A
AKARL
Guest
Εύχομαι καλή και ασφαλή επιστροφή στη Νότια Μακεδονία.Είμαστε αεροδρόμιο
Το φωτορεπορτάζ σήμερα ήτο εκσαιρετικά φτωχό, κανονίστε....
Εύχομαι καλή και ασφαλή επιστροφή στη Νότια Μακεδονία.Είμαστε αεροδρόμιο
Εχω μερικές ακόμα, το βράδυ ή αύριοΤο φωτορεπορτάζ σήμερα ήτο εκσαιρετικά φτωχό, κανονίστε....
Εγώ χαζεύω το voxativ zeth, τα πατάμε τα 10000 ..... Αυτό με ένα μεγάφωνο είναι ρε παιδιά?Κι εγὠ αγαπὠ αλλἀ κρυφἀ. Τἰ χρεὠνουν οι π@στιδοι ... ἐλεος
https://voxativ.berlin/products/ac4x
Αυτὀ το εἰδες ?
https://www.hificollective.co.uk/catalog/drive-units/cube-audio-f10-neo-black.html
Γιἀ τα ἐτοιμα ηχεἰα τους, (και των δὐο) ἀς μη κοιτἀξουμε καν !
Πολὐ ελιτἰστικο παραμὐθι το ἐχουν κἀνει. Σα δε ντρἐπονται
Καλο ταξιδι.Είμαστε αεροδρόμιο
Όχι μεγάλε, Geithan θα πάρουμε ME 901 K1.Πάρτε ηχόμπαρα λεμεεεεεε....
View attachment 126513
Με 20.000€, θα πάρετε κάτι ψιλά για ρέστα, αναλόγως κόστους μεταφορικών.
Καλό ταξίδι πίσω σε όλους σας ,και Ευχαριστούμε που μοιραστήκατε αυτές τις όμορφες στιγμές μαζί μάς .Είμαστε αεροδρόμιο
Ηχομπάρα με 3000 Watt ενισχυτές!Πάρτε ηχόμπαρα λεμεεεεεε....
View attachment 126513
Με 20.000€, θα πάρετε κάτι ψιλά για ρέστα, αναλόγως κόστους μεταφορικών.
Πως εχουν καταφερει τετοια πτωση db στο πισω μερος σε τοσο χαμηλες συχνοτητες χωρις ενεργη ακυρωση και σε τοσο μικρη καμπινα, με ξεπερναει! Κατι ειχε προσπαθησει να μου εξηγησεο ο Ζαπ, αλλα εξακολουθει να με ξεπερναει. Τρια μεγαφωνα, χωρις περιεργα dsp, χωρις περιεργα παιχνδια με πολλες μοναδες. Πιο απλα και ομως τοσο αποτελεσματικα, δε γινεται!Τέχνη,ήχος και...τοίχος τοίχος το περπάτημα.
τι χες Γιάννη,τοίχο πάντα.
Ακόμα και τα ΄΄μικρότερα΄΄ περιφερικά Geithain ME 804K έχουν ικανότητα για ΄΄ψυχωμένα΄΄ και ομαλοποιημένα εντός τυπικού χώρου μπάσα όπως επιδεικνύει η παρακάτω απόκριση πλάτους σε συνάρτηση προς τη συχνότητα υπό ανηχοϊκές συνθήκες:
http://me-geithain.blogspot.com/p/kotikaiuttimet.html
Σημειωτέον ότι η μπλε καμπύλη αντιστοιχεί σε απόκριση εκτός άξονα κατά 45 μοίρες στο οριζόντιο επίπεδο,ενώ η πράσινη είναι η απόκριση στις χαμηλές όπισθεν του ηχείου (γωνία εκτός άξονα 180 μοιρών) και όπως παρατηρούμε είναι ταπεινωμένη κατά 10 περίπου dB,εμφανίζοντας από μισή έως εν τέταρτον της ακουστότητας καθώς ανερχόμαστε σε τονικό ύψος σε σύγκριση με την εμπρόσθια εκπομπή.
Και φυσικά όλα τα ηχεία απέχουν από την τελειότητα.Ίσως κιόλας τα 804 να συγκινούσαν λιγότερο ως αυτόνομο δικαναλικό ζεύγος.Η στερεοφωνία του συνόλου όμως ήταν ανυπέρβλητη και οι ιθύνοντες της Geithain μεγάλα...΄΄μαμούνια΄΄ και πραγματικοί ΄΄αυτιάδες΄΄ με το πολυκαναλικό σύνολο που έχτισαν.
