Περί καλωδίων ρεύματος

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.897
Στῶν Ψαρῶν τὴν ὁλόμαυρη ράχη
περπατώντας ἡ Δόξα μονάχη
μελετᾶ τὰ λαμπρὰ παλικάρια
καὶ στὴν κόμη στεφάνι φορεῖ
γεναμένο ἀπό λίγα χορτάρια
ποὺ εἶχαν μείνει στὴν ἔρημη γῆ.
Εννοείς ότι δεν έχουν διαφορές;

Reaction score
2.994
..........έρχονται εδώ και κάνουν τον εξυπνάκια. ........................ ......Ενώ με το καλώδιο των 2500 ευρώ, πληρώνεις, το παίρνεις, το βάζεις, παίζει, απολαμβάνεις.............
.................άμα έχεις καλώδιο ρεύματος τωνδυομισυχιλιάδωνε, δεν είσαι όποιος κι όποιος. .....................................................
Σημασία έχει πως είναι υποψήφιοι πελάτες με λεφτά για ξόδεμα.-

Εστιάζεις αποκλειστικά στο... έχω λεφτά και παίρνω ακριβά καλώδια για "μούρη."
Αν πιστεύεις ότι γίνεται γι αυτό το λόγο, είσαι λάθος.
Επίσης δεν εργαζόμαστε στον Δημόκριτο .......
Είμαστε καταναλωτές και καταθέτουμε τις εμπειρίες μας. Ολοι έχουμε στερηθεί "πράγματα"....
για αυτή την ιστορία.

ΥΓ. . η θειά μου η Μαγδάλω με διαφορετικά Στέρεα σε διαφορετικά σπίτια μου το ΄πε.
Εγώ πουλάκι μ' διαφορές δεν βρίσκω.

.

Reaction score
15.466
Ανοιξε τον ολιγοβατο, βαλε 'να βινυλιο κι ενα φλακακι θα καμει τη δουλεια, μα πανω απ' ολα φορα τσι παντουφλες σου κι απολαυσε ...
οπως λεει κι ο ποιητης "οι ηρωες πεθαινουν τραγουδωντας" ...

:drinks:

Reaction score
30.452
Θα μου ήταν εξαιρετικά δύσκολο να μάθω και το σύστημα και να ξεχωρίσω το κάθε καλώδιο σε λίγες ώρες.
Για κάτσε ρε συ Νίκο, γιατί θα μας τρελανετε...
Μιλάτε για χαοτικές διαφορές που θα άκουγε και ο Μπετόβεν, αλλά χρειάζεστε εξοικείωση πολλών ωρών για να ξεχωρίσετε τα καλώδια σε τυφλό τεστ???
[DOUBLEPOST=1557245090][/DOUBLEPOST]
Ανοιξε τον ολιγοβατο, βαλε 'να βινυλιο κι ενα φλακακι θα καμει τη δουλεια, μα πανω απ' ολα φορα τσι παντουφλες σου κι απολαυσε ...
οπως λεει κι ο ποιητης "οι ηρωες πεθαινουν τραγουδωντας" ...

:drinks:
Δεν έχω ολιγοβαττο καρντια μου... :D
[DOUBLEPOST=1557245374][/DOUBLEPOST]
Εννοείς ότι δεν έχουν διαφορές;
-Τι θες να πεις Βιρνα?
Πως δεν έχουν διαφορές?
-Ναι Γιαγκο, αυτό σου λέω, δεν έχουν διαφορές.
-Μίλα καθαρά Βιρνα.. Δηλαδή μου λες πως δεν έχουν διαφορές?

Reaction score
1
Ευχαριστώ .
Γιατί δεν την γράφεις εδώ?
Την έγραψα, διαφορές άκουσα από όλα τα καλώδια, αυτός ήταν ο σκοπός του test εξάλλου και δεν με επηρέασε καθόλου το γεγονός ότι έβλεπα τι άκουγα. Τι διαφορές και ποια ήταν η σειρά αξιολόγησης κατ' εμένα είναι κάτι άλλο.

I

iason

Guest
ΖΗΤΩ Η 25 ΜΑΡΤΙΟΥ.:party:

