Ανοιχτή πρόσκληση σε όσους ακούν ή δεν ακούν!
Όσοι (ά)πιστοι προσέλθετε!
Μιά δοκιμή θα σας πείσει!!:):)
Σοβαρά τώρα. Αν κατοικούσα Αθήνα θα ερχόμουν.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.741
καλημέρα!
Η 3/5 πλησιάζει!
Ανοιχτή πρόσκληση σε όσους ακούν ή δεν ακούν!
Όσοι (ά)πιστοι προσέλθετε!
Μιά δοκιμή θα σας πείσει!!:):)
Επειδή κάπου μπερδεύτηκα, τελικά θα κάνετε τυφλό τεστ, ή δοκιμή στα φανερά, τώρα ακούμε αυτό, τώρα ακούμε το άλλο;

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.030
Επειδή κάπου μπερδεύτηκα, τελικά θα κάνετε τυφλό τεστ, ή δοκιμή στα φανερά, τώρα ακούμε αυτό, τώρα ακούμε το άλλο;
Αν κάνουν αυτό, θα τους κρεμάσω κουδούνια και θα τους δουλεύω μέχρι να σβήσει ο ήλιος

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.105
Φανερή θα είναι. Ολοφάνερα. Εγώ πάντως, αν δεν ήμουν τόσο μακρυά, θα πήγαινα. Για την παρέα, τις γνωριμίες και την περιέργεια :drinks:

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.112
ότι αποφασιστεί από κοινού από τους παρευρισκόμενους συμφορουμίτες.
Η όλη ιδέα είναι ΑΝ υπάρχουν εύκολα αντιληπτές διαφορές από το σύνολο των παρευρισκομένων μεταξύ ενός stock καλωδίου κι ενός άλλου ακριβότερης κατηγορίας.
Όχι ποιό μας αρέσει καλύτερα, αλλά αν είναι ακουστές οι διαφορές επαναλαμβάνω,
Αν τώρα, το 80% ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ακούσει διαφορές στα φανερά, τότε αναλόγως του χρόνου, θα δοκιμάσουμε κι άλλα καλώδια για να δούμε αν καταλαβαίνουμε διαφορές μεταξύ τους και μια περιγραφή /καλώδιο τι ακούσαμε από κάθε διαφορετικό τύπο καλωδίου ρεύματος με ελάχιστο το όριο του 70% όμως να συμφωνεί για να έχει μετρήσιμα & στατιστικά αποδεκτά νούμερα.
όπως είναι διαμορφωμένος ο χώρος μου, θα είναι ημίτυφλο ως τυφλό:D:D, ανάλογα πόσο ανοιχτομάτες θα είναι οι παρευρισκόμενοι.(Δείτε φωτό του χώρου ακρόασης για να καταλάβεται τι εννοώ) εκ των πραγμάτων, είναι ότι καλύτερο μπορώ να κάνω στο χώρο μου.
IMG_20190421_141054.jpg

IMG_20190421_140011.jpg
IMG_20190421_140030.jpg
IMG_20190421_140021.jpg

[DOUBLEPOST=1555846191][/DOUBLEPOST]
Αν κάνουν αυτό, θα τους κρεμάσω κουδούνια και θα τους δουλεύω μέχρι να σβήσει ο ήλιος
μπορέι να στείλετε ¨αντιπρόσωπο¨αγαπητέ στη διαδικασία ακρόασης, τα κουδούνια μπορείτε να τα κρατήσετε για άλλη χρήση, μόνο καλώδια ρεύματος δεχόμεθα!:D:D

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.878
πωπω τι βλεπω....κατι πολυμπριζα γαιδουρινα...καλωδια αγελαδινα......ΝΑ
εγω θα ερθω να κανω τη χαρτορειχτρα.......τοχω..........

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.112
α..και κάτι άλλο!
αυτό ¨το μέχρι να σβήσει ο ήλιος¨παρακαλώ διευκρινήστε μου με ποιά μεθοδολογία θα το πρσδιορίσετε ουτ ως ώστε να είναι στατιστικά αποδεκτό!:lolsign::lolsign::lolsign:

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Φανερή θα είναι. Ολοφάνερα.
Εγω θα ελεγα οτι καλυτερα θα ηταν ο μονος που θα γνωριζει ποιο καλωδιο "παιζει" να ειναι αυτος που θα τα αλλαζει.
Οι υπολοιποι να καταγραψουν αν ακουνε διαφορες αλλα και ποιο προτιμουν.

A

AKARL

Guest
https://www.universetoday.com/18847/life-of-the-sun/
[DOUBLEPOST=1555848355][/DOUBLEPOST]Και κάτι ακόμα, να μην το ξεχάσω
Τι σόι π@π@ργιές γράφει σε αφτό το λινκ...