Ας συμπληρωθεί επίσης με το γεγονός ότι ο επιθεωρητής μπουαχαχάρα συγκινήθηκε μέχρις πετρώματος μορίου μολονότι το πολυκαναλικό setup των Geithain περιλάμβανε και διαφορετικές...μονάδες στα οπίσθια κανάλια.
Είπαμε,το ΄΄χώμα βάφτηκε κόκκινο΄΄.
Μετά τον μαρμαρωμένο βασιλιά,ο μαρμαρωμένος...χαϊεντάς.
΄΄Πάλι με χρόνους και καιρούς,πάλι δικά μας θα ναι...Παίκτες πουλημένοι,το δικάναλο δεν πεθαίνει΄΄.
Πρόσεξα πεντάδα στο σύνολο του setup.
απ όσο έχω διαβάσει η αρχή λειτουργίας των geithain βασίζεται στην ενεργή ακύρωση..Πως εχουν καταφερει τετοια πτωση db στο πισω μερος σε τοσο χαμηλες συχνοτητες χωρις ενεργη ακυρωση και σε τοσο μικρη καμπινα, με ξεπερναει! Κατι ειχε προσπαθησει να μου εξηγησεο ο Ζαπ, αλλα εξακολουθει να με ξεπερναει. Τρια μεγαφωνα, χωρις περιεργα dsp, χωρις περιεργα παιχνδια με πολλες μοναδες. Πιο απλα και ομως τοσο αποτελεσματικα, δε γινεται!
Τι να πω; Εκει που λες, ενταξει μωρε, τελειωμενο ειναι το χομπυ απο τεχνικης πλευρας και μονο η εξελιξη στο dsp φερνει νεα πραγματα, βλεπεις αυτο και παθαινεις ενα σοκ. Και μετα αναρωτιεσαι γιατι ο υπολοιπος οχλος κατασκευαστων ηχειων δεν ακολουθει και εξακολουθει να μας δινει αστοχα προιοντα. Γιατι αστοχα ειναι ολα τα ηχεια οταν μπορουν να φτιαχτουν ηχεια με την εκπομπη των γκειπραιντ! ΟΛΑ. Ακομη και τα μπεολαμπ 9000, αστοχα ειναι μπροστα στα γκει. Ελεος.
Επειδή είσαι στο ψάξιμο, είναι πολύ καλή ιδέα να πας να τα ακούσεις.Όχι μεγάλε, Geithan θα πάρουμε ME 901 K1.
Τελικά δεν είπες.View attachment 126340 View attachment 126341
Κόρνες που μου άρεσαν και κόρνες που δεν μου άρεσαν. Αυτές που δεν μου άρεσαν άρεσαν σε άλλους, εκτός παρέας.
Μαντέψτε ποιες μου άρεσαν.
ΥΓ. Πέραν από τα ρολόγια, που δε μπορώ να σας μεταφέρω πόσο απλά και πόσο αναλυτικά, αβίαστα και χαλαρά βγήκανε εντελώς ξεχωριστά το ένα από το άλλο, χωρίς ίχνος σκληράδας, μπερδέματος, τίποτα ρε, ήταν κάτι νέο στο σύνολο, κάτι άλλο..: Το ντουπ ντουπ, οι "χτύποι καρδιάς" στο κομμάτι, άκουσα ξεκάθαρα και χωρίς προσπάθεια, ότι είναι.. χτύπημα μεγάλου τύμπανου! Το έχω ακούσει εκατομμύρια φορές, πάντα ήταν ένας ασαφούς προέλευσης εντυπωσιακός "γδούπος", όμοιος πολύ με τον χτύπο της καρδιάς, αλλά με πλήρως ασαφή προέλευση, δεν μπορούσα να καταλάβω ρε αδερφέ πως δημιουργήθηκε αυτός ο ήχος, τώρα, πρώτη φορά το άκουσα έτσι, τόσο καθαρά, με απόλυτη ατάκα, που ξεκαθάρισε αβίαστα, χαλαρά και με μια απλοϊκή άνεση την προέλευσή του.. τύμπανο.. φακ...Σήμερα, επί της ευκαιρίας, ακούσαμε μέχρι και Pink Floyd από τα γαμωγκειθαιν, το ταϊμ, με τα ρολόγια στην αρχή. Είναι να σκίζεις τα πτυχία σου, παιδιά δε γίνεται αυτό, φακ εβριθινγκ μέχρι να σβήσει ο ήλιος...
Απλώς αδύνατο. Χιλιοακουσμένο, κι όμως, σα να τανε η πρώτη φορά...
φλατ
Λέμε και ενίοτε , κλαίμε!φακ λέμε...
Οι παλιατζούρες οι σκουριασμένεςΤελικά δεν είπες.
Εμένα τώρα αυτό το πράμα, γιατί μου θυμίζει ατμομαγειρα?