- Reaction score
- 1.554
Πλάκα πλάκα για στείλε και από δω. Προειδοποιώ ότι θα το δει φίλος μουσικός παραγωγός μετά του ηχολύπτη του.
Done!Στείλε και μένα μπάρμπα
Ευχαριστώ φίλε!Όχι ρε, θα πάρω καλούδια και ματζούνια γιατί πάνω από όλα μετράει τη λέω εγώ ο άσχετος. Που θα μου πεις εσύ και ο κάθε ένας που είναι η δουλειά του πως θα ακούω. Όπως θέλω θα ακούω.
Και μετά το ευχάριστο διάλυμα, να σου πω να το χαρείς όσο δεν πάει. Άξιζε
Έστειλα, έστειλα!Στείλε στείλε
Challenge accepted!Πλάκα πλάκα για στείλε και από δω. Προειδοποιώ ότι θα το δει φίλος μουσικός παραγωγός μετά του ηχολύπτη του.
ναι συνήθεια βλεπς...Δε δγιαβάζεις τα ψιλά γράμματα.
RT 30 είναι, και είναι άριστο.
Νομίζω πως με τα ηχεία που έχει, δε χρειάζεται καθόλου ισοσταθμιση για να ακούει "σωστά".
Και νομίζω ότι οι ακουστικές του εκτιμήσεις, αυτό λένε.
Ας κάνει κι αυτός μια μέτρηση όταν μπορέσει, έτσι για το χαβαλέ.
Μια μικρή πτώση στα 4κ και άνω, είναι βολική για τα ηχεία του, και αναμενόμενη με τη μοκέτα.
Done!Αν είναι εύκολο, θα μ´ενδιέφερε παρακαλώ!
Φίλε, είδες (είδαμε, όλοι) στην πράξη τι θα πει να δίνουμε χρήματα εκεί που πρέπει.ναι συνήθεια βλεπς...
την γλύτωσε την ηχομπάρα ο Γιώργης
Υ.Γ. παρά την τόση απορρόφηση... νομίζω είδαμε στην πράξη τι δουλειά μπορεί να κάνει ένα κάπως ''πρισματικό'' δωμάτιο
Όχι.Μπράβο, επιτέλους!! Για βάλε μουσικάρες να απολαύσεις!!! Πρέπει να ζητήσω τις μετρήσεις;
Υπομονή, θα έρθει κι αυτή η ώρα.Θα ήθελα παρακαλώ να ακούσω το 1812 του tchaikovsky και την Ιεροτελεστία της Άνοιξης του Stravinsky.
Δίνω χρήματα.
Ευχαριστώ
Sir, yes sir!
Επ' αυτου θα απαντησω/ανεβασω φωτο ΛΙΑΝ συντομως....Το οποίο ήταν και το ζητούμενο, άλλωστε.
Ακριβώς. Για αυτό έχει μαλλιάσει η γλώσσα μερικών να προτείνουν τα του ήχου (και της εικόνας) να τα αφήνουν σε επαγγελματίες.
(ρίχνω λάδι στη φωτιά) Αντί να δώσετε €ΧΧΧΧ για να αλλάξετε καλώδια, δώστε το ίδιο ποσό σε επαγγελματία για να κάνει μελέτη/μέτρηση του χώρου σας. Ακόμα και να μην έχετε αποκλειστικό χώρο, κάποιες καλαίσθητες παρεμβάσεις (ναι, υπάρχουν και τέτοιες!) μπορούν να βελτιώσουν κατά πολύ το τελικό ηχητικό αποτέλεσμα.
Στο έστειλα!Κάνε το καλό και στείλε και από εδώ. Όχι πως θα καταλάβω τίποτα.
Να δούμε πως πρέπει να είναι τα σωστά ρε παιδί μου.
Έτοιμος κι εσύ!Δε μου στελνεις κι εμενα μπας και ξεστραβωθω;;;
Άντε, ακόμα;Επ' αυτου θα απαντησω/ανεβασω φωτο ΛΙΑΝ συντομως....
Μια χαρά τα B&W, μην ακούς τους ζηλιάριδες! Σου έστειλα το report.Θα ήθελα κ εγώ εάν είναι εφικτό ...
Όχι τιποτα άλλο , εχω κ γω γαμ@b&w ...
Αργησαν οι Ισπανοι να φτιαξουν τα πανελ. Λογικα αυριο/μεθαυριο περιμενω τοποθετηση.Στο έστειλα!
Άντε, ακόμα;
Εντάξει ρε, άργησαν επειδή είχαν το Πάσχα τους την προηγούμενη εβδομάδα! Άντε, κάνε την τοποθέτηση κι αναμένουμε φωτογραφίες! Και μετρήσεις!Αργησαν οι Ισπανοι να φτιαξουν τα πανελ. Λογικα αυριο/μεθαυριο περιμενω τοποθετηση.
Εκτος απροοπτου!
Εντάξει ρε, άργησαν επειδή είχαν το Πάσχα τους την προηγούμενη εβδομάδα! Άντε, κάνε την τοποθέτηση κι αναμένουμε φωτογραφίες! Και μετρήσεις!
Μα, πόσο troll είσαι;;;Εεεεμ, τα περιμενω πως και πως
Οχι τιποτε αλλο, αλλα να, θελω να ακουσω και αυτο,
https://www.amazon.com/Ibn-Battuta-Traveller-Islam-I/dp/B013JCGE7S
μερες που ειναι...
Ευχαριστώ!Με γειες !!!
Τρομερή δουλειά !
Just did!Θα μπορούσα να έχω κι εγώ τις μετρήσεις να ζηλέψω λίγο?