- Reaction score
- 57.381
Φυσικα και δεν ειχα μηδενικο θορυβο περιβαλλοντος, απλα το "0" ηταν για να δειξω την ...σιωπη του χωρου. Με μια εφαρμογη του κινητου η ενδειξη συνηθως ειναι περι τα 20-25db, ενω η συνηθης μεση σταθμη ακροασης δεν υπερβαινει τα 85db (ή σπανια συμβαινει) γιατι ο χωρος "τραγουδαει" εντονα (κι οχι μονο με τα χαρμπεθ). Ετσι κι αλλιως ειναι υπεραρκετη ενταση, εως κουραστικη. Αλλα για τα ...ξυλινα πνευστα, αγαπητε εχεις παντελως αδικο - το αντιθετο συμβαινει, ειναι το "ατου" των ηχειων, και δεμ το ισχυριζομαι εγω ως απαιδευτος ακροατης μα εμπειροι και ...μουζικαντες!
Περι τριξιματων ανηκει σε αλλους ο χαρακτηρισμος που μαλλον ποτέ δεν τα ακουσαν...
Ο τωρινος μου ( )) ενισχυτης ειναι ο Ayon scorpio, και ειναι ετσι.
SOCO μαλλον ...βιδες ξεβιδωμενες
Εκτος θεματος: χθες ακουσα κατι Aspara hl1 (πωλουνται εδω μεσα): η απολυτη εμπειρια σε ηχο! Κριμα που ο χωρος μου δεν επιτρεπει την παρουσια τους (θελουν ΠΟΛΥ χωρο), και θα παρεβλεπα την "ομορφια" τους (ανεκτη ειναι παντως). Θα το συστηνα σε καθε πραγματικο "μερακλη" του ηχου.
Πάντα αφήνεται κάτι για τη...συνέχεια lakiss.Geoch
ανοιξα τις λαμπες πρωι πρωι για ...χατηρι σου. Κρυες βεβαια ακομη, μα δεν θα ελεγα πως το συγκεκριμενο του Reed προσφερεται για αξιολογηση ηχου (γενικα). Κακη, ζωντανη, ηχογραφηση, τουλαχιστον αυτη που ακουσα απο Tidal και με κρυο ενισχυτη (θελει κανα μισαωρο, μα απο την αρχη δειχνει τι επεται!).
Δεν θα ήταν όλα τα χάλκινα πνευστά,αλλά όσα θα περιείχαν σημαντική ενέργεια στη ζώνη του επίμαχου συντονισμού και θα την εμφάνιζαν με διακεκριμένες νότες και αρμονικές σε δεδομένο πρόγραμμα.
Ιδού τώρα πώς εκλαμβάνεται το φασματικό περιεχόμενο και σε μερικά ακόμα ΄΄κρίσιμα΄΄ όργανα:
Ώστε δεν σε ενθουσίασε το κομμάτι του Lou Reed,ιδίως με το μπάσο πνευστό όργανο που ήταν σε πρώτο πλάνο...
Βλέπουμε πως εξηγούνται όλα...
(Και μην ξεχνάς,΄΄μαζί σου΄΄ είμαι και όχι εναντίον.Και ο ίδιος τα πεντάρια προτιμώ έναντι των σαρανταριών)