leandros
Πάρτε παθητικά!
- Reaction score
- 6.112
πες τα μεγάλε! πες τα!!Προσοχή στα καλώδια ρεύματος... Πρέπει να είναι τα καλύτερα.....
πες τα μεγάλε! πες τα!!Προσοχή στα καλώδια ρεύματος... Πρέπει να είναι τα καλύτερα.....
Η ενασχόληση μου με όλων των ειδών καλωδίων (ρεύματος -σήματος -ψηφιακών), σε βιομηχανικες εφαρμογές, μου δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζω πολλά παραπάνω. Πρέπει να γνωρίζεις ότι στην βιομηχανία όλα αυτά είναι απόλυτα, χωρίς το παραμικρό λάθος σε οποιαδήποτε εφαρμογή. Για το χόμπι μας ειδικά τα καλώδια ρεύματος είναι τελείως ανούσια. Επίσης πιστεύω, ότι όλοι μεταξύ μας, καλό θα ήταν να ανταλλάζουμε απόψεις, να βοηθαμε ο ένας τον άλλον, για να απολαμβάνουμε τη μουσική μας βρε αδερφέ.πες τα μεγάλε! πες τα!!
Για bass management των ηχείων σου, που αν δεν είναι πέντε εξαιρετικης ποιότητος γομάρια, θα ωφεληθούν αν τους αφαιρέσεις την πρώτη ή και την δεύτερη οκτάβα.Σχεδόν όλο το πολυκάναλο software που έχω είναι 5.0
Λοιπόν, με τα multichannels και τα multimixers 4 ώρες κοιμήθηκα.Ακούω Pink Floyd - Dark Side of the Moon (24bit 96khz 5.1)
Α Ν Τ Ε Γ Ε Ι Α...... Αυτό !!!!!
View attachment 126620
Γκειθαν ειπαμε, GEITHAIN! Δεν διαβαζεις?Πάμε για full Atmos - Genelec όταν μπορέσουμε.
Κάτσε να βάλω τη μηχανή να τυπώνει.Γκειθαν ειπαμε, GEITHAIN! Δεν διαβαζεις?
Κάτσε να βάλω τη μηχανή να τυπώνει.
Όσο έχει ένα Geithain έχουν όλα τα Genelec μαζί με τον Pro μαζί με το treatment και θα έχω και ρέστα
κωλόπαιδο ear
Αχ τι γλυκούληηηηης......κωλοαυτί
Κάτσε να βάλω τη μηχανή να τυπώνει.
Μπορείς να τυπώσεις και για μένα.???
Ευχαριστώ!!!
Τί εννοείςΑκόμα και έτσι όπως είμαι, ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση ούτε ΜΙΑ ΣΤΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ να είχα πάρει αυτό που έζησα με 2 ηχεία και τα ανάλογα ενισχυτικά και καλώδια και το κόστος αυτών ας το βάλετε εσείς όσο πάνω θέλετε. Ακόμα και το setup που έχω ακούσει το δικάναλο που έχει 1 μύριο γιούρα.
ΔΕΝ, ΔΕΝ ΡΕ ΠΑΙΔΊ ΜΟΥ ΔΕΝ.
Ειδικά για σένα, με τόσο ελεγχόμενο, περιορισμένου όγκου και μετρημένα σωστό ηχητικά χώρο, θα σου ετοιμάσω μια οικονομικά βιώσιμη πρόταση σε πολυκάναλο (7.4.4) , που θα βλαστημάς ταΠειράζει που δεν θέλω να πάω να ακούσω μουσική στου Κώστα; Φοβάμαι ότι, εάν το κάνω, θα θέλω να πουλήσω το σύστημά μου και να στήσω πολυκάναλο...
Μάλλον για 5.4.4 είναι. Να του κάνουμε δυο δορυφόρους οικονομία.Ειδικά για σένα, με τόσο ελεγχόμενο, περιορισμένου όγκου και μετρημένα σωστό ηχητικά χώρο, θα σου ετοιμάσω μια οικονομικά βιώσιμη πρόταση σε πολυκάναλο (7.4.4) , που θα βλαστημάς ταπέτριναδικάναλα χρόνια.
Θα σταματήσεις να γράφεις στο φόρουμ...
Ένα μέτριο upmixing θες για τα βινύλια, και ξεκίνα να μαζεύεις πολυκάναλες εγγραφές, μάζευε και μη ρωτάς.
Στουντιακή αίθουσα έχεις ρε! Έτοιμος για μάστερινγκ είσαι...
Ναι, έχεις δίκιο.Μάλλον για 5.4.4 είναι. Να του κάνουμε δυο δορυφόρους οικονομία.
Ναι, έχεις δίκιο.
Όχι για λόγους οικονομίας, αλλά έχεις δίκιο.