alexis
Reticular Activating System
- Reaction score
- 30.808
Έκλεισα στην Vmax Sphera. Δεν κρατιέμαι
Την άλλη βδομάδα ??? Χαράς την υπομονή σουκαι γω Gold Class την αλλη βδομαδα!!
Δεν έβρισκα με τπτ..οποτε λεω..3ωρες ταινια μονο σε Gold! σε νορμαλ ταινια Vmax.Την άλλη βδομάδα ??? Χαράς την υπομονή σου
Δεν έβρισκα με τπτ..οποτε λεω..3ωρες ταινια μονο σε Gold! σε νορμαλ ταινια Vmax.
Τα είχα κάποτε αυτά τα ηχεία . Πολυ καλά αλλά οχι για τόσο μεγαλο χώρο.Και εγω, σινε Ορφέας........... View attachment 125010
Ο χειρότερος κινηματογράφος που έχω πάει στη ζωή μού, με διάδρομο στη μέση και ανύπαρκτο χαμηλό..... τα surround ειναι αυτά που βλέπετε....Καλά για εικόνα δεν θα αναφερθώ σε λεπτομέρειες, νόμιζα οτι βρισκόμουνα στης αρχές δεκαετίας 80 και έβλεπα ταινία εποχής
Είδα το captain marvel γιατί έπρεπε...... συνδέεται με το end game και τώρα δεν μπορώ να περιμένω...... ειδή πήγα Πέμπτη να το δω και δεν μπόρεσα να μπω μέσα, πολύ κόσμο παω Δευτέρα για τελευταία φορά.....
[DOUBLEPOST=1556392845][/DOUBLEPOST]
Αρε village........... ζηλευω!!!!
αυτα ειναι οικιακα, 113 max spl εχει παιθανει το διπολ, για κανενα 5.1 να σου δεινει την αισθηση του back surroundΤα είχα κάποτε αυτά τα ηχεία . Πολυ καλά αλλά οχι για τόσο μεγαλο χώρο.
http://www.wharfedalepro.com/product-detail.php?pid=105
Συνάντησες το πεπρωμένο σου στη Κέρκυρα.Και εγω, σινε Ορφέας........... View attachment 125010
Ο χειρότερος κινηματογράφος που έχω πάει στη ζωή μού, με διάδρομο στη μέση και ανύπαρκτο χαμηλό..... τα surround ειναι αυτά που βλέπετε....Καλά για εικόνα δεν θα αναφερθώ σε λεπτομέρειες, νόμιζα οτι βρισκόμουνα στης αρχές δεκαετίας 80 και έβλεπα ταινία εποχής
Είδα το captain marvel γιατί έπρεπε...... συνδέεται με το end game και τώρα δεν μπορώ να περιμένω...... ειδή πήγα Πέμπτη να το δω και δεν μπόρεσα να μπω μέσα, πολύ κόσμο παω Δευτέρα για τελευταία φορά.....
ρε φιλαράκι...δεν κατάλαβα...που την είδες την ταινία?Και εγω, σινε Ορφέας........... View attachment 125010
ρε φιλαράκι...δεν κατάλαβα...που την είδες την ταινία?
σε τζακούζι?
το ηχείο βρίσκεται στο πάτωμα
και δίπλα είναι το σιφόνι για τα νερά?
Υ.Γ.ααααα έχει και πριζάκι για φόρτιση
Έχω φέρει αρκετό κόσμο να δει το dedicated, με το πού μπενουν μέσα παθαίνουν το πρώτο σοκ....... με το πού σκάει το πρώτο μπασιδη η αντίδρασης τους είναι για γελοία....... να τούς τραβάω Βίντεο κ YouTube.... Όλοι Μου λένε να το νοικιαζω.......... μου μπενουν ιδέεςΣυνάντησες το πεπρωμένο σου στη Κέρκυρα.
Κάνε το βήμα και δειξε τι σημαίνει σύγχρονος κινηματογράφος επιτέλους
Go for it!!!
[DOUBLEPOST=1556538095][/DOUBLEPOST]
Έχω φέρει αρκετό κόσμο να δει το dedicated, με το πού μπενουν μέσα παθαίνουν το πρώτο σοκ....... με το πού σκάει το πρώτο μπασιδη η αντίδρασης τους είναι για γελοία....... να τούς τραβάω Βίντεο κ YouTube.... Όλοι Μου λένε να το νοικιαζω.......... μου μπενουν ιδέες
Τι πλαστική,έχει σούπερ αναπαυτικό καρεκλόνι απ'τα ikea με μαξιλάρι.Βάλε πλαστική καρέκλα στη μέση!