- Reaction score
- 4.158
Αυτη την φραση την διευκρινιζεις λιγο?...........Από αυτί μόνο από τον Buhtia υστερεί και από αυτόν με τις μπούρδες στο στόμα....
Αυτη την φραση την διευκρινιζεις λιγο?...........Από αυτί μόνο από τον Buhtia υστερεί και από αυτόν με τις μπούρδες στο στόμα....
Μη το γελάς καθόλου. Σα το πικάπ.Και εγώ έχω ένα θείο που μέχρι πριν από τέσσερα χρόνια έλεγε πως δεν αλλάζει την εικόνα της 25άρας CRT Nordmende του για καμία άλλη τηλεόραση....
Αδικο εχει ; Κι εγω την εικονα της Philips matcline 32" δεν την αλλαζω με καμια 1080pΚαι εγώ έχω ένα θείο που μέχρι πριν από τέσσερα χρόνια έλεγε πως δεν αλλάζει την εικόνα της 25άρας CRT Nordmende του για καμία άλλη τηλεόραση....
Kopse κάτι...Kospe.O Itzhak Perlman πιθανώς είναι (εάν το επιτρέψουν τα ...διαγράμματα) ένας από τους μεγαλύτερους εν ζωή βιολονίστες. Αυτό του εξασφαλίζει οικονομικά να έχει στην κατοχή του και να επιλέξει όποια ...Nordmende επιθυμεί. Από αυτί μόνο από τον Buhtia υστερεί και από αυτόν με τις μπούρδες στο στόμα. Τα υπόλοιπα μπορείτε να τα βρείτε. Τρεις τηλεοράσεις έχει ο ανθρωπάκος μία σε κάθε δωμάτιο... Η 25'' είναι τριακοσίων ετών... Οι άλλες λίγο πιο καινούργιες...
Παντως, οτι και να λετε (ιδιως οσοι δεν κατειχατε ποτέ προς ακροαση και απλα γνωματευετε βασει pdfακιων ή αποψεων αλλωνων) σας διαβεβαιω πως κελαηδουν σαν ...πουλακια, και δη Πασχαλινα! Ιδου και η αποδειξη View attachment 124909
O Itzhak Perlman πιθανώς είναι (εάν το επιτρέψουν τα ...διαγράμματα) ένας από τους μεγαλύτερους εν ζωή βιολονίστες. Αυτό του εξασφαλίζει οικονομικά να έχει στην κατοχή του και να επιλέξει όποια ...Nordmende επιθυμεί. Από αυτί μόνο από τον Buhtia υστερεί και από αυτόν με τις μπούρδες στο στόμα. Τα υπόλοιπα μπορείτε να τα βρείτε. Τρεις τηλεοράσεις έχει ο ανθρωπάκος μία σε κάθε δωμάτιο... Η 25'' είναι τριακοσίων ετών... Οι άλλες λίγο πιο καινούργιες...
Πέστο αγόρι μου να μην τρώμε την ώρα μας τζάμπα...Kopse κάτι...Kospe.
Δεν χρειάζεται να διέθετα ο ίδιος τόσο απόλυτη ακοή.αφού θεωρώ την απόκτηση συσκευών μετά πληρωμής σεβαστών ποσών πολύ σοβαρή υπόθεση για να διεκπεραιωνόταν μονάχα μέσω των ώτων μας...
Γι' αυτό λένε..Kopse κάτι...Kospe.
Δεν χρειάζεται να διέθετα ο ίδιος τόσο απόλυτη ακοή.αφού θεωρώ την απόκτηση συσκευών μετά πληρωμής σεβαστών ποσών πολύ σοβαρή υπόθεση για να διεκπεραιωνόταν μονάχα μέσω των ώτων μας...
ΠΟΙΕΣ ΝΕΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΤΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ SUDOKU; Δεν είδα κανένα διάγραμμα, μόνο κάτι λόγια.οχι ομως και των διορθωτικων ή νεων διαπιστωσεων που παρατεθηκαν παραπανω απο τον SUDOKU.
Πλαγίως με κατατάσσει στους κουφούς, αναμενόμενο βέβαια αφού μου αρέσουν τα χαρμπεθΑυτη την φραση την διευκρινιζεις λιγο?
Εξαρτάται. Και στις δύο κατηγορίες υπάρχουν τσιπουράκλες αλλά και πετρέλαια...Μη το γελάς καθόλου. Σα το πικάπ.
Ασπρόμαυρη ή έγχρωμη;
Το τσίπουρο χύμα ή κάποια μάρκα;
Εξαρτάται... Αν το προς αναπαραγωγή πρόγραμμα είναι ελληνική ταινία του 60 από τον πομπό της ΥΕΝΕΔ στην Πάρνηθα, είμαι σίγουρος πως η matchline θα είναι ασυναγώνιστη...Αδικο εχει ; Κι εγω την εικονα της Philips matcline 32" δεν την αλλαζω με καμια 1080p
Δηλαδή εσύ δεν ...παίρνεις από λογια;ΠΟΙΕΣ ΝΕΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΤΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ SUDOKU; Δεν είδα κανένα διάγραμμα, μόνο κάτι λόγια.
Ότι τα καθαρόαιμα δεν προσφέρονται για ηχητική υπόκρουση κατά τη...μαγειρική.ΠΟΙΕΣ ΝΕΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΤΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ SUDOKU; Δεν είδα κανένα διάγραμμα, μόνο κάτι λόγια.
Γι άλλους λόγους μπορεί να τρως τζάμπα το χρόνο...Πέστο αγόρι μου να μην τρώμε την ώρα μας τζάμπα...
Τι πλαγίως ρε;Πλαγίως με κατατάσσει στους κουφούς, αναμενόμενο βέβαια αφού μου αρέσουν τα χαρμπεθ
Όχι, σοβαρά το λέω για την matcline, οι lcd δεν πιάνουν μία μπροστά της!Εξαρτάται... Αν το προς αναπαραγωγή πρόγραμμα είναι ελληνική ταινία του 60 από τον πομπό της ΥΕΝΕΔ στην Πάρνηθα, είμαι σίγουρος πως η matchline θα είναι ασυναγώνιστη...
Με όλο τον σεβασμό . Κανείς δε σε εξυβρισε. Αντιθέτως η εντύπωσή μου είναι πως χαίρεις μεγάλης εκτίμησης.
Άμα είναι έτσι, με τα λόγια, την έχω 25 πόντους. Αλλά άμα τη μετρήσουμε.....Δηλαδή εσύ δεν ...παίρνεις από λογια;
Δηλαδή κατηγορείς τον SUDOKU ότι παρέθεσε ψεύτικα στοιχεια;Άμα είναι έτσι, με τα λόγια, την έχω 25 πόντους. Αλλά άμα τη μετρήσουμε.....
Ναι, ναι, αυτό λέει.Δηλαδή κατηγορείς τον SUDOKU ότι παρέθεσε ψεύτικα στοιχεια;
Τι να προλάβει; Το οτι κορόιδευαν ηχεία κι εσύ το γύρισες στα προσωπικά οπότε είχαμε διαγραφές (αντί για μπάνια που έπρεπε);Μάλλον ομως δεν προλαβες τα σβησθεντα που ακολούθησαν το μήνυμα 315.
Μάλλον έχεις αρχίσει να ξεχνάς, γιατί παλιότερα οι μάχες ήταν πολύ σκληρότερες. Θα έφευγες κλαίγοντας με άλλους συζητητές.Εν πασει περιπτωσει, δυστυχως αποδεοχθηκε πως οποιοσδηποτε αντιρρησιας (και δεν μιλω μονον για μενα) αντιμετωπιζεται σκαιοτατα μεχρι εξυβρισης εδω μεσα, κατι που προ ετων δεν γινοταν. Φαινεται πως αλλαξε η γενια και βγηκε χειροτερη, οποτε μαλλον δεν μας "παει" και πρεπει να τα μαζευουμε...