alexis
Reticular Activating System
- Reaction score
- 31.395
Η συγκεκριμένη φώτο έχει αναλυθεί και για πρώτη φορά στα χρονικά του φόρουμ όλοι συμφωνούν ότι το αριστερό παίζει καλύτερα.
Η συγκεκριμένη φώτο έχει αναλυθεί και για πρώτη φορά στα χρονικά του φόρουμ όλοι συμφωνούν ότι το αριστερό παίζει καλύτερα.
Άρε αυτοί οι Yannis friends.http://www.aca.gr/index/meetings?row=4234
το επισημο review και η παρουσιαση της συναντησης στη Θεσσαλονικη, απο το αδελφο site του ACA !
Πολύ όμορφη παρουσίαση!! Μπράβο σε όλους!!http://www.aca.gr/index/meetings?row=4234
το επισημο review και η παρουσιαση της συναντησης στη Θεσσαλονικη, απο το αδελφο site του ACA !
όταν είχα πάει μια χρόνια αρκετά παλιά σε μια έκθεση και επέμενα να βάλουν να ακουσω αυτό το cd , με κοιτουσαν σαν να ήμουν απο άλλο πλανητη... Μπράβο Γιάννη πολύ όμορφα όλα!Μερικά από αυτά τα ακούς και κυριολεκτικά " ταξιδεύεις
Δεν κακο, κι αυτοι που δε τα ξερουν θα τα μαθουν σιγα σιγα.Το ACA είναι αδελφό site;
Για δες. Δεν το ήξερα![]()
Γιατί να μην είναι; Αφού τους μισούς από εκεί τους ξέρουμε.Το ACA είναι αδελφό site;
Για δες. Δεν το ήξερα![]()
Απλά η αντιμετώπιση για τα ίδια θέματα είναι λιιιιγο διαφορετική.
Για το βινύλιο, για τα καλώδια, για τα ενεργα, για το πολυκαναλο... και έχω την εντύπωση ότι για να γραφτεί κάνεις στο ACA χρειάζεται να καταθέσει πιστοποιητικό φρονημάτων. Είναι κάπως διαφορετικά τα πράγματα εκεί. Αρκετά διαφορετικά. Γι'αυτό με παραξένεψε.
Για να γραφτεις στο ACA το μόνο που χρειάζεται είναι να αγαπας τη μουσική και να γουσταρεις τα μηχανήματα αναπαραγωγης, τίποτα περισσότερο. Έχεις δοκιμάσει να γραφτείς και αντιμετώπισες κάτι διαφορετικό;Απλά η αντιμετώπιση για τα ίδια θέματα είναι λιιιιγο διαφορετική.
Για το βινύλιο, για τα καλώδια, για τα ενεργα, για το πολυκαναλο... και έχω την εντύπωση ότι για να γραφτεί κάνεις στο ACA χρειάζεται να καταθέσει πιστοποιητικό φρονημάτων. Είναι κάπως διαφορετικά τα πράγματα εκεί. Αρκετά διαφορετικά. Γι'αυτό με παραξένεψε.
Είναι φίλοι μας οι άνθρωποι, όχι οι απόψεις τους.Απλά η αντιμετώπιση για τα ίδια θέματα είναι λιιιιγο διαφορετική.
Κατεβασα το αρχειο βιντεο κ ηχου, δε το πολυ μελετησα, θα το δω και θα σου απαντησω.Το DVD είναι πολυκάναλο;
![]()