- Reaction score
- 21.750
Ούτε μια στο εκατομμύριο. Διώξε αυτές τις αγκυλώσεις. Ξαναδοκίμασέ τους, αλλά τυφλά, μην κοροϊδεύεις τον εαυτό σου.Μη μου πεις να επαναφέρω τους jumpers, ο ήχος τους είναι πραγματικά άθλιος.
Ούτε μια στο εκατομμύριο. Διώξε αυτές τις αγκυλώσεις. Ξαναδοκίμασέ τους, αλλά τυφλά, μην κοροϊδεύεις τον εαυτό σου.Μη μου πεις να επαναφέρω τους jumpers, ο ήχος τους είναι πραγματικά άθλιος.
Δεν ξέρω τί λέει σαν καλώδιο, αλλά μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση που μέτρησαν τη χωρητικότητα του καλωδίου ανά ζεύγη, διπλανά και αντικρυστά. Αν είναι θέμα μάρκετινγκ, καλά το πάνε, με πσήνουν. Αλλά βλέπω και διαφορετικές μετρήσεις. Άκρως ενδιαφέρον!!Και για τσι μερακλήδες που γουστάρουν τη διπλογκαβλωδίωση έχουμε (το έχω "ακούσει" το φιδάκι - ζόρικο εργαλείο... ):
https://www.audiophonics.fr/en/bi-w...aker-cable-copper-4x208mm-o107mm-p-11708.html
Τρείς πόρτες έχει η ζωή αφού...
Σωστός, να ρωτήσω τι είναι το Reference καλώδιο που έχεις kimber 8tc ?Λογικό μου φαίνεται. Οι τρύπες στις μπόρνες είναι επαρκείς ακόμα και για να περάσει ολόκληρο το καλώδιο όπως το βλέπω. Θα μπορούσα κάλλιστα να ξεγύμνωνα μόνο το σημείο στο οποίο θα κάνει επαφή στα χαμηλά, να κρατήσω το jacket και να ξεγυμνώσω στα ψηλά. Αν και μέχρι να οξειδωθεί ο χαλκός, έχουμε μέλλον.
Πλάκα πλάκα, στο τέλος για να κάνω τις δοκιμές μου θα πληρώσω περισσότερα απο τα Kimber, δεν βρίσκετε;; Ενδιαφέρον κι αυτό.
Σοβαρό εργαλείο λέμε. Σκάβει.Δεν ξέρω τί λέει σαν καλώδιο
H προτίμησή μου μέχρι σήμερα είναι το 8TC και jumpers με τρεις αγωγούς του 8TC απο τα χαμηλά στα ψηλά ( που λέει και το τραγούδι ). Αγοράστηκαν με άλλα δεδομένα καθώς το σύστημα λειτουργούσε σε άλλο χώρο και τώρα το ξεκινάω πάλι απο την αρχή γιατί προφανώς είχα λάθος ή τουλάχιστον όχι σωστά δεδομένα. Όχι ότι έχω τώρα τα σωστά δεδομένα απο πλευράς χώρου, αλλά θέλω να ακούσω σε τί βαθμό συμβάλουν τα 8TC και γενικότερα τα καλώδια που έχω επάνω τώρα που ακούγεται εμφανώς καλύτερα ο χώρος.Σωστός, να ρωτήσω τι είναι το Reference καλώδιο που έχεις kimber 8tc ?
Τώρα θέλω να βρω τα χαρακτηριστικά του 8TC. Ψαχουλεύω, επανέρχομαι!Σοβαρό εργαλείο λέμε. Σκάβει.
Τα Star Quad είναι ακριβά καλώδια.Και για τσι μερακλήδες που γουστάρουν τη διπλογκαβλωδίωση έχουμε (το έχω "ακούσει" το φιδάκι - ζόρικο εργαλείο... ):
https://www.audiophonics.fr/en/bi-w...aker-cable-copper-4x208mm-o107mm-p-11708.html
Πώς ήθελες να τη μετρήσουν; Έναν έναν αγωγό; Χωρητικότητα έχουν 2 αγωγοί, ο ένας σε σχέση με τον άλλο. Αν απορείς που έκαναν 2 μετρήσεις, καλά έκαναν, για να έχει ο χρήστης πλήρη άποψη.Δεν ξέρω τί λέει σαν καλώδιο, αλλά μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση που μέτρησαν τη χωρητικότητα του καλωδίου ανά ζεύγη, διπλανά και αντικρυστά.
