- Reaction score
- 35.636
Περα απ τ αστεια, για πιο λογο ειμαστε ετσι επιθετικοι δεν μπορω να καταλαβω αληθεια, η εστω, τοσο εριστικοι χωρις λογο. ...
Καλη Ανασταση να εχουμε!
Καλη Ανασταση να εχουμε!
Ίσως γιατί δεν έχουμε μάθει να δεχόμαστε το διαφορετικό.Καλή Ανάσταση σε όλα τα επίπεδαΠερα απ τ αστεια, για πιο λογο ειμαστε ετσι επιθετικοι δεν μπορω να καταλαβω αληθεια, η εστω, τοσο εριστικοι χωρις λογο. ...
Καλη Ανασταση να εχουμε!
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Ας διαγραφεί και το επίμαχο ποστ 315 αφού θίγονται οι ευαισθησίες πλείστων όσων μελών.Προταση #315 και μετα σκουπα ολα ,δεν εχει νοημα να συνεχιστει η προσωπικη αντιπαραθεση
Προφανώς, Γιάννη, υπάρχουν "σοβαρότατοι" λόγοι για κάποιους. Δεν είναι επίσης δύσκολο να υποθέσουμε ποιοί, ακριβώς, είναι οι λόγοι αυτοί. Το αν υπάρχει νόημα για κάτι τέτοιο είναι μία άλλη ιστορία.Περα απ τ αστεια, για πιο λογο ειμαστε ετσι επιθετικοι δεν μπορω να καταλαβω αληθεια, η εστω, τοσο εριστικοι χωρις λογο. ...
Καλώς ή κακώς δεν έχουμε το ίδιο χόμπι όλοι μας. Μα καθόλου όμως.Σκεψου να μην ειχαμε και το ιδιο χομπι..................
Το πραγματικά διαφορετικό θεωρώ ότι πρέπει να κάνουμε προσπάθεια να το κατανοούμε και να το σεβόμαστε στο βαθμό του δυνατού. Το να το αποδεχόμαστε είναι κάτι άλλο. Λόγου χάριν προσωπικά αδυνατώ να αποδεχτώ τη "διαφορετικότητα" και τα "δικαιώματα" των μελών του ΙΣΙΣ καθώς και των παιδοβιαστών. Αν με πιάνεις.Ίσως γιατί δεν έχουμε μάθει να δεχόμαστε το διαφορετικό.
Φιλε μου με συγχωρεις αλλα εχεις μπερδεψει τη π@υτσα με τη β@υρτσα.Το πραγματικά διαφορετικό θεωρώ ότι πρέπει να κάνουμε προσπάθεια να το κατανοούμε και να το σεβόμαστε στο βαθμό του δυνατού. Το να το αποδεχόμαστε είναι κάτι άλλο. Λόγου χάριν προσωπικά αδυνατώ να αποδεχτώ τη "διαφορετικότητα" και τα "δικαιώματα" των μελών του ΙΣΙΣ καθώς και των παιδοβιαστών. Αν με πιάνεις.
Σημαντικός όρος για την αποδοχή του διαφορετικού είναι πρώτα ο...καθορισμός του.Ίσως γιατί δεν έχουμε μάθει να δεχόμαστε το διαφορετικό.Καλή Ανάσταση σε όλα τα επίπεδα
Ένσταση κύριε πρόεδρε , μπορούμε να ακούμε ότι μας αρέσει επειδή έτσι μας αρέσει αρκεί να το παραδεχόμαστε, να ξέρουμε τι κάνουμε και να μην λέμε ότι το σύστημα είναι @αμάω. Για όσους το κάνουν βέβαια, δεν θα πάρουμε και άδεια γι' αυτό.Σημαντικός όρος για την αποδοχή του διαφορετικού είναι πρώτα ο...καθορισμός του.
Παραδείγματος χάριν,η ακρόαση ΄΄καθαρόαιμων΄΄ αγγλικών ηχείων με πλούσια παράδοση σε ιδιώματα που τα κολακεύουν δεν συνιστά ΄΄διαφορετικότητα΄΄ αλλά είναι...mainstream.