Η γη είναι στο κέντρο του σύμπαντος και είναι επίπεδη, το βλέπω με τα ίδγια μου τα μάτχια αφού. :bigboss:

Επίσης, γατάκια, εγώ ακούω δγιαφορές αναλόγως του χρώματος του καβλωδίου ρέβματος. Έχω πλατινένια αβτχιά λέμεεεε ... :king:

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.112
https://www.universetoday.com/18847/life-of-the-sun/
[DOUBLEPOST=1555848355][/DOUBLEPOST]Και κάτι ακόμα, να μην το ξεχάσω
Ειπα να το αποδείξετε κι όχι να μου στείλετε Λίνκ, δεν είναι μέθοδος αυτή είναι μόνο κοπι-παστε:D.
Ούτε κοπος ούτε τρόπος! Δεν είναι αποδεκτό, δεν αποδειξατε εσείς τίποτα!:):):):)
[DOUBLEPOST=1555851590][/DOUBLEPOST]
Εγω θα ελεγα οτι καλυτερα θα ηταν ο μονος που θα γνωριζει ποιο καλωδιο "παιζει" να ειναι αυτος που θα τα αλλαζει.
Οι υπολοιποι να καταγραψουν αν ακουνε διαφορες αλλα και ποιο προτιμουν.
Αυτό είναι εφικτό

Reaction score
3.089
Εάν πάρουμε 10 διαφορετικά καλώδια Ρεύματος , η Ηχείων ,η ιντερκονεκτς με την ιδια διατομή και τα ιδια τεχνικά χαρακτηριστικά στο ιδιο συστημα και στον ιδιο χωρο ΕΝΑ είναι σιγουρο οτι και τα δεκα θα παίξουν ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ .
Ολα τα άλλα ειναι νάχαμε να λεγαμε , η οπως ελεγε και ο συχωρεμενος ο Χαρυ Κλυν Τραγουδια Κολομεγλυφάδας.
Σωστή άποψη

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.878
Αν θελουμε να ειμαστε οσο το δυνατο αντικειμενικοι
πρεπει πρωτα
να δουμε αν το πολυμπριζο σου παιζει ιδια σε ολες τις μπριζες....
και μετα καποιος απο πισω χωρις να λεει ποιο παιζει ........να αλλαζει τα καλωδια
και ο καθενας σε ενα χαρτι να καταγραφει τι ακουει και αν ακουει απο το καλωδιο που παιζει......
Αφου τελειωσει αυτο.....
Και υπαρχουν γραπτα.......ολοι θα πουν τι εγραψαν.....και μετα θα ακουσουν το καθε καλωδιο
ξεροντας ποιο παιζει......
Και εννοηται με οποιοδηποτε αλλο τροπο..........αλλα οσο πιο πολυ τροποι τοσο πιο πολλα συμπερασματα θα βγουν
και εννοηται εγω θα τρωω και θα πινω οσοι εσεις ακουτε...........

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.878
Οσο αφορα τωρα τι γινεται σε μια πιο μεγαλη λιμνη
(ειμαστε ¨{στην καλυτερη} μεγαλα ψαρια σε μικρη λιμνη)
Εκει λοιπον στην μεγαλη λιμνη......θα δουμε πολλα συστηματα......μα παρα πολλα.....
Δεν λεω μπορει για καποιους να ειναι χρεπια......
Αλλα σχεδον ολοι παιζουν με after market καλωδια.........
Λεναδρε λαδωνεις κοσμο........παντου

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.715
Που μπερδεύτηκες;
Πάτησες κάνα καλώδιο; :D
Πάλι χύμα τα έχεις στο πατωμα και σκοντάφτεις;:p
[DOUBLEPOST=1555858416][/DOUBLEPOST]
Αν θελουμε να ειμαστε οσο το δυνατο αντικειμενικοι
Άστο.
Δε το'χεις το "αντικειμενικό".

Αντικειμενικά.

Μείνετε στο υποκειμενικό, αυτό ζητάτε άλλωστε.
Και καλά κάνετε βρε αδερφέ, τι τώρα..

Μη νομίζεις, δεν έχω κάνα καημό, αλλά να ξέρουμε τι λέμε....

I

iason

Guest
α..και κάτι άλλο!
αυτό ¨το μέχρι να σβήσει ο ήλιος¨παρακαλώ διευκρινήστε μου με ποιά μεθοδολογία θα το πρσδιορίσετε ουτ ως ώστε να είναι στατιστικά αποδεκτό!:lolsign::lolsign::lolsign:
Παίζουν καλά τα proach? Είναι εύκολα στην οδήγηση? Χαζεύω τα D48r ,επειδή έχω και λάμπα λένε οδήγηση ενισχυτή από 10 watt.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.555
Members
38.197
Νεότερο μέλος
YiorgosM