Άνοιξε την τρίτη και έβγα όξου.Και για τσι μερακλήδες που γουστάρουν τη διπλογκαβλωδίωση έχουμε (το έχω "ακούσει" το φιδάκι - ζόρικο εργαλείο... ):
Λοιπόν αμα πας να τεστάρεις από 8TC - Belden το λιγότερο θα απογοητευθείς.... Ομως εαν το αφήσεις μερικές μερες και παίξει και μετά το αλλαξεις και ερθεις πισω στο κιμπερ τοτε θα καταλάβεις τι καλωδιο ηχειων εχεις.H προτίμησή μου μέχρι σήμερα είναι το 8TC και jumpers με τρεις αγωγούς του 8TC απο τα χαμηλά στα ψηλά ( που λέει και το τραγούδι ). Αγοράστηκαν με άλλα δεδομένα καθώς το σύστημα λειτουργούσε σε άλλο χώρο και τώρα το ξεκινάω πάλι απο την αρχή γιατί προφανώς είχα λάθος ή τουλάχιστον όχι σωστά δεδομένα. Όχι ότι έχω τώρα τα σωστά δεδομένα απο πλευράς χώρου, αλλά θέλω να ακούσω σε τί βαθμό συμβάλουν τα 8TC και γενικότερα τα καλώδια που έχω επάνω τώρα που ακούγεται εμφανώς καλύτερα ο χώρος.
[DOUBLEPOST=1557484741][/DOUBLEPOST]
Τώρα θέλω να βρω τα χαρακτηριστικά του 8TC. Ψαχουλεύω, επανέρχομαι!
Εγώ δε θα ήθελα.Θα ηθελα να ακουσω τη γνωμη σου μετα τιε δοκιμές.
Φοβάσε ρε ????Εγώ δε θα ήθελα.
Πείτε τα στα κρυφά, με pm.
Αυτό που λες με τους 8 αγωγούς ήταν το πρώτο που είχα δοκιμάσει και με ενοχλούσε. Πήγα στους τρεις γιατί κάπου είχα πετυχει μια αναφορά στα biwired 8tc και προφανώς βαριόμουν να δοκιμάσω με τους υπόλοιπους πέντε. Θα το δοκιμάσω κι αυτό.Λοιπόν αμα πας να τεστάρεις από 8TC - Belden το λιγότερο θα απογοητευθείς.... Ομως εαν το αφήσεις μερικές μερες και παίξει και μετά το αλλαξεις και ερθεις πισω στο κιμπερ τοτε θα καταλάβεις τι καλωδιο ηχειων εχεις.
Προσωπικη εμπειρία με τα τζαμπερς φτιαγμενα απο kimber 8tc ,δοκιμασε αλλα παντα σε ζυγο 2, 4 , μεχρι και 6.
Αμα πας 8 αγωγους στα τζαμπερ ,τοτε τα μεσουψηλα ειναι πολυ μπροστα. Χαλαει ολη η ομοιογενεια.
Μονά 1,3,5 Χαλαει η μαγιονεζα............
Προσωπικη εμπειρια παντα.
Θα ηθελα να ακουσω τη γνωμη σου μετα τις δοκιμές.
Καλή συνεχεια,
Θέλω ειλικρινά να μη προσθέσω πολύ κόσμο στο ignore list, αντιθέτως με τον ντιμιφουτ που έχει περάσει το μισό φόρουμ εκεί!Φοβάσε ρε ????
I'm an outlaw, a single-sub desperado...Νόμος Νο. 666:. Απαγορεύεται ρητώς και κατηγορηματικώς η "διπλογκαβλωδίωση" και κάθε σκέψη περί αυτής.
Ούτε πέντε εβρώ το μέτρο.Τα Star Quad είναι ακριβά καλώδια.
Αμα το κανεις στο τελος θα μιλάς μόνος σου !!!!!!!Θέλω ειλικρινά να μη προσθέσω πολύ κόσμο στο ignore list, αντιθέτως με τον ντιμιφουτ που έχει περάσει το μισό φόρουμ εκεί!
Ο @iason θα ξεφύγει απο το τέλμα, συντόμως. Φαίνεται.Θέλω ειλικρινά να μη προσθέσω πολύ κόσμο στο ignore list, αντιθέτως με τον ντιμιφουτ που έχει περάσει το μισό φόρουμ εκεί!