Ομοίως και το ν'ακούμε ό,τι μας αρέσει επειδή έτσι μας αρέσει,χωρίς να λογαριάζουμε θεμελιώδεις κανόνες που διέπουν την ηχητική αναπαραγωγή.
Παραδείγματος χάριν,τα LS3/5a είναι μεν ηχεία μικρά με σφραγισμένη καμπίνα αλλά με χαρακτηρισική υποαποσβενύμενη συμπεριφορά,η οποία τα καθιστά ακατάλληλα για προσέγγιση σε τοιχωματικά όρια ώστε να προέκυπτε τουλάχιστον κάποια ωφέλιμη τόνωση απόκρισης στο άνω μισό της δεύτερης οκτάβας.
Η ΄΄άποψη΄΄ που πλασάρουν τείνει να είναι δύσπεπτη ως προς την αναπαραγωγή σύγχρονων ιδιωμάτων.
Δηλαδή οι επιστήμονες, μελετητές και κατασκευαστες, δημιουργούν εική και ως έτυχεν, χωρίς να λαμβάνουν υπ' όψη τους "θεμελιώδεις κανονες". Εταιρείες με δεκάδων χρονών ιστορία (και εμπειρία εξ αυτης) δημιουργούν άκυρα προϊόντα, περιφρονωντας οποιαδήποτε επιστημονική αρχή, και απλά μονταρουν εξαρτήματα με τρόπο ώστε να ικανοποιούν την ...ρηχη ακουστική κοιλότητα μερικών χιλιάδων πελατών των οποίων τα χρήματα επαρκούν προς συντήρησή τους. Έξοχα!.......
Ομοίως και το ν'ακούμε ό,τι μας αρέσει επειδή έτσι μας αρέσει,χωρίς να λογαριάζουμε θεμελιώδεις κανόνες που διέπουν την ηχητική αναπαραγωγή.
..........
Θέλω να ξέρω, αν βρεθείτε ενώπιος ενωπιω, όλοι εσείς που κατηγορείτε εταιρειες τόσο εύκολα για εξαπάτηση των πελατών τους, με την οποιαδηποτε από αυτές, θα μπορέσετε να "σταθειτε" απέναντι τους με επιχειρηματα ή θα κλαψουριζετε επικαλούμενοι φημες και το απολυτο "έτσι (δεν) μου αρεσει"; Αν όντως έχετε σοβαρά επιχειρήματα, θέλετε να μου τα διαβιβασετε εγγραφως ώστε να τα "διοχετεύσω" ο,που πρέπει (αν δεν έχετε οι ιδιοι το ...θρασος), και να λάβουμε απαντησεις; Εάν δεν μπορείτε να παρουσιασετε κάτι τέτοιο, είναι προτιμότερο να σιωπησετε. Γιατί, είναι γεγονός πως τέτοιον πόλεμο που έφαγαν τα Χαρμπεθ εδώ μεσα δεν συνέβη με κανένα άλλο ηχείο ή μηχάνημα, και γεννωνται απορίες για την ένταση του μά και τη σκοπιμοτητα. Αν ο αντιπρόσωπος ήθελε να εμπλακεί, είμαι βέβαιος πως πολλά στόματα θα βούλωναν κυριολεκτικά, ειδικά αυτών που μόνο "κουτσομπολευουν" και χαζολογούν αστειευομενοι, υποτίθεται.Δεν είναι άκυρα, είναι για συγκεκριμένη χρήση όπως έγραψα και με τα χαρακτηριστικά που έγραψε ο Bhutia, σε οικιακούς συνηθισμένους χώρους έχουν θέματα.
Τα Χάρμπεθ από την άλλη στοχεύουν στην τσέπη των καταναλωτών, λογικό βέβαια..
Εννοείς πως είσαι ο θρασύτερος όλων;ώστε να τα "διοχετεύσω" ο,που πρέπει (αν δεν έχετε οι ιδιοι το ...θρασος), και να λάβουμε απαντησεις;
Ναι, ναι, είσαι.Εάν δεν μπορείτε να παρουσιασετε κάτι τέτοιο, είναι προτιμότερο να σιωπησετε.
Βούλωσε το στόμα με χίλια φιλιά.Γιατί, είναι γεγονός πως τέτοιον πόλεμο που έφαγαν τα Χαρμπεθ εδώ μεσα δεν συνέβη με κανένα άλλο ηχείο ή μηχάνημα, και γεννωνται απορίες για την ένταση του μά και τη σκοπιμοτητα. Αν ο αντιπρόσωπος ήθελε να εμπλακεί, είμαι βέβαιος πως πολλά στόματα θα βούλωναν
Χρονια πολλα mr active crownΕννοείς πως είσαι ο θρασύτερος όλων;
Ε, μάλλον είσαι.
Ναι, ναι, είσαι.
Βούλωσε το στόμα με χίλια φιλιά.
Ντουλάπια ντουλάπια ντουλάπχια.
Σε περίπτωση που δεν το έχουμε συλλάβει,όλες οι εμπορικές δραστηριότητες κινούνται από κάποια αντισταθμιστικά οφέλη και όχι από ανιδιοτελή ιδανικά.Θέλω να ξέρω, αν βρεθείτε ενώπιος ενωπιω, όλοι εσείς που κατηγορείτε εταιρειες τόσο εύκολα για εξαπάτηση των πελατών τους, με την οποιαδηποτε από αυτές, θα μπορέσετε να "σταθειτε" απέναντι τους με επιχειρηματα ή θα κλαψουριζετε επικαλούμενοι φημες και το απολυτο "έτσι (δεν) μου αρεσει"; Αν όντως έχετε σοβαρά επιχειρήματα, θέλετε να μου τα διαβιβασετε εγγραφως ώστε να τα "διοχετεύσω" ο,που πρέπει (αν δεν έχετε οι ιδιοι το ...θρασος), και να λάβουμε απαντησεις; Εάν δεν μπορείτε να παρουσιασετε κάτι τέτοιο, είναι προτιμότερο να σιωπησετε. Γιατί, είναι γεγονός πως τέτοιον πόλεμο που έφαγαν τα Χαρμπεθ εδώ μεσα δεν συνέβη με κανένα άλλο ηχείο ή μηχάνημα, και γεννωνται απορίες για την ένταση του μά και τη σκοπιμοτητα. Αν ο αντιπρόσωπος ήθελε να εμπλακεί, είμαι βέβαιος πως πολλά στόματα θα βούλωναν κυριολεκτικά, ειδικά αυτών που μόνο "κουτσομπολευουν" και χαζολογούν αστειευομενοι, υποτίθεται.
Μιλάμε για ηχεία,δεν μιλάμε ούτε για παιδεραστές ούτε για isisΣυμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Ας διαγραφεί και το επίμαχο ποστ 315 αφού θίγονται οι ευαισθησίες πλείστων όσων μελών.
Προφανώς, Γιάννη, υπάρχουν "σοβαρότατοι" λόγοι για κάποιους. Δεν είναι επίσης δύσκολο να υποθέσουμε ποιοί, ακριβώς, είναι οι λόγοι αυτοί. Το αν υπάρχει νόημα για κάτι τέτοιο είναι μία άλλη ιστορία.
Καλώς ή κακώς δεν έχουμε το ίδιο χόμπι όλοι μας. Μα καθόλου όμως.
Το πραγματικά διαφορετικό θεωρώ ότι πρέπει να κάνουμε προσπάθεια να το κατανοούμε και να το σεβόμαστε στο βαθμό του δυνατού. Το να το αποδεχόμαστε είναι κάτι άλλο. Λόγου χάριν προσωπικά αδυνατώ να αποδεχτώ τη "διαφορετικότητα" και τα "δικαιώματα" των μελών του ΙΣΙΣ καθώς και των παιδοβιαστών. Αν με πιάνεις.