- Reaction score
- 3.495
post-credits σκηνή ;
Βάλε πλαστική καρέκλα στη μέση!
Δεν σώζονταν η κατάσταση με καρέκλα στη μέση, δεν είναι σκαλί και σειρά, έχει μια ελαφριά κλείσει, κατηφορικό το πάτωμα και για να μην σε κρύβει ο μπροστινός είναι πολύ ψηλά η οθόνη.Τι πλαστική,έχει σούπερ αναπαυτικό καρεκλόνι απ'τα ikea με μαξιλάρι.
Η επομενη θα ειναι Αθηνα! Αντε μαζεψε τα κ ελα Αθηνα να νιωσεις!Δεν σώζονταν η κατάσταση με καρέκλα στη μέση, δεν είναι σκαλί και σειρά, έχει μια ελαφριά κλείσει, κατηφορικό το πάτωμα και για να μην σε κρύβει ο μπροστινός είναι πολύ ψηλά η οθόνη.
Ήθελε στη μέση κ αρκετά μπροστά μία καρέκλα διαιτητή τένις, όσο Πιο ψηλή γίνεται
Υ.Γ την επόμενη φορά θα πάρω και τα 4645 να νιώσω κ λίγο χαμηλό
Αν ύπαρξη επόμενη
δικαιολογίες...τα χέρια σου πιάνουν αφού...Δεν σώζονταν η κατάσταση με καρέκλα στη μέση, δεν είναι σκαλί και σειρά, έχει μια ελαφριά κλείσει, κατηφορικό το πάτωμα και για να μην σε κρύβει ο μπροστινός είναι πολύ ψηλά η οθόνη.
Ήθελε στη μέση κ αρκετά μπροστά μία καρέκλα διαιτητή τένις, όσο Πιο ψηλή γίνεται
Υ.Γ την επόμενη φορά θα πάρω και τα 4645 να νιώσω κ λίγο χαμηλό
Αν ύπαρξη επόμενη
μα δεν θα έχει επόμενη...τέλος τα αβέντζερς αφούΗ επομενη θα ειναι Αθηνα! Αντε μαζεψε τα κ ελα Αθηνα να νιωσεις!
Ξέρεις κανέναν, να σκοτώνει την χήνα με τα χρυσά αυγά?δικαιολογίες...τα χέρια σου πιάνουν αφού...
θα πήγαινες 2-3 μέρες πιο μπροστά θα καλούπωνες ένα σκαλοπατάκι, θα έβαζες το καρεκλάκι σου και ένα καγκελάκι γύρω γύρω και τέλος...
[DOUBLEPOST=1556611953][/DOUBLEPOST]
μα δεν θα έχει επόμενη...τέλος τα αβέντζερς αφού
εγώ για κότα ξέρω...Ξέρεις κανέναν, να σκοτώνει την χήνα με τα χρυσά αυγά?
Η επομενη θα ειναι Αθηνα! Αντε μαζεψε τα κ ελα Αθηνα να νιωσεις!
Θα τους έλεγα επίτιμο μέλος avsite, βαλτε μού μια προεδρικήδικαιολογίες...τα χέρια σου πιάνουν αφού...
θα πήγαινες 2-3 μέρες πιο μπροστά θα καλούπωνες ένα σκαλοπατάκι, θα έβαζες το καρεκλάκι σου και ένα καγκελάκι γύρω γύρω και τέλος...
Loading......... complete 10%
Θα τους έλεγα επίτιμο μέλος avsite, βαλτε μού μια προεδρική
σεζλονγκ λεγονται βρε!!από αυτά τα νέα τα πολυθρονοκρέβατα με κουβερλιά του ζίζικ
Απ' ότι θυμάμαι όταν είχαμε πάει με τον Στάθη είχαμε κάτσει 11 σειρά και ήταν οριακά, και στην δέκατη μας έπαιρνε Τώρα για έβδομη τι να σου πω........ νομίζω ξεφεύγεις.Παιδιά εμπειρία από village vmax sphera έχουμε? Ανεβαίνω για 2-3 μέρες και λέω να το δω. Αλλά βρίσκω πολύ κοντά στην οθόνη για να είμαι κεντρικά. 5-7 σειρά. Αξίζει τόσο κοντά?
Κουβρ λι, ριχτάργια, ραπ στα ριμόουτς, καλύμματα καθισμάτων αυτοκινήτων, θήκες κινητών δεν θα βάζεις ποτέ στην ίδια πρόταση με το "Zizik".τα νέα τα πολυθρονοκρέβατα με κουβερλιά του ζίζικ
7 ούτε 5 φίλε μου ούτε 5Μούφα πολυτελείας.
7/10 με το ζόρι.
ρε φιλαράκΓενικά μας έχουν μπερδέψει πολύ οι director's της marvel απο καιρό....... να ξεκινήσω από το avengers το 1 που ο κάπτεν της τρώει απο τον λοκι, ο iron man νικάει τον λοκι και έρχεται ο captain America κ νικάει τον iron man στο civil war..... μετά στο ίδιο έργο στο αεροδρόμιο ο sam ο φτερακιας νικάει τον iron man και τον war machine μαζί, έβλεπες τον iron man k o war machine να πετάνε slow motion, ο captain America τούς βάρεσε όλους, το όραμα απλά δεν υπήρχε σε όλοι την μάχη και ξαφνικά εμφανίστηκε στο τέλος και ούτε αυτός μπόρεσε να νικήσει τον sam και έριξε κατά λάθος στον war machine
Εδω γίνεται το αντίθετο.......... από θεριά φλώροιρε φιλαράκ
πόκεμον δεν έβλεπες μικρός?
και ο πίκατσου ένας λούτρινος φλώρος ήταν στην αρχή...μετά όμως τα έβαζε με θεριά
ειδικά για τον Χαλκ ναι...είχα κατρηθεί στο γέλιο.... σαν βιασμένο σε γκανγκμπανγκ ήτανΕδω γίνεται το αντίθετο.......... από θεριά φλώροι