Reaction score
5.413
Για κάτσε ρε συ Νίκο, γιατί θα μας τρελανετε...
Μιλάτε για χαοτικές διαφορές που θα άκουγε και ο Μπετόβεν, αλλά χρειάζεστε εξοικείωση πολλών ωρών για να ξεχωρίσετε τα καλώδια σε τυφλό τεστ???
[DOUBLEPOST=1557245090][/DOUBLEPOST]
Δεν έχω ολιγοβαττο καρντια μου... :D
[DOUBLEPOST=1557245374][/DOUBLEPOST]
-Τι θες να πεις Βιρνα?
Πως δεν έχουν διαφορές?
-Ναι Γιαγκο, αυτό σου λέω, δεν έχουν διαφορές.
-Μίλα καθαρά Βιρνα.. Δηλαδή μου λες πως δεν έχουν διαφορές?
Η γνώμη μου είναι ότι σε τυφλό τεστ κανείς δεν θα μπορούσε να ξεχωρίσει πιο καλώδιο παίζει κάθε φορά-ναι μεν θα λέγαμε να τώρα ακούω κάτι διαφορετικό αλλά δεν μπορώ να εντοπίσω τι είναι αυτό το διαφορετικό. Επίσης σε τυφλό τεστ δεν θα υπήρχε επαναληπτικότητα στις παρατηρήσεις. Δηλαδή τη μια φορά θα άκουγες "καλύτερα" με το άσπρο, την άλλη ¨καλύτερα" με το μαύρο κ.ο.κ. Επίσης επιμένω ότι στην διάρκεια τυφλού τεστ πρέπει να υπάρχει και μέρος όπου δεν θα αλλάζει καθόλου καλώδιο - απλά οι ακροατές θα πιστεύουν ότι έχει αλλάξει. Τότε να δείτε γέλιο που έχει να πέσει (και δεν το λέω ειρωνικά, αλλά κυριολεκτικά). Ας οργανωθεί λοιπόν ένα τέτοιο τυφλό τεστ και ας παρευρεθούν και από τα δύο στρατόπεδα ακροατές (δυστυχώς εμείς, οι στην επαρχία διαμένοντες, δεν έχουμε την δυνατότητα να συμμετάσχουμε ευκόλως)!

Reaction score
11.122
Λογικά έχεις ήδη δει το ποστ 1812, μιλάμε για ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικά χαρακτηριστικά από το δύσμοιρο ..μαυράκι και δε μπορείς να υποθέσεις έστω ότι ..μπορεί και κάτι να κάνουν αυτές οι διαφορές??
Δηλαδή θεωρείς ότι η διαφορά διατομής (επί 250 φορές) θα κάνει κάποια διαφορά στο ρεύμα που φτάνει στο phono stage;, αφού αυτό έχει ελάχιστη κατανάλωση, που υπερκαλύπτεται από το λεπτότερο καλώδιο;

Reaction score
11.122
όταν κάποιος πουλάει το χ προιόν του το οποίο ας υποθέσουμε κάνει δουλειά, αλλά είναι παράλληλα κι ακριβό. είναι τόσο μ@λ@κ@ς να ανακοινώσει τι είναι αυτό ακριβώς που κάνει στο καλώδιο του (που δεν έχει και τ άπειρα εξαρτήματα) για να μπορεί ο καθένας να έχει το ίδιο αποτέλεσμα φτιάχνοντας το μόνος του κι ο αρχικός κατασκευαστής να μη πουλάει τίποτε?
Σου πέρασε αυτό σαν πιθανότητα?
Εδώ συμφωνούμε! Φυσικά και μου έχει περάσει από το μυαλό. Τελικά συμπέρανα ότι ο τύπος με τα ακριβά καλώδια πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες! :gotcha:

Reaction score
1
Δηλαδή θεωρείς ότι η διαφορά διατομής (επί 250 φορές) θα κάνει κάποια διαφορά στο ρεύμα που φτάνει στο phono stage;, αφού αυτό έχει ελάχιστη κατανάλωση, που υπερκαλύπτεται από το λεπτότερο καλώδιο;
Δεν είναι μόνο θέμα διατομής. :headbang:

Reaction score
11.122
Εδώ κάνεις πολλά τραγικά λάθη.
Α) Πρώτα ακούσαμε, μετά φάγαμε.
"Άντε, άντε, τελείωνε με τα καλώδια και πεινάω."
"Ναι σίγουρα έχει διαφορά(πότε θα φάμε);"

:roflmao::roflmao::roflmao:
[DOUBLEPOST=1557246460][/DOUBLEPOST]
Δεν είναι μόνο θέμα διατομής. :headbang:
Α, ναι. Είναι και μήκους.

-Είναι μακρυά, Παπαστρούμφ;
-Και χοντρή.

Last edited:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.743
Το θέμα όλο σε τρείς σειρές.

-.Εμείς βάλαμε κάτω τ αυτιά μας και ακούσαμε διαφορές.
-.Ok , υπάρχουν διαφορές.Ποιές είναι?
-.Δεν έχει σημασία, εμείς τις ακούσαμε.

Reaction score
11.122
Επίσης επιμένω ότι στην διάρκεια τυφλού τεστ πρέπει να υπάρχει και μέρος όπου δεν θα αλλάζει καθόλου καλώδιο - απλά οι ακροατές θα πιστεύουν ότι έχει αλλάξει.
Επίσης στα τυφλά τεστς δεν ακούνε μόνο 2 μουσικά κομμάτια.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.588
Members
38.201
Νεότερο μέλος
